Jump to content

Mladima idoli Dačić, Legija, Gadafi, Karleuša i Hemingvej

Препоручена порука

To i nije neki epohalan zaključak

Управо, само је био сасвим довољан да се извуче новинска вест како је омладина лоша. Ваљда их је заболело што нису научили напамет које су то "демократске вредности". То их некако највише боли.

Никако да схвате да клинци одлично разумеју само пример а не сувопарно писаније. Ерго, нису криви клинци што не бубају напамет већ одрасли који се не понашају онако како проповедају да треба да се понаша.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ваљда их је заболело што нису научили напамет које су то "демократске вредности". То их некако највише боли.

Pa, podjednako ne znaju koje su demokratske vrednosti :D

To ionako nikoga ne interesuje u srednjoj školi...

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Nigde se ne govori o bubanju napamet, već čitanju knjiga.

Hm, ne znam koliko je to njima uopšte važno. Lično sam čitala verovatno više od prosečnog tinejdžera, ali mi to uopšte nije bilo definišuće, niti preterano važno za moj identitet. Važnije mi bilo da izađem s društvom :)

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Mladima idoli Dačić, Legija, Gadafi, Karleuša i Hemingvej

Pronadjite uljeza...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Kоме Карлеуша може бити идол ?!??!!! Стање алармантно :)

"Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."

Старац Пајсије Светогорац

Подели на овим сајтовима

Каква емисија, Боже ме сачувај! Ем што је водитељка надркана, ем што она Илићка нема појма о животу (делује ми да је попила коју чашицу више). Важно је да се пуне џепови. Ова прва напада Београдски синдикат, ова друга напада веронауку, ди нађу таке будале? Србијо...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...