R.Žiskar Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 To i nije neki epohalan zaključak Управо, само је био сасвим довољан да се извуче новинска вест како је омладина лоша. Ваљда их је заболело што нису научили напамет које су то "демократске вредности". То их некако највише боли. Никако да схвате да клинци одлично разумеју само пример а не сувопарно писаније. Ерго, нису криви клинци што не бубају напамет већ одрасли који се не понашају онако како проповедају да треба да се понаша. nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 Ерго, нису криви клинци што не бубају напамет Nigde se ne govori o bubanju napamet, već čitanju knjiga. A kad se kaže čitanju knjiga ja pot tim mislim, van škole, ne lektire, ne "stručne" knjige iz predmeta u školi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 Ваљда их је заболело што нису научили напамет које су то "демократске вредности". То их некако највише боли. Pa, podjednako ne znaju koje su demokratske vrednosti To ionako nikoga ne interesuje u srednjoj školi... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 Nigde se ne govori o bubanju napamet, već čitanju knjiga. Hm, ne znam koliko je to njima uopšte važno. Lično sam čitala verovatno više od prosečnog tinejdžera, ali mi to uopšte nije bilo definišuće, niti preterano važno za moj identitet. Važnije mi bilo da izađem s društvom "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Да Можда Не : Млади у Србији - Не веруј у идоле http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/%D0%A0%D0%A2%D0%A1+1/1293242/%D0%94%D0%B0+%D0%9C%D0%BE%D0%B6%D0%B4%D0%B0+%D0%9D%D0%B5.html http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Mladima idoli Dačić, Legija, Gadafi, Karleuša i Hemingvej Pronadjite uljeza... Juan Valdez and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Kоме Карлеуша може бити идол ?!??!!! Стање алармантно Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Pronadjite uljeza... Nije uljez kriv, nego je to verovatno bila poslednja lektira koje su se sećali, a s obzirom na obim, i pročitali "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Да Можда Не : Млади у Србији - Не веруј у идоле http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/%D0%A0%D0%A2%D0%A1+1/1293242/%D0%94%D0%B0+%D0%9C%D0%BE%D0%B6%D0%B4%D0%B0+%D0%9D%D0%B5.html Каква емисија, Боже ме сачувај! Ем што је водитељка надркана, ем што она Илићка нема појма о животу (делује ми да је попила коју чашицу више). Важно је да се пуне џепови. Ова прва напада Београдски синдикат, ова друга напада веронауку, ди нађу таке будале? Србијо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Pronadjite uljeza... Uljezi: Dačić, Legija, Gadafi i Karleuša? Juan Valdez and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука