R.Žiskar Написано Март 25, 2013 Пријави Подели Написано Март 25, 2013 Upravo sam na fejsu završio sa jednim uspešnim trolovanjem već sat vremena... А једног дана ће ти тај сат итекако зафалити... Ignjatije and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 25, 2013 Пријави Подели Написано Март 25, 2013 А једног дана ће ти тај сат итекако зафалити... Znam ali barem je bilo zanimljivo, mada nisam ja ceo sat proveo trolujući, uglavnom sam na svakih 10 minuta napisao po 2-3 rečenice i to je bio moj deo posla. Dok je dru sa druge strane odgovore pisao jedan po 10 minuta, 2 odgovora nisu mogla da stanu na onaj fb chat a da ne mora da se proširi. Uglavnom njemu sam potrošio vreme, a i živce mnogo više nego meni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 25, 2013 Пријави Подели Написано Март 25, 2013 Не волим троловање. Највише сам троловао Мирољуба, и сада ми дође али за то имам личних разлога, заслужио је и више од троловања. Једно су шала и благо (позитивно) зезање, али троловање може човека ментално да упропасти, да буде патолошко. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 25, 2013 Пријави Подели Написано Март 25, 2013 Једно су шала и благо (позитивно) зезање, али троловање може човека ментално да упропасти, да буде патолошко. Kog čoveka žrtvu ili trola Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 25, 2013 Пријави Подели Написано Март 25, 2013 Kog čoveka žrtvu ili trola Трола. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 25, 2013 Пријави Подели Написано Март 25, 2013 Patološko trolovanje mislim da još nisam u tom stadijumu, mislim kako kad trolujem, kad mi je dosadno. Ali mislim da znam koji kolega forumaš. ateista je vrlo verovatno došao do ovog stadijuma. čik pogodi koji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 25, 2013 Пријави Подели Написано Март 25, 2013 Ali mislim da znam koji kolega forumaš. ateista je vrlo verovatno došao do ovog stadijuma. čik pogodi koji Мислим да није још, али је веома близу тог стадијума. За све тролове је лек радна терапија. Кад уморан дођеш кући са малаксалим рукама гледаш само кревета да се дохватиш, или да евентуално гледаш неки филм да лакше заспиш. Не знам који је узрок претераног троловања. Можда се трол осећа интелектуално супериорнији и много паметан ако тролује неког за ког сматра да је глуп или затуцан. Или је у питању неки благи садизам док гледа како се "жртва" нервира и мучи. Постоји неки узрок за то, није случајно. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 25, 2013 Пријави Подели Написано Март 25, 2013 Или је у питању неки благи садизам док гледа како се "жртва" нервира и мучи. Постоји неки узрок за то, није случајно. Trebao si da mi vidiš facu prilikom čitanja tvog komentara od blagog osmeha, dok ne dolazim do ovog dela a onda pokerface. I sad ustvari razmišljam da li je ovo ustvari tačno. Pošto ovaj drug kog sam pomenu je sve samo neglup i zatucan. Mada možda jednostavno kad neko ima doliko sigurno mišljenje o nečemu da ne može da promeni niko, onda šta ti ostaje, kad već nikakvim putem ne možeš da ga ubediš u drugo barem da troluješ. To je OK kad imaš različito mišljenje od nekoga. Ali šta kad imate isto mišljenje, ali ti svoje "menjaš" samo da bi iznervirao nekoga. U jbt sutra idem kod psihijatra nekog Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 25, 2013 Пријави Подели Написано Март 25, 2013 Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 25, 2013 Пријави Подели Написано Март 25, 2013 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Март 25, 2013 Пријави Подели Написано Март 25, 2013 meni nedavno u kući bio jedan, da neko može toliko bezobrazan i nevaspitan da bude, neverovatno... bio sam blizu da ga isteram napolje žao mi je samo što nisam bio malo mudriji i što sam se iznervirao То није трол, то је чобанин,будала,ирвас, назови како хоћеш. Мог'о си и да га избациш напоље, вероватно му није први пут. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 25, 2013 Пријави Подели Написано Март 25, 2013 То није трол, то је чобанин,будала,ирвас, назови како хоћеш. Мог'о си и да га избациш напоље, вероватно му није први пут. slični su u tome što su svesni svojih postupaka, ali ne i njihove težine i posledica Na internetu je svakako lakše, prosto ignore. A ovde na forumu ima i opcija, i koga dodaš na ignore, više ti se ništa od njega ne prikazuje "The cynic knows the price of everything and the value of nothing." - Oscar Wilde Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 25, 2013 Пријави Подели Написано Март 25, 2013 Тај је и надболесник, значи кажеш да је троловање болест, јер се из овог само то закључује. Иначе самоубиство, било ово као код девојке или ритуални сепуке је самоубиство душе. Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Биће од вас одлични хришћани! Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Дакле ушкропљени...хммм... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука