Дејан Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 А, па има таквих бисера на ПБФ, протестанштином испраних мозгова. Сретао сам их. da,rekao mi je da voli protestantizam jer je to vera za prave muškarce stari zavet je mama i sl... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2013 da,rekao mi je da voli protestantizam jer je to vera za prave muškarce stari zavet je mama i sl... Знао сам... Дејан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Знао сам... mnoogo bre ti toga znaš,najjače je bilo kad si pogodio da će sledeći patrijarh biti Irinej Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 U kom smislu se logika povezuje sa verom? logika kao sloboda ili logika kao zatvor? Vera je u svemu logicna? nisam obracao do sada paznju na to u dijalogu meni Hristovo ucenje je mnogo vise od same logike. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Primal Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Pije se rakija vruca, vera je cvrsta, vreme je posta, budi ponosan sto si Srbin... aman Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 razgovaraju pijanac i svestenik, tek ce pijanac Oce imam neko zrno vere da ce Hristos doci ispruziti desnicu i reci: Hodite i vi moja mala braco koji ste citavog zivota mislili da ste nedostojni Carstva Nebeskog. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука