Баба Написано Децембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 ??? ?? ?? ????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 Kad porastes,kasce ti se samo! winter Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Grom Написано Децембар 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 spam 0409_feel Obicno se deli na reklamni spam i na spam koji nicem ne sluzi, tacnije praznoslovlje po forumima sajtovima, a reklamni je kad vam neko zasipa e-mail inbox raznoraznim reklamama ne bi li posetili neki sajt, ko sto i meni skoro stigo mejl da posetim ovaj forum i eto dosao sam zbog spamera, sad moram i ja malo spamovati. Vi meni mejl, ja vama forum... 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 спам је оно,оно што се накупи у грлу па "хракнеш" .. јел то фино? није! значи "хракнуо" си и направио скандал.... људи направе тему, и пишу..а ти дођеш и "хракнеш".... и залијепиш спам! јел сликовито...или треба нека слика? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 26, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 Као дугогодишњи уредник по разноразним форумима, знам да је најчешћи облик форумашења спамовање, е сад што је то тако а не нормално да се људије држе теме, не знам, али знам да се на већини форума за спамовање од само једне поруке мож лако добити опомена, а ето ја сам чоек толерантан па пуштим да неко спамује бар једно 10 порука, е онда схватим да човек ил не капира шта ради или је злонамеран. Даклем , никоме није забрањено да отвори тему о ономе шта хоће да пише, али да пише оно што он хоће на било којој теми то је спам и то не може и зато између осталог постоје уредници којима је то посо да све лепо доведу у ред, е да већ кад смо код посла овом приликом тражим повишицу иначе ступам у генерални штрајк до Божића. Уколико ми се и до тада не испуни захтев, пдф религије ћу дефинитивно престати да модеришем. Ово горе болдовано( подебљано) то је класичан спам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 значи то је класичан спам? 0409_feel Мислим да треба сербон да преузме тему "спам" и да га "расцјепа и сашије" ... као са провокаторима што би spam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Grom Написано Децембар 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 jel zna neko de ima najbolja kavurma u gradu? primer spama s promasenom temom i podforumom 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 jel zna neko de ima najbolja kavurma u gradu? primer spama s promasenom temom i podforumom 0409_feel spam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Децембар 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 Више се користи израз `трол`, спам је пре за мејлове( затрпавање `ђубретом`). Ја и не знам да ли се реч `спам` користи за форумско скретање са теме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 26, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 Па ето почело се од недавно, мислим у суштини је исто. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 ???? ?? ??????? ????? `????`, ???? ?? ??? ?? ???????( ?????????? `????????`). ?? ? ?? ???? ?? ?? ?? ??? `????` ??????? ?? ???????? ???????? ?? ????. ?????. ? ??? ??? ??????? ??????? ??????, ????? ?????? ??????? ?????. ??? ???????, ?? ???? ??????? ??? ???? ??? ??????. ??? ?? ????? ???? 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 Или их је било четворица? 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Grom Написано Децембар 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 ?????. ? ??? ??? ??????? ??????? ??????, ????? ?????? ??????? ?????. ??? ???????, ?? ???? ??????? ??? ???? ??? ??????. ??? ?? ????? ???? 0104_cheesy Klasican spam teme vredan banovanja 0409_feel spam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 ?????. ? ??? ??? ??????? ??????? ??????, ????? ?????? ??????? ?????. ??? ???????, ?? ???? ??????? ??? ???? ??? ??????. ??? ?? ????? ???? 0104_cheesy Klasican teme vredan banovanja 0409_feel spam ? ???? ???? spam ???? ?? ?????? ??????? ??????? ?? ?? ?? ???? ???? ??? ????? ??? ?? ?? ???? ????? ????? spam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 26, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 jel zna neko de ima najbolja kavurma u gradu? primer spama s promasenom temom i podforumom 0409_feel ?? ??????? ?? ???? ??? ??? ???????, ? ?? ???? ?? ??? ?? ???????, ??? ???? ??? ??? ?? ???????, ??? ?? ??? ???? ?? ????? , ?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука