Jump to content

Интернет троловање, спиновање, спамовање

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

spam  0409_feel  Obicno se deli na reklamni spam i na spam koji nicem ne sluzi, tacnije praznoslovlje po forumima sajtovima, a reklamni je kad vam neko zasipa e-mail inbox raznoraznim reklamama ne bi li posetili neki sajt, ko sto i meni skoro stigo mejl da posetim ovaj forum i eto dosao sam zbog spamera, sad moram i ja malo spamovati.  Vi meni mejl, ja vama forum...    0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

спам је оно,оно што се накупи у грлу па "хракнеш" .. јел то фино? није!

значи "хракнуо" си и направио скандал....

људи направе тему, и пишу..а ти дођеш и "хракнеш".... и залијепиш спам!

јел сликовито...или треба нека слика?

Подели на овим сајтовима

Као дугогодишњи уредник по разноразним форумима, знам да је најчешћи облик форумашења спамовање, е сад што је то тако а не нормално да се људије држе теме, не знам, али знам да се на већини форума за спамовање од само једне поруке мож лако добити опомена, а ето ја сам чоек толерантан па пуштим да неко спамује бар једно 10 порука, е онда схватим да човек ил не капира шта ради или је злонамеран.

Даклем , никоме није забрањено да отвори тему о ономе шта хоће да пише, али да пише оно што он хоће на било којој теми то је спам и то не може и зато између осталог постоје уредници којима је то посо да све лепо доведу у ред, е да већ кад смо код посла овом приликом тражим повишицу иначе ступам у генерални штрајк до Божића. Уколико ми се и до тада не испуни захтев, пдф религије ћу дефинитивно престати да модеришем.

Ово горе болдовано( подебљано) то је класичан спам.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Више се користи израз `трол`, спам је пре за мејлове( затрпавање `ђубретом`). Ја и не знам да ли се реч `спам` користи за форумско скретање са теме.

Подели на овим сајтовима

???? ?? ??????? ????? `????`, ???? ?? ??? ?? ???????( ?????????? `????????`). ?? ? ?? ???? ?? ?? ?? ??? `????` ??????? ?? ???????? ???????? ?? ????.

?????.

? ??? ??? ??????? ??????? ??????, ????? ?????? ??????? ?????. ??? ???????, ?? ???? ??????? ??? ???? ??? ??????. ??? ?? ????? ????  0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

?????.

? ??? ??? ??????? ??????? ??????, ????? ?????? ??????? ?????. ??? ???????, ?? ???? ??????? ??? ???? ??? ??????. ??? ?? ????? ????  0104_cheesy

Klasican :drugarstvo: teme vredan banovanja  0409_feel  spam

? ???? ????  spam

???? ?? ?????? ??????? ??????? ?? ?? ?? ???? ???? ??? ?????

??? ?? ?? ???? ????? ?????  spam

Подели на овим сајтовима

jel zna neko de ima najbolja kavurma u gradu?

primer spama s promasenom temom i podforumom  0409_feel

?? ??????? ?? ???? ??? ??? ???????, ? ?? ???? ?? ??? ?? ???????, ??? ???? ??? ??? ?? ???????, ??? ?? ??? ???? ?? ????? Постављена слика  , ??

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...