Jump to content

Šta je temporomandibularni poremećaj

JESSY

Препоручена порука

јел` ти то помаже? јел` немаш више болове, можеш да жваћеш....?

Da, ali najviše vidim da pomaže kada "štrajkujem" i ne nosim ga noću; probudim se sa glavoboljom i bolovima u vilicama :)

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Da, ali najviše vidim da pomaže kada "štrajkujem" i ne nosim ga noću; probudim se sa glavoboljom i bolovima u vilicama :)

значи нема вајде од тога....?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

значи нема вајде од тога....?

Ima, nego sam ja nezahvalna i smeta mi što se probudim sa punim ustima pljuvačke :D

Ali, zubi su još uvek tu, relativno neokrnjeni, i ne boli me vilica, i mogu da žvaćem...

Neprijatno je, ali koristi.

• Волим 1

"We are such stuff

Подели на овим сајтовима

Apdejt: spavala sam pre neku noć bez splinta, pošto nisam mogla da podnesem da me guši, jer imam neku sinusobolju i curi mi nos.

Probudila sam se sa grdnim bolovima u vilici i shvatanjem kako je bebicama kad im rastu zubi, a u međuvremenu sam sanjala potpuno sulud san o tome kako me najbolja drugarica naterala da odemo u Severnu Koreju i u njihovom narodnom pozorištu gledamo neku predstavu, i to ne jednom, već nekoliko puta :)

Ne kaže se džaba da čovek škrguće zubima od besa...

"We are such stuff

Подели на овим сајтовима

Apdejt:

јел га носиш и преко дана?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...