Sanja Т. Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Иване,верујем да би већина волела да чује то што си направио,прва ја . Иван ♪♫ and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 7, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 ma sta te briga,opusti se ,svi se primamo ponekad hvala na podršci :* Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 hvala na podršci :* Nema na sta samo opusteno Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Иване- одушевљена! Настави и хвала Лапис Лазули and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Нису све мреже сачињене да би упао у клопку. Неке су ту само да би ублажиле твој стрмоглави пад.. Suncokret54, Sanja Т. and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 7, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Иване- одушевљена! Настави и хвала hvala tebi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 7, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Нису све мреже сачињене да би упао у клопку. Неке су ту само да би ублажиле твој стрмоглави пад.. 'oćeš reći da se u svemu može naći smisao Лапис Лазули and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 'oćeš reći da se u svemu može naći smisao Да. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 7, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Да. znao sam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 znao sam! Ако си знао, што си ме питао? Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 7, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Ако си знао, што си ме питао? ne znam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Koji je smisao molitve kad Bog radi onako kako je zamislio? Ima li neka tema o tome? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 ne znam Знала сам да не знаш. Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 7, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Знала сам да не знаш. naravno, žena sve zna! Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 7, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Koji je smisao molitve kad Bog radi onako kako je zamislio? Ima li neka tema o tome?Ako je ono sto trazimo nama na korist, Bog ce ispuniti molitvu, ako nije - nece. st. Tadej Рапсоди and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука