Jump to content

Bucmaste lutke u švedskim izlozima

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ivaniću, vidiš da je to prošlo vreme

Jeste, jeste, to je bio poslednji put da sam se tukla... Nekako mi je, nakon što me prošao bes tada, došlo do mozga da je nasilje prilično besmislen stvar, i rasplačem se. A ja izuzetno tužno plačem; i onda ovi iz mog odeljenja skoče na njega, jer je "rasplakao Dankicu" :)  I on dobije još nekoliko dodatnih udaraca... Nisu ga baš gotivili u odeljenju...

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 78
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

trenerci ne fali ništa. jedna naš popa iz moje crkve nosi trenku ispod mantije :D

treba da vidiš ove revnitelje kako menjaju boje kad je spaze :D

nosiš komotnu odeću ali nju ne sačinjava samo sportska odeća, zar ne? :)

Jeeeel? Sad u subotu popa Djole napomenuo pred pricescivanje kako treba pristojno dolaziti u crkvu, nikako u trenerci, patikama...:D

Подели на овим сајтовима

Jeeeel? Sad u subotu popa Djole napomenuo pred pricescivanje kako treba pristojno dolaziti u crkvu, nikako u trenerci, patikama... :D

father George je kralj :D

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

elem... meni je zaista preko glave ovog globalnog pritiska kroz medije i ovakve zgoljave lutke. svoje telo pazim da bude zdravo i funkcionalno a ne pod njihovim pritiskom da dovedem u fazu raspadanja.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

Jeste, strog je.

Mene je briga jer mi se vise smucilo da slusam o univerzalnim velicinama, kako su moji siroki bokovi nesto nenormalno jer bi trebalo bas da izgledaju ko na tim lutkama i na foto modelima, smucilo mi se da prodavci koji su se tek ispilili sa vrata me gledaju ko da sam bolesno debela zato trazim konfekcijsku velicnu 42.

Подели на овим сајтовима

Jeste, strog je.

Mene je briga jer mi se vise smucilo da slusam o univerzalnim velicinama, kako su moji siroki bokovi nesto nenormalno jer bi trebalo bas da izgledaju ko na tim lutkama i na foto modelima, smucilo mi se da prodavci koji su se tek ispilili sa vrata me gledaju ko da sam bolesno debela zato trazim konfekcijsku velicnu 42.

Meni je iritantnan antiage pritisak <_<

Подели на овим сајтовима

@Sudija

Niko ti ne brani.

Nego mi zene divanimo o nenormalnom pritisku da izgledamo na odredjen i isti nacin.

@Natasa

Ja sam se te bede resila. Jednostavno jednom dnevno gledam se u ogledalo samo ujutro dok cesljam grivu i to je to. Ne stignem da vidim neke promene na licu :D

Подели на овим сајтовима

@Natasa

Ja sam se te bede resila. Jednostavno jednom dnevno gledam se u ogledalo samo ujutro dok cesljam grivu i to je to. Ne stignem da vidim neke promene na licu :D

To je dobar recept :D...sve ce to ionako prekriti ruzmarin, snegovi i sas...:)

Подели на овим сајтовима

iliti sto bi stari rekli: nije to nista sto ilovaca ne leci :D

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...