Jump to content

Отварање ЖРУ подфорума за упознавање и брак

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Да ли сте за покретење подфорума за помоћ при упознавању за брак?  

187 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте за покретење подфорума за помоћ при упознавању за брак?

• Да, веома лепа идеја
    • Не, то никако
    • Нисам о томе размишљао/ла
    • Одмах да се покрене, помоћи ће људима

Препоручена порука

Ожењени,удате,гастабајтери и остали смарачи - без спамовања теме!

Друга ствар, ово  идеја везане је искључиво за православне вернике, значи литургијске људе којих у овој земљи Србији нема много,самим тим и могућност упознавања није велика,тако да форум може доста помоћи...

Поред тога,капирам да ће тај подфорум имати своју приватност, и никога неће присиљавати да у њему учествује...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ја сам удата жена госпоЏа, ал` могу да припомогнем овима другима. Имам кандидата и кандидаткиња :)

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Diskriminacija?!

Zameras mi se.

:)

Ма јок бре,само приче о ајвару и буреку преселите на друге теме...

Ово је тема о томе како доћи и помоћи до правог избора, рецимо као што је онај Билбија имао среће... :nene:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ово је тема о томе како доћи и помоћи до правог избора, рецимо као што је онај Билбија имао среће... :nene:

:D

U tome je tajna.  

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Ko je nasao zenu,nasao je dobro i dobio ljubav od Gospoda

Price Solomonove 18,22

Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13)

Подели на овим сајтовима

Ја сам удата жена госпоЏа, ал` могу да припомогнем овима другима. Имам кандидата и кандидаткиња :)

Pa, dobro, gospodzo, sta cekas, linkuj ih tamo u temama muska i zenska lepota, dok se sve to ne ozvanici, neka ilegala cveta: "Ijao kakvu drugaricu imaaam, da samo znate kako je divna, a ovo mi je drug iz skole, on se bavi trgovinom na veliko..."

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Чекај, море, да се прво овај подфорум покрене, да не трчимо пред руду :)

Ama, kazem ti da to treba da se provuce "ispod zita", a ne da se otvaraju pod forumi i teme, ajde muvajte se, tri, cetri - sad, a mi cemo da navijamo. Onako, kao usput pomenes, "Bas pre neki dan se vidim sa drugaricom, a gle sto je samo lepa <slika>, i tako pomenemo..., a kako samo divno kuva..."

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Majku mu,nije valjda da sam toliko ružan da mi treba mečka :D :D

evo ,je l ova odgovara :D

224514_2275112485766_6627774_n.jpg

На страну то што има аутомобил, скроз небитно, тестирао их је и то успешно.

Одличан видео.

Човек је феноменалан, одушевио ме је тестом који је извео, карактером и мозгом. Цар. Пиииис ! :)

Подели на овим сајтовима

Девојке са нешто скромнијим прохтевима,које може задовољити и заставин пунто,нека се јаве... :0104cheesy:

puntic.jpg

На страну то што има аутомобил, скроз небитно, тестирао их је и то успешно.

Одличан видео.

Човек је феноменалан, одушевио ме је тестом који је извео, карактером и мозгом. Цар. Пиииис ! :)

Подели на овим сајтовима

Ја нисам ожењен, а да будем искрен, не оптерећујем се уопште са тим. Како буде - биће. Ако останем самац, постоји много тога да могу да будем од користи, а  ако се и оженим... Хм... Већ жалим ту жену.

Ако ће тај ПДФ некоме да помогне, ја сам за.

Немој више никад да негативно мислиш и говориш о себи, да је већ унапред жалиш, чак ни у шали.

Знам да си то у шали рекао. Громада си и карактерно и духовно, што је најважније од свега.

И врло добро знаш шта нудиш, отуда ти је феноменална она фотка у албуму "Мораш бити ... чаробна да би се то променило"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...