Deja Vu Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Stvar je u tome što i po svetim spisima svih religija Bog ljudima nikada ne govori KAKO je nešto uradio, već samo ŠTA JE URADIO. U najboljem slučaju imaš navedeno od čega je nešto napravio ali ne i kako tj. na koji način. Бог је речју створио све. Када мало боље размислиш, схватићеш да је реч осицлација таласа на одређеној фреквенцији. Дакле, Бог је помоћу одређене фреквенције створио све ни из чега, јер је нелогично да се створи из нечега. Naravno, svako ima pravo da veruje u šta god želi... iako neke stvari ne zavise baš mnogo od vere, već od znanja. Моје знање се заснива на искуству, а то искуство је вера. Када би веровао, видео би оно што ја видим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Koju su napisali i vekovima prepisivali ljud И ТЕ је написао и измислио човек. "Lepa stvar kod nauke je to što verovao ili ne ona je tačna" Neil de Grass Tyson Наука није увек тачна. >Život nije nastao u velikom prasku, vasiona jeste i kako bilo opet TE ne govori o nastanku nego o razvoju Ја нисам рекао да је живот настао у великом праску. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Нема нежива материја ум да сама себе ствара. Opet mešaš šta je TE iako sam ti najmanje 4 puta rekao, sve više i više mislim da si trol, ali nema veze meni zanimljivo da piskaram ovde i onako nemam pametnijeg posla trenutno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Opet mešaš šta je TE iako sam ti najmanje 4 puta rekao, sve više i više mislim da si trol, ali nema veze meni zanimljivo da piskaram ovde i onako nemam pametnijeg posla trenutno. Свеједно, не може жива материја сама да се трансформише из неког бичара у слона. Осим тога рекао сам да је за ТЕ везана и теорија настанка живота. Ако то није тачно, онда је образовни систем у Србији лош. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sidarta Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Na kraju će svi stvarno biti ateisti, jer će svi znati da ima Boga! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Свеједно, не може жива материја сама да се трансформише из неког бичара у слона. Осим тога рекао сам да је за ТЕ везана и теорија настанка живота. Ако то није тачно, онда је образовни систем у Србији лош. TE ne govori o prelasku bicara u slona. ovo je cest slucaj medju vernicima. Najvatreniji borci protiv TE su oni koji pojma nemaju o cemu TE govori i sta zapravo u njoj pise. meni, a i svima koji znaju sta pise u TE, je npr ocigledno da Palama u zivotu nije uzeo TE u ruke i da totalno nema pojma sta tamo pise. TE nije mnogo velika a nije ni pisana nerazumljivim jezikom...zar je toliko tesko sesti i procitati je? Lakse cemo posle diskutovati a izbeci cemo lavine glupih pitanja i jos tupljih zakljucaka... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Осим тога рекао сам да је за ТЕ везана и теорија настанка живота. Ако то није тачно, онда је образовни систем у Србији лош. Tačno je. Nastankom života se ne bavi TE nego abiogeneza. TE se takodje ne bavi ni nastankom kosmosa, niti postojanjem ili nepostojanjeg Boga. To su zasebne nauke. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 образовни систем у Србији лош. biće da je ovo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Evo kako je Bog stvarao http://www.youtube.com/watch?v=ib17SJPqHCI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Primal Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Ја сам за секуларну државу. Богу божије, цару царево. Све остало је лицимерно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stevan021 Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 ljudi pogledajte ime teme, drzite se teme xD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2013 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Атеисти неће владати свијетом... то је просто немогуће :) greengrin "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Evo kako je Bog stvarao http://www.youtube.com/watch?v=ib17SJPqHCI grigorije ,nemoj stavljati ove gluposti na sajt,pašće nam server,osetljiv je na glupost Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 grigorije ,nemoj stavljati ove gluposti na sajt,pašće nam server,osetljiv je na glupost Sut bolan nauka Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука