Данче* Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 @@Сања Т., куку, колико се сећам пре пар дана сам качила на фацебоок.. Леле, је`л смо ми пријатељи? :.mislise. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 13, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 to vece kad sam saznao da mi je otac umro, shvatio sam da sam u vreme njegove smrti slusao ovo: ,,Igra casova" cudno... cudna slucajnost... Плутон, Sanja Т., Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 @@Сања Т., куку, колико се сећам пре пар дана сам качила на фацебоок.. Леле, је`л смо ми пријатељи? :.mislise. Jok ( Eво сад јесмо, ако ме приВатиш )-----Си брзаааа :bendoff: Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 @@Сања Т., сад јесмо. :good2: Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 15, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2015 Belosvetske sile, oportunisti, srebroljupci, megalomani i ostali bezbožnici će i dalje osvajati svet, preko nesreće nevinih, jer svet geopolitike je bezbožnički svet Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 26, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 тренутно немам избора ни коме осим овде да кажем: лоше ми је, много ми је лоше... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 тренутно немам избора ни коме осим овде да кажем: лоше ми је, много ми је лоше... Шта те мучи, брате? Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 26, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 Шта те мучи, брате? hvala ti, ne mogu bas ovde Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 :drugarstvo:Ne daj se brate Ivane Sanja Т., Плутон, Иван ♪♫ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 тренутно немам избора ни коме осим овде да кажем: лоше ми је, много ми је лоше... Nije valjda stomacni virus ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 30, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 30, 2015 lepota je u jednostavnosti Sanja Т. and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Новембар 30, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2015 lepota je u jednostavnosti A i savrsenstvo .Tako bar rece neki sv.otac ne secam se koji. Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 5, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2015 Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука