DankaM Написано Април 1, 2013 Пријави Подели Написано Април 1, 2013 јел` ти то помаже? јел` немаш више болове, можеш да жваћеш....? Da, ali najviše vidim da pomaže kada "štrajkujem" i ne nosim ga noću; probudim se sa glavoboljom i bolovima u vilicama "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 1, 2013 Da, ali najviše vidim da pomaže kada "štrajkujem" i ne nosim ga noću; probudim se sa glavoboljom i bolovima u vilicama значи нема вајде од тога....? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 1, 2013 Пријави Подели Написано Април 1, 2013 значи нема вајде од тога....? Ima, nego sam ja nezahvalna i smeta mi što se probudim sa punim ustima pljuvačke Ali, zubi su još uvek tu, relativno neokrnjeni, i ne boli me vilica, i mogu da žvaćem... Neprijatno je, ali koristi. JESSY је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Apdejt: spavala sam pre neku noć bez splinta, pošto nisam mogla da podnesem da me guši, jer imam neku sinusobolju i curi mi nos. Probudila sam se sa grdnim bolovima u vilici i shvatanjem kako je bebicama kad im rastu zubi, a u međuvremenu sam sanjala potpuno sulud san o tome kako me najbolja drugarica naterala da odemo u Severnu Koreju i u njihovom narodnom pozorištu gledamo neku predstavu, i to ne jednom, već nekoliko puta Ne kaže se džaba da čovek škrguće zubima od besa... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Apdejt: јел га носиш и преко дана? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 јел га носиш и преко дана? Jok, samo dok spavam. "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука