Jump to content

Ateisti će pre ili kasnije vladati svetom?

Оцени ову тему

Препоручена порука

„Безумни су сви људи који нису познали Бога, који нису могли да преко видљивих добара виде Онога који јесте, нити да посматрањем дела препознају Твроца“ - (Пемудрости 13, 1)  

Zanimljivo kako mi neko ko veruje da zmije pričaju, da je dete rodila nevina žena i da je zemlja stara 6000 godina to kaže....
Подели на овим сајтовима

Другари моји ајмо на спавање, нећемо пред спавање о овако тешким темама... Оде ово далеко :) Лака вам ноћ :)

"Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."

Старац Пајсије Светогорац

Подели на овим сајтовима

Zanimljivo kako mi neko ko veruje da zmije pričaju, da je dete rodila nevina žena i da je zemlja stara 6000 godina to kaže...

Змије не причају. Змија из књиге Постања је персонификација зла.

Друго питање. Звиси какав аксиом поставиш. Ако Бога нема, онда девица не може да роди. Ако Га има, онда бива све по Његовој вољи.

Не може се на основу Библије утврдити старост Земље. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Хахаха можда вама, али с обзиром на то да имам малу бебу која ће за 2 сата да се буди да једе-моја ноћ је давно остарила :)

"Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."

Старац Пајсије Светогорац

Подели на овим сајтовима

Upravo zato bih tražio dokaz, zato što neću da verujem čoveku na reč. To ne bi bio bilo kakav dokaz, već dokaz čija bi snaga i uverljivost morali da budu srazmerni veličini tvrdnje koja je iznesena, a ta veličina je ogromna.

Ne vidim da sam išta zbog toga jadan. Pre bih rekao da je slepac onaj ko slepački poveruje.

Види овако....било  је таквих људи одувек и мени је то сасвим ок..... свакако нема говора да је ту неко јадан ил пак да је неко слепац......Апостол Тома је  веровао у Христа Сина Божијег, био уз Њега све време..итд. ал видевши Га после распећа, значи видевши Га (васкслог) да стоји међу њима није мого то да поверује ,...и тек кад му је дозвољено да руке своје метне у ране на телу Христовом да опипа, значи тек тако је могао  да поверује,и јесте се уверио и јесте веровао  Васкрсење Господа.... ...

А даље шта је речено о том у Светом писму,...па прочитај и сам  мало.. .smesko.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Змије не причају. Змија из књиге Постања је персонификација зла.   Друго питање. Звиси какав аксиом поставиш. Ако Бога нема, онда девица не може да роди. Ако Га има, онда бива све по Његовој вољи.   Не може се на основу Библије утврдити старост Земље. 

E i ti gde dođe sve pokvari, nisi ti trebao da budeš meta nego Dražen

Подели на овим сајтовима

Змије не причају. Змија из књиге Постања је персонификација зла.

To ne moze niko sa sigurnoscu da tvrdi, mozda je i "pricala" i imala krila nekad, uostalom u raju se verovatno moglo "pricati' sa svim zivotinjama...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Kad bi se danas pojavio neko sa tvrdnjom da može da umre i vaskrsne ili da može da vaskrsava mrtve, poverovao bih mu jedino pod uslovom da lično overim pacijenta.

Ма то ти и кажем, и све те ја разумем....такви сте већ виђени у задњих 2000 год. ништа ново,нити посебно.... и још је само остало да и ви себе и то  схватите.... .smesko.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

To ne moze niko sa sigurnoscu da tvrdi, mozda je i "pricala" i imala krila nekad, uostalom u raju se verovatno moglo "pricati' sa svim zivotinjama...

http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%83%D0%BA%D0%B2%D0%B0

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...