Avocado Написано Март 25, 2013 Пријави Подели Написано Март 25, 2013 Al ga izgugla,svaka čast .smesko. Za tako banalne i opšte-poznate informacije je tebi možda potreban gugl, meni svakako nije... ako hoćeš još malo da učiš o izbornim sistemima i izborima za vreme Miloševića, možeš da se informišeš i na ovom forumu, npr. u ovoj poruci i ovoj poruci... drugim rečima, možeš da guglaš ono što sam pisao o izbornim sistemima... ali moraš da čitaš pažljivo... kao što rekoh, sriči ako je potrebno... i razjasni nam već jednom: - da li si mislio na većinski sistem kada si napisao "tada je bio proporcionalni sistem"? - da li si shvatio da je proporcionalni sistem i sada i sve vreme osim na izborima 1990.? - da li si shvatio da u oba sistema Albanci imaju većinu na Kosovu te se njihovi glasovi ne bi "prelivali" nikom? Kada shvatiš te tri stvari, onda možeš lepo da mi se zahvališ na informacijama i izviniš zbog bezobrazluka... Pa verovatno se spaljuju,otkud znam greengrin Dakle, opet nebuloza... Da,upravo na to mislim,međutim evidentno je da ti ne misliš uopšte,jer kako bi inače,pored svega ovoga što je navedeno,Miloševiću odgovarala neka varijanta polu-ratnog stanja na Kosovu zbog broja stolica u parlamentu,kao što si ti lupio?. Već sam objasnio kako bi Miloševiću odgovaralo nemirno Kosovo zbog broja stolica u parlamentu i to prilično razumljivo, a ako nemaš dovoljne kapacitete da skapiraš ili da sastaviš jednu koherentnu rečenicu protiv te teze, to je samo tvoj problem... i trolovanjem nećeš mnogo postići... ako nemam dovoljno strpljenja da bezobraznim budalama odgovaram pristojno, bar imam strpljenja da im stalno ukazujem na to koliko su tupavi.... Jel tebi Aquilius Cratus dođe neka familija,ili možda nešto bliže? .smesko. Ne. Što pitaš? Jel ti i on skretao pažnju na to koliko si šupalj? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 25, 2013 Jednom sam na nekom (američkom) forumu čitao kako se zezaju na račun ovdašnjih tvrdnji o tome kako su poobarali 200+ aviona, i između ostalog, da se dešavalo da obore F-15 ili F-16 koristeći Mig-21. Kaže komentar " hahah, that aircraft must have been piloted by Red Baron..." Wesly Clark je smenjen nakon rata sa Srbijom i nestao je sa scene .... a pobednik je.... malo morgen sto bi rekao bivsi predsednik. Drugi jedan njegov kolega Colin Powel je dogurao do Bele Kuce i premijerske fotelje. Pa proceni na osnovu toga koliko je americka administracija bila zadovoljna njegovim "uspehom". Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Март 25, 2013 Пријави Подели Написано Март 25, 2013 i razjasni nam već jednom: - da li si mislio na većinski sistem kada si napisao "tada je bio proporcionalni sistem"? - da li si shvatio da je proporcionalni sistem i sada i sve vreme osim na izborima 1990.? - da li si shvatio da u oba sistema Albanci imaju većinu na Kosovu te se njihovi glasovi ne bi "prelivali" nikom? Razjasnio sam vrlo lepo,ne foliraj se više i ne pravi šlagvort za spamovanje više jer smaraš. Kada shvatiš te tri stvari, onda možeš lepo da mi se zahvališ na informacijama i izviniš zbog bezobrazluka... Ja sam ti lepo rekao da nisi toliko pametan koliko si mislio jesi,lepo je imati takav stav o sebi međutim on je kratkog daha i traje samo do momenta dok ne naletis ne nekog poput mene.Uzalud ti je stvaić. .smesko. A o izvinjenju možemo da popričamo oči u oči jer ja mislim da ti duguješ izvinjenje ne samo meni nego svim forumašima koje ovde spopadaš u želji da dokažeš svoju umišljenu intelektualnu superiornost.Dakle,šta će biti? .smesko. Već sam objasnio kako bi Miloševiću odgovaralo nemirno Kosovo zbog broja stolica u parlamentu i to prilično razumljivo, a ako nemaš dovoljne kapacitete da skapiraš ili da sastaviš jednu koherentnu rečenicu protiv te teze, to je samo tvoj problem... i trolovanjem nećeš mnogo postići... ako nemam dovoljno strpljenja da bezobraznim budalama odgovaram pristojno, bar imam strpljenja da im stalno ukazujem na to koliko su tupavi.... Tvoje tumačenje je totalno neuko,što sam i dokazao.Znači van pameti je tvoja izjava,van pameti. Ne. Što pitaš? Jel ti i on skretao pažnju na to koliko si šupalj? To sa šupljinama ostavljam vama dvojci .smesko. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 25, 2013 Wesly Clark je smenjen nakon rata sa Srbijom i nestao je sa scene .... a pobednik je.... malo morgen sto bi rekao bivsi predsednik. Drugi jedan njegov kolega Colin Powel je dogurao do Bele Kuce i premijerske fotelje. Pa proceni na osnovu toga koliko je americka administracija bila zadovoljna njegovim "uspehom". Evo kada je zavrsio svoju vojnicku karijeru ovaj americki razbojnik, odmah nako neispunjenja ciljeva NATO alijanse u ratu protiv srpskog naroda: " Clark spent the remainder of his time as SACEUR overseeing peacekeeper forces and, without a new command to take, was forced into retirement from the military on May 2, 2000.[89][90]" Ovoga su znaci, sto bi rekla moja baba, sve s'noge na nogu .... toliko su operacije NATO-a bile uspesne. Arodjen je: Wesley Kanne Clark, Sr. (born December 23, 1944) Znaci sa 56 godina je sutnut iz armije SAD. Evo link: http://en.wikipedia.org/wiki/Wesley_Clark Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 25, 2013 Пријави Подели Написано Март 25, 2013 Razjasnio sam vrlo lepo,ne foliraj se više i ne pravi šlagvort za spamovanje više jer smaraš.Ja sam ti lepo rekao da nisi toliko pametan koliko si mislio jesi,lepo je imati takav stav o sebi međutim on je kratkog daha i traje samo do momenta dok ne naletis ne nekog poput mene.Uzalud ti je stvaić. .smesko. sHa_sarcasticlol A o izvinjenju možemo da popričamo oči u oči jer ja mislim da ti duguješ izvinjenje ne samo meni nego svim forumašima koje ovde spopadaš u želji da dokažeš svoju umišljenu intelektualnu superiornost.Dakle,šta će biti? .smesko. Jao, zaboravio sam da klinci imaju te potrebe kad ispadnu glupi u društvu... to je baš slatko... nažalost, nastojim da se ne sastajem sa idiotima... Tvoje tumačenje je totalno neuko,što sam i dokazao.Znači van pameti je tvoja izjava,van pameti. Ne mogu ni da naslutim šta si zamislio da si dokazao... pominjao si nešto izborne sisteme, malo ih pomešao, a pri tom napisao da bi njihovi glasovi išli SPS-u potpuno tupavo zanemarivši činjenicu da su Albanci na Kosovu većina i da glasovi manjine (onih koji ne pređu cenzus u proporcionalnom ili onih koji izgube u većinskom sistemu) idu pobedniku... ali samo ti umesto objašnjenja i dokaza govori da si nekom nešto dokazao... možda bar sebe ubediš u to... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 25, 2013 Пријави Подели Написано Март 25, 2013 @Avocado @Sudija Извињавам се што упадам у вашу дискусију, али стварно нема потребе да користите такав тон у дебати... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 25, 2013 Пријави Подели Написано Март 25, 2013 @Avocado @Sudija Извињавам се што упадам у вашу дискусију, али стварно нема потребе да користите такав тон у дебати... Slažem se... i obično ga ne koristim, ali kao što rekoh, mogu da tolerišem glupost, bezobrazluk i aroganciju ali ne kada dolaze u paketu... nisam prvi počeo, pa nemam nameru ni samoinicijativno da prestanem... pogotovo ne prema nekom ko stalno nešto pokušava da proziva a malo je bistriji od kiselog mleka... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Март 25, 2013 Пријави Подели Написано Март 25, 2013 Saša Milenić: NATO nije izvršio agresiju, nego oslobodio Srbiju! Autor: ikragujevac.com | 25.03.2013 - 19:11:00h | Komentara: 14 70 Saša Milenić, visoki funkcioner URS-a i predsednik Skupštine grada Kragujevca, je u jučerašnjem postovima na svojim fejsbuk i tviter profilima, a na dan obeležavanja početka NATO agresije na Srbiju, naveo da je Srbija vršila genocid nad svim narodima bivše Jugoslavije, da je NATO zapravo oslobađao Srbiju i zapitao se da li je tačna ideja ideologa ustaškog pokreta Ante Starčevića da je sam naziv Srbi, izveden od latinske reči Servus što znači rob. Saša Milenić | Foto: Nebojša Raus Foto: facebook U drugom postu, Saša Milenić navodi kako je današnja omladina "uronila" u pravoslavno / arapski fundamentalizam "u mržnji prema kapitalizmu i USA". Foto: facebook U trećem postu, Saša Milenić navodi da je Srbija izvršila genocid nad albanskim stanovništvom i da je Srbija s namerom ušla u rat sa NATO da bi imali današnju omladinu "koja misli da je branio zemlju od agresora a ne sebe od suočavanja sa odgovornošću za genocid". Foto: facebook Poseban "začin" godišnjici Milenić je dodao putem svog tviter naloga u kome je NATO nazvao "oslobodiocima"! U četvrtom postu, Saša Milenić navodi da srpska vojska (prilikom povlačenja preko Albanije u prvom svetskom ratu) nije mogla biti zaštićena i da je Albanski kralj Zogu bio nemoćan da obuzda mučke napade od strane Albanaca a razlog za to nalazi u (samo njemu poznatim) navodnim zločinima koja je srpska vojska nanela albanskom stanovništvu u balkanskim ratovima (kao jedino mogućim VELIKIM I SVEŽIM RANAMA). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Март 25, 2013 Пријави Подели Написано Март 25, 2013 :krstix: :krstix: Covek je zreo za lecenje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Март 25, 2013 Пријави Подели Написано Март 25, 2013 Ima jedna rečenica kod ovog lika koja je na mestu, "Samo ludak može da poveruje da bi rusi napali amere zbog Srba" U dobroj meri za ovo bombardovanje su odgovorni i rusi. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 25, 2013 :krstix: :krstix: Covek je zreo za lecenje .smeha. Jedan od komentara: "Ovom treba pogasiti ugljevlje.U njega je ušao nečastivi i pretvorio ga u sotonu.Bože,budi milostiv ,pomozi ovoj spodobi." Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Meni su ovi gore komentari i ovaj o sotoni podjednako debilni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 U dobroj meri za ovo bombardovanje su odgovorni i rusi. Tacno proslo je milion rezolucija u SB na koje oni nisu stavili veto. I ne samo to oni su pre svega krivi za Kumanovski sporazum, da su oni rekli ne takvom sporazumu on nikada nebi bio usvojen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Sve što je rekao je tačno manje-više, sem gluposti o onom ustaši i izrazu, a ne vidim gde je NATO nazvao oslobodiocima, ali uglavnom je sve na mestu (ono za Prvi sveCki ne znam i ne zanima me previše). A sad, to što većina ne može da prihvati i što su uopšte mišljenja koja su izvan određenih srБoidnih granica ovde skandalozna i nesvarljiva je već druga priča... A ovi iz nazadnjačkog glasila su odmah požurili da napišu takav naslov, dobro nisu napisali da podržava i opravdava zločine nad Srbima ili veliča ustaškog poglavnika. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Пре 14 година оборен Ф 117А – „невидљиви“ бомбардер 27. март 2013. | Телеграф / Б92 (Фото: Википедија) Београд – „Ноћни соко“ са ознаком Ф-117А, познатији као невидљиви авион, оборен је током бомбардовања Југославије 1999. Јединицом која је са две „нева“ ракете оборила авион командовао је пуковник Золтан Дани. Пре 14 година, 27. марта 1999, током НАТО бомбардовања Југославије, оборен је амерички “невидљиви” ловац бомбардер Ф-117А. Ф-117 А, “ноћни соко”, који је после бројних акција у Либану, Панами, Ираку… стекао ореол “невидљивог”, оборен је у војвођанској равници у селу Буђановци. Ту летелицу је оборио 3. дивизион 250. бригаде Противваздушне одбране, који су у 20.42 сата, захваљујући способности јединице, исправној техници и “малој техничкој иновацији” успели да га погоде са земље. “Ноћни соко” пао је у атар села Буђановци, пошто је претходно гађан са две ракете типа “нева”, а јединицом која га је оборила командовао је пуковник Золтан Дани. Ф-117 А је опремљен са два “џенерал електрик Ф 404″ турбо мотора и четворостепеном контролом лета, носи различито наоружање, има савремени навигациони систем интегрисан у дигитални панел у кабини, која појачава ефикасност мисије. Цена тог авиона, по намени – ловца, који је од 1982. до 1990. године производила америчка компанија “Локид”, била је 45 милиона долара. Авион је дуг 20,3 метра, висок 3,8 метара, с распоном крила од 13,3 метра, а постиже максималну брзину од 0,9 маха. “Ноћни соко” је изузетну репутацију стекао борбеним летовима над Ираком у Заливском рату 1991. године, када је, по објављеним подацима, 1.270 пута пролетео непримећен над ирачким радарима, у 39 борбених мисија. Ф-117 А је конструисан у облику брушеног дијаманта, што је неуобичајно за летелице те намене, а у америчкој војној терминологији добио је назив “стелт”, што на енглеском језику значи “кришом”, “у потаји”, или “невидљиви авион”. “Ноћни соко” је представљао симбол моћи због савремене технологије којом је опремљен, а што му је омогућавало да буде “невидљив” за све радарске системе. Авиони тог типа конструисани су са оштрим угловима који представљају скуп кривина, од којих се одбијају радарски зраци, а захваљујући сачињеним специјалним композитним материјалима, утичу на то да се летелица не може регистровати на радару. http://www.vaseljenska.com/drustvo/pre-14-godina-oboren-f-117a-nevidljivi-bombarder/ Sudija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука