Jump to content

Отварање ЖРУ подфорума за упознавање и брак

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Да ли сте за покретење подфорума за помоћ при упознавању за брак?  

187 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте за покретење подфорума за помоћ при упознавању за брак?

• Да, веома лепа идеја
    • Не, то никако
    • Нисам о томе размишљао/ла
    • Одмах да се покрене, помоћи ће људима

Препоручена порука

Realno, bar meni ovde niko nije nudio razne vrste seksualnih usluga; i to treba ceniti. Bar je pristojnost na nivou. Ili da se zabrinem za svoj e-šarm :D

Vala, moj e-šarm na ovom forumu je opštepoznat :)  ali ne deluje na novajlije :P

Подели на овим сајтовима

tema zaslužuje i poseban sajt

(koji sam nemogu da napravim)

Sajt bez free galerije je nista...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Da sam kojim slucajem neprijatelj Srba, Pravoslavaca,sad bih rekao nesto u stilu:

joj,kak je ovo ljepo,opet su si Pravoslavci utjerali pusku.. napravili su sajt za matrimonijalne djelatnosti na koji je apsolutno nemoguce pric'..

Dakle, momci, jos jedan autogol u nizu..

I moram da priznam da sam uznemiren,jer i kod brace Katolika i kod Muhamedanaca imaju odgovarajuci sajtovi koji ne samo da su prilazni, pristupacni, nego imaju i jednu finu notu propagande..

Sta je to sa nama?

Imamo neku tesku misaonu manu? Ako smo Pravoslavci, moramo da pravimo budalastine?

Ne, mislim ja,ako sam pravoslavan,pecen sam na sto vatri i mnogo sam sta ali budala nisam.

Zato insistiram da se ovo ispravi,jer je sramota da zabavljamo neprijatelje..

toliko

Подели на овим сајтовима

Добро дошао Јоване!

А сада мало појасни....

Подели на овим сајтовима

Постављам питање свима

Како сам парохијски свештеник често видим да има много људи (и мушких и женских) који се нису поженили или удале. То ме дубоко погађа јер у њима видим жељу да оснују породицу али им не иде због разних разлога (о њима можемо поразговарати овде).

То ме одавно наводи на мисао да овде код нас направимо такав подфорум и да њему могу да приступе (потпуно) само чланови тог подфорума. 

То не би било проводаџисање већ помоћ да се људи упознају и оснују породицу.

Да ли сматрате ово добром идејом?

da ovo je odlicna ideja

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

јер у њима видим жељу да оснују породицу али им не иде због разних разлога (о њима можемо поразговарати овде).   

волео бих чути разлоге зашто им не иде, и сматрам ако им "не иде" уживо ту им никакав форум неће помоћи, јер је форум само прилика више да неког сретнемо (као и аутобус) и свакако ће се морати сусрести са том другом особом лице у лице и шта онда. ја бих пре рекао да баба на силу у рај не иде (вероватно ни деда).

идеју подржавам, али у сваком случају сматрам да то треба бити ПДФ и јаван свакако. наравно не да видим шта ко коме пише, али да профили буду јавни. чим је нешто затвореног типа ја сматрам да се ту нешто мути. и како неко већ рече има јако добрих руских (православних) сајтова за упознавање. 

Подели на овим сајтовима

идеју подржавам, али у сваком случају сматрам да то треба бити ПДФ и јаван свакако. наравно не да видим шта ко коме пише, али да профили буду јавни.

ПДФ постоји и јаван је, али ко није члан, тј. ко се наменски није на њега пријавио не може ни да види, баш као што си и рекао. И профили су наравно јавни. Форумаши брате, к`о и сви остали :) 

Подели на овим сајтовима

Ako mogu svi koji traže bračne partnere da se drže svog podforuma, i da tamo "jure" svoje žrtve, bilo bi sjajno. Vidim da spopadaju sve redom. Cela ideja je totalna katastrofa, koja je forum pretvorila u pravi Cirkus. 

ovo je bas kvarno  ;)  :)

Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема.

Подели на овим сајтовима

Ako mogu svi koji traže bračne partnere da se drže svog podforuma, i da tamo "jure" svoje žrtve, bilo bi sjajno. Vidim da spopadaju sve redom. Cela ideja je totalna katastrofa, koja je forum pretvorila u pravi Cirkus. 

Иста ситуација би била када бих ја кривио аутобус јер ми је у њему пришла девојка, или не дај Боже више њих, које хоће да се упознају... :)))

Подели на овим сајтовима

Иста ситуација би била када бих ја кривио аутобус јер ми је у њему пришла девојка, или не дај Боже више њих, које хоће да се упознају... :)))

Мени у аутобусима прилазе само просјаци, контролори и видовњаци.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Мени у аутобусима прилазе само просјаци, контролори и видовњаци.

I ne dodje angel  Gavrilo :))

Подели на овим сајтовима

Ипак онај није лепо подесио своје видовњачке справе. Ал битно да смо сви ми безбедни док нас он штити :)

Nisi ti slušao propoved o teoriji zavere sa cipelama koja samo deformišu naša stopala, isti lik :0222_shocked::))

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...