Jump to content

Ateisti će pre ili kasnije vladati svetom?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Stvar je u tome što i po svetim spisima svih religija Bog ljudima nikada ne govori KAKO je nešto uradio, već samo ŠTA JE URADIO.

U najboljem slučaju imaš navedeno od čega je nešto napravio ali ne i kako tj. na koji način.

Бог је речју створио све. Када мало боље размислиш, схватићеш да је реч осицлација таласа на одређеној фреквенцији. Дакле, Бог је помоћу одређене фреквенције створио све ни из чега, јер је нелогично да се створи из нечега. 

Naravno, svako ima pravo da veruje u šta god želi... iako neke stvari ne zavise baš mnogo od vere, već od znanja.

Моје знање се заснива на искуству, а то искуство је вера. Када би веровао, видео би оно што ја видим. 

Подели на овим сајтовима

Koju su napisali i vekovima prepisivali ljud

И ТЕ је написао и измислио човек. 

"Lepa stvar kod nauke je to što verovao ili ne ona je tačna" Neil de Grass Tyson

Наука није увек тачна. 

>Život nije nastao u velikom prasku, vasiona jeste i kako bilo opet TE ne govori o nastanku nego o razvoju

Ја нисам рекао да је живот настао у великом праску. 

Подели на овим сајтовима

Opet mešaš šta je TE iako sam ti najmanje 4 puta rekao, sve više i više mislim da si trol, ali nema veze meni zanimljivo da piskaram ovde i onako nemam pametnijeg posla trenutno.

Свеједно, не може жива материја сама да се трансформише из неког бичара у слона. 

Осим тога рекао сам да је за ТЕ везана и теорија настанка живота. Ако то није тачно, онда је образовни систем у Србији лош. 

Подели на овим сајтовима

Свеједно, не може жива материја сама да се трансформише из неког бичара у слона.

Осим тога рекао сам да је за ТЕ везана и теорија настанка живота. Ако то није тачно, онда је образовни систем у Србији лош.

TE ne govori o prelasku bicara u slona.

ovo je cest slucaj medju vernicima. Najvatreniji borci protiv TE su oni koji pojma nemaju o cemu TE govori i sta zapravo u njoj pise.

meni, a i svima koji znaju sta pise u TE, je npr ocigledno da Palama u zivotu nije uzeo TE u ruke i da totalno nema pojma sta tamo pise.

TE nije mnogo velika a nije ni pisana nerazumljivim jezikom...zar je toliko tesko sesti i procitati je? Lakse cemo posle diskutovati a izbeci cemo lavine glupih pitanja i jos tupljih zakljucaka...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Tačno je. Nastankom života se ne bavi TE nego abiogeneza. TE se takodje ne bavi ni nastankom kosmosa, niti postojanjem ili nepostojanjeg Boga. To su zasebne nauke.

Подели на овим сајтовима

Атеисти неће владати свијетом... то је просто немогуће :) :) :) greengrin

"Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."

Старац Пајсије Светогорац

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...