Jump to content

Интернет троловање, спиновање, спамовање

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

spam  0409_feel  Obicno se deli na reklamni spam i na spam koji nicem ne sluzi, tacnije praznoslovlje po forumima sajtovima, a reklamni je kad vam neko zasipa e-mail inbox raznoraznim reklamama ne bi li posetili neki sajt, ko sto i meni skoro stigo mejl da posetim ovaj forum i eto dosao sam zbog spamera, sad moram i ja malo spamovati.  Vi meni mejl, ja vama forum...    0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

спам је оно,оно што се накупи у грлу па "хракнеш" .. јел то фино? није!

значи "хракнуо" си и направио скандал....

људи направе тему, и пишу..а ти дођеш и "хракнеш".... и залијепиш спам!

јел сликовито...или треба нека слика?

Подели на овим сајтовима

Као дугогодишњи уредник по разноразним форумима, знам да је најчешћи облик форумашења спамовање, е сад што је то тако а не нормално да се људије држе теме, не знам, али знам да се на већини форума за спамовање од само једне поруке мож лако добити опомена, а ето ја сам чоек толерантан па пуштим да неко спамује бар једно 10 порука, е онда схватим да човек ил не капира шта ради или је злонамеран.

Даклем , никоме није забрањено да отвори тему о ономе шта хоће да пише, али да пише оно што он хоће на било којој теми то је спам и то не може и зато између осталог постоје уредници којима је то посо да све лепо доведу у ред, е да већ кад смо код посла овом приликом тражим повишицу иначе ступам у генерални штрајк до Божића. Уколико ми се и до тада не испуни захтев, пдф религије ћу дефинитивно престати да модеришем.

Ово горе болдовано( подебљано) то је класичан спам.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Више се користи израз `трол`, спам је пре за мејлове( затрпавање `ђубретом`). Ја и не знам да ли се реч `спам` користи за форумско скретање са теме.

Подели на овим сајтовима

???? ?? ??????? ????? `????`, ???? ?? ??? ?? ???????( ?????????? `????????`). ?? ? ?? ???? ?? ?? ?? ??? `????` ??????? ?? ???????? ???????? ?? ????.

?????.

? ??? ??? ??????? ??????? ??????, ????? ?????? ??????? ?????. ??? ???????, ?? ???? ??????? ??? ???? ??? ??????. ??? ?? ????? ????  0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

?????.

? ??? ??? ??????? ??????? ??????, ????? ?????? ??????? ?????. ??? ???????, ?? ???? ??????? ??? ???? ??? ??????. ??? ?? ????? ????  0104_cheesy

Klasican :drugarstvo: teme vredan banovanja  0409_feel  spam

? ???? ????  spam

???? ?? ?????? ??????? ??????? ?? ?? ?? ???? ???? ??? ?????

??? ?? ?? ???? ????? ?????  spam

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...