DankaM Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Ivaniću, vidiš da je to prošlo vreme Jeste, jeste, to je bio poslednji put da sam se tukla... Nekako mi je, nakon što me prošao bes tada, došlo do mozga da je nasilje prilično besmislen stvar, i rasplačem se. A ja izuzetno tužno plačem; i onda ovi iz mog odeljenja skoče na njega, jer je "rasplakao Dankicu" I on dobije još nekoliko dodatnih udaraca... Nisu ga baš gotivili u odeljenju... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 trenerci ne fali ništa. jedna naš popa iz moje crkve nosi trenku ispod mantije treba da vidiš ove revnitelje kako menjaju boje kad je spaze nosiš komotnu odeću ali nju ne sačinjava samo sportska odeća, zar ne? Jeeeel? Sad u subotu popa Djole napomenuo pred pricescivanje kako treba pristojno dolaziti u crkvu, nikako u trenerci, patikama... http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Ево како изгледа здрава девојка Debelo .mislise. ? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Jeeeel? Sad u subotu popa Djole napomenuo pred pricescivanje kako treba pristojno dolaziti u crkvu, nikako u trenerci, patikama... father George je kralj "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2013 elem... meni je zaista preko glave ovog globalnog pritiska kroz medije i ovakve zgoljave lutke. svoje telo pazim da bude zdravo i funkcionalno a ne pod njihovim pritiskom da dovedem u fazu raspadanja. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 father George je kralj Cini mi se dosta strogo. Inace, da, pritisak je veliku. Kao klinka sam bila mrsavica, pa ga nikad nisam osecala, a sad me bas briga . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Jeste, strog je. Mene je briga jer mi se vise smucilo da slusam o univerzalnim velicinama, kako su moji siroki bokovi nesto nenormalno jer bi trebalo bas da izgledaju ko na tim lutkama i na foto modelima, smucilo mi se da prodavci koji su se tek ispilili sa vrata me gledaju ko da sam bolesno debela zato trazim konfekcijsku velicnu 42. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Ja volim mršave cice,pa šta. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Jeste, strog je. Mene je briga jer mi se vise smucilo da slusam o univerzalnim velicinama, kako su moji siroki bokovi nesto nenormalno jer bi trebalo bas da izgledaju ko na tim lutkama i na foto modelima, smucilo mi se da prodavci koji su se tek ispilili sa vrata me gledaju ko da sam bolesno debela zato trazim konfekcijsku velicnu 42. Meni je iritantnan antiage pritisak <_< http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Ja volim mršave cice,pa šta. Nista vala, voli ih i dalje, ko ti brani . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2013 @Sudija Niko ti ne brani. Nego mi zene divanimo o nenormalnom pritisku da izgledamo na odredjen i isti nacin. @Natasa Ja sam se te bede resila. Jednostavno jednom dnevno gledam se u ogledalo samo ujutro dok cesljam grivu i to je to. Ne stignem da vidim neke promene na licu Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 @Natasa Ja sam se te bede resila. Jednostavno jednom dnevno gledam se u ogledalo samo ujutro dok cesljam grivu i to je to. Ne stignem da vidim neke promene na licu To je dobar recept ...sve ce to ionako prekriti ruzmarin, snegovi i sas... http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2013 iliti sto bi stari rekli: nije to nista sto ilovaca ne leci Natasa. је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 iliti sto bi stari rekli: nije to nista sto ilovaca ne leci Kakvi li cemo da vaskrsnemo... .mislise. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2013 necu da brinem o tome "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука