Jump to content

Отварање ЖРУ подфорума за упознавање и брак

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Да ли сте за покретење подфорума за помоћ при упознавању за брак?  

187 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте за покретење подфорума за помоћ при упознавању за брак?

• Да, веома лепа идеја
    • Не, то никако
    • Нисам о томе размишљао/ла
    • Одмах да се покрене, помоћи ће људима

Препоручена порука

Ајде цуре,где сте бре... clapc

Ок,кола нису довољно,ево хифи видео,тв,техника у мом малом трособном стасну на Нбгд...

Појачало  харман кардон...цд харман кардон,денон дек,техникс еквилајзер,ЈБЛ звучници , блу реј самсунг,тв лед смарт 102 самсунг...па шта више... :-

DSC02399.jpg

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

meni kao svezoj singl lady ne treba nista od toga... :)

samo da je neko normalan :)

podrzavam ideju za podforum :)

Подели на овим сајтовима

meni kao svezoj singl lady ne treba nista od toga... :)

samo da je neko normalan :)

Тај подфорум и није за нормалне, него за нас ненормалне... 4chsmu1

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ajde devojke, odmah kontra sa fotkama "ja u kuhinji",  "ja u basti", "ja peglam" .... vreme prolazi :)

:smile:

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

Мислим да није лоша идеја за заинтересоване, као први корак.

Други корак би могли да буду видео разговори преко интернета, а трећи сусрет обавезно без рачунара, наравно, ако до њега природно дође .

Подели на овим сајтовима

Zoske digni te zvucnike sa patosa ba :lol:

Nego ako ima neka zenska koja voli lekovito blato nek se javi :D

3amtz.jpgIskusnom zenskom pogledu nece promaci da mi na gumama pise "....rich"! :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Искусном женском оку неће промаћи ово блато, макар било и лековито Just_Cuz_19 .smesko.

Видиш како Зосима човек изгланцао ауто, све сија, очи боле 0203_cool

Може то и боље :)

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Ajde devojke, odmah kontra sa fotkama "ja u kuhinji",  "ja u basti", "ja peglam" .... vreme prolazi :)

Нека Ташо, пре ће да буде "ја, у купатилу, с напућеним устима, пред огледалом, сликам се мобилним телефоном за Фејсбук" :)

Подели на овим сајтовима

Naravno da moze to i bolje, nisam slikao kad sam se jednom vratio iz gliba iz Plavne, da vidis kako je to bilo hahaha 0110_hahaha oprao auto i otiso u glib(to najvise volim) da ga umetnicki odradim, to je bilo tako da sam samo gledao face ljudi na ulici i pucao od smeha 0102_laugh 

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Искусном женском оку неће промаћи ово блато, макар било и лековито Just_Cuz_19 .smesko.

Видиш како Зосима човек изгланцао ауто, све сија, очи боле 0203_cool

Може то и боље :)

girl_smiley oduva ih Jelo!

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Naravno da moze to i bolje, nisam slikao kad sam se jednom vratio iz gliba iz Plavne, da vidis kako je to bilo hahaha, oprao auto i otiso u glib(to najvise volim) da ga umetnicki odradim, to je bilo tako da sam samo gledao face ljudi na ulici i pucao od smeha :lol:

1127_battle Уозбиљи се.

:)

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Хахаха, то ме подсети на ово: http://www.catholicdatingsites.net/ .

Гласао сам против.

Али озбиљно, сматрам да то није за овај форум, већ да ако отац има намеру да спроведе тако нешто у дело да је боље да за то направи посебан сајт (по узору на те америчке catholic dating sites), него да то буде на форуму (а овај форум је одавно постао форум оште намене, неки православни пандан Крстарици, те као што Аквилио рече да је неко хтео нешто би и урадио).

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...