Crveni Baron Написано Март 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Sa ovim gore se potpuno slažem,kad je istina istina je stadaradim Slazes li se i sa ovim: Životinje koriste svoje resurse znatno sređenije nego ovi naopaki stvorovi, čija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju. Verujem da si i ti Srbin. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Sa Kosovom ili bez Kosova, ništa nas ne sprečava da gradimo lepšu zemlju.Са станом или без стана, треба да наставиш да градиш бољу будућност. Адреса? Crveni Baron and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 A kako je to Srbija "uzsla u rat"? Sta ue to ucinila? Premestila se na podrucje balkana da se podmetne pod NATO bombe? Па да не улазим о ово што је рекао Авокадо да се морало пробати да се ствари на КиМ среде пре бомбардовања некако, у крајњој линији Милошевић је могао пустити да уђе НАТО на КиМ, јер ако погледамо историјски управо то се и десило, а људи су изгинули. Вреди ратовати и давати животе само онда када се брани нешто подједнако вредно - животи. А овако нисмо ни теоријски могли да сачувано ни КиМ, ни Србе на КиМ, а ипак смо гинули, и то је потпун промашај. Историја је јасна, прошли смо најгоре могуће и притом изгинули - дакле, није требало да гинемо. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Па да не улазим о ово што је рекао Авокадо да се морало пробати да се ствари на КиМ среде пре бомбардовања некако, у крајњој линији Милошевић је могао пустити да уђе НАТО на КиМ, јер ако погледамо историјски управо то се и десило, а људи су изгинули. Вреди ратовати и давати животе само онда када се брани нешто подједнако вредно - животи. А овако нисмо ни теоријски могли да сачувано ни КиМ, ни Србе на КиМ, а ипак смо гинули, и то је потпун промашај. Историја је јасна, прошли смо најгоре могуће и притом изгинули - дакле, није требало да гинемо. Znaci oni sto su ih turci uzidali u Cele kulu su budale koje su izginule bez razloga? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 i održavao u nerešenom stanju predugo. Е, са овим се слажем. Међународна заједница је остављала да питање тероризма на Космету буде интерно питање Србије довољно дуго да се реши онако како све државе решавају проблеме тероризма у својим земљама. Милошевић је прелазио преко тога и одуговлачио, да ли из намере или незнања, не знам. Али оно чега се сећам је детаљ кад су још `82. године српски полицајци околили једно упориште терориста на Космету, једну кућу одакле су кроз пушкарнице бранили прилаз шиптарски терористи. Трајало је то неко време, а онда су стигли словеначки полицајци (тада још део Југославије) и за пет минута, под штитовима, провалили унутра и почистили све. Покупили се у хеликоптере и кући. Дакле, рецепт је био јасан, али није било храбрости или памети за тако нешто. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Slazes li se i sa ovim: Životinje koriste svoje resurse znatno sređenije nego ovi naopaki stvorovi, čija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju. Ne,sa ostatkom citata se ne slažem,tačno sam odvoijo sam samo onaj deo sa kojim se slažem.Naj gore je kada se u nekoj izjavi pomeša laž i istina. Verujem da si i ti Srbin. Da,Srbin i to sa takvim pedigreom da ti se zavrti u glavi.Zato sebi i dajem za pravo da kritikujem svoj narod vrlo brutalno i iskreno.Moji slavni preci i ja se nismo borili za ovo u šta se Srpski narod pretvorio.Introspekcija neće da škodi ni malo. .smesko. "Nama ne treba NATO. Ako ustreba, sami ćemo da se bombardujemo." evo dokazao si da je i ovo istina... Bla,bla,truć.... Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 I onima 1941 je neko naredjivao a znalo se i onda de ce se ginuti. Kao i obicni vojnici. Naredjuju im da idu u juris a tamo se gine. Nije to novost iz devedesetih godina .... Tako je oduvek. Pa nije baš potpuno isto. '41 Nemci su napali iznenada, bez najave. I naši tada nisu imali radare da vide koliko neprijateljskih aviona ima na nebu. Tako da je normalno da su svi uzleteli da brane zemlju. '99 su svi već godinu dana znali da će doći do napada, čak je Solana zvanično naredio pred kamerama početak vazdušnih napada 22. ili 23. marta, ne sećam se tačno kad beše. I onda ako narediš nekome da uzleti, a znaš da je odnos snaga 1:100, jasno je da ga svesno šalješ u smrt. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Ne,sa ostatkom citata se ne slažem,tačno sam odvoijo sam samo onaj deo sa kojim se slažem.Naj gore je kada se u nekoj izjavi pomeša laž i istina. Da,Srbin i to sa takvim pedigreom da ti se zavrti u glavi.Zato sebi i dajem za pravo da kritikujem svoj narod vrlo brutalno i iskreno.Moji slavni preci i ja se nismo borili za ovo u šta se Srpski narod pretvorio.Introspekcija neće da škodi ni malo. .smesko. Pa sa obzirom na pedigre mislis li i da su albanci primitivna rulja, mozda i jevreji da su prilicno prizeman narod ili jos neki narodi? Sta kaze srbin sa "pedigreom" o drugim narodima? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Znaci oni sto su ih turci uzidali u Cele kulu su budale koje su izginule bez razloga? Па ово је већ полу-троловање, не капирам зашто увек поредиш неупоредиво... Ми се од Турака јесмо ослободили, и као што је редослед догађаја показао, било је смислено и сасвим могуће борити се за слободу у тим условима и против таквог непријатеља. Ништа слично 1999-ој. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Па ово је већ полу-троловање, не капирам зашто увек поредиш неупоредиво... Ми се од Турака јесмо ослободили, и као што је редослед догађаја показао, било је смислено и сасвим могуће борити се за слободу у тим условима и против таквог непријатеља. Ништа слично 1999-ој. Pa onih nekoliko vekova ustanaka i buna se bas nesto i nismo oslobodili. Tako da oni iz Cele kule ama bas nista nisu doprineli oslobodjenju Srbije vec su ludo izgubili glave ... a i Lazar i drustvo na Kosovu... sve im je bilo dzaba, ko zna koliko bi nam bolje bilo danas da se nikada nismo ni suprotstavili turcima, ili austrijancima, ili nacistima..... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Pa onih nekoliko vekova ustanaka i buna se bas nesto i nismo oslobodili. Tako da oni iz Cele kule ama bas nista nisu doprineli oslobodjenju Srbije vec su ludo izgubili glave ... a i Lazar i drustvo na Kosovu... sve im je bilo dzaba, ko zna koliko bi nam bolje bilo danas da se nikada nismo ni suprotstavili turcima, ili austrijancima, ili nacistima..... Којих неколико векова устанака? Ћеле-кула је изграђена после битке на Чегру, 1809. године, у којој је, према неким проценама изгинуло 10 000 Турака, и после које смо добили аутономију у року од 6 година. Видиш разлику у доприносима. Околности Косовске битке су толико нејасне да се стварно не може расправљати о мотивима оних који су у њу кренули, и о приликама које су имали у виду, осим ако не причамо на нивоу предања и народне поезије... Све у свему, тотално неупоредиво, и имам утисак да ти то знаш. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Којих неколико векова устанака? Ћеле-кула је изграђена после битке на Чегру, 1809. године, у којој је, према неким проценама изгинуло 10 000 Турака, и после које смо добили аутономију у року од 6 година. Видиш разлику у доприносима. Околности Косовске битке су толико нејасне да се стварно не може расправљати о мотивима оних који су у њу кренули, и о приликама које су имали у виду, осим ако не причамо на нивоу предања и народне поезије... Све у свему, тотално неупоредиво, и имам утисак да ти то знаш. Sta posle 6 godina? Dobili autonomiju? Pa zasto su ondasnji Srbi dizali ustanak posle kada su dobili sve sto im treba? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Sta posle 6 godina? Dobili autonomiju? Pa zasto su ondasnji Srbi dizali ustanak posle kada su dobili sve sto im treba? Не капирам? Па после пропасти Првог устанка, 1815. г. је подигнут Други, који је завршен Бечким конгресом на коме смо добили доста, и којим је покренут процес који се завршио потпуном независношћу... Тако да су жртве из два устанка и Хаџи - Проданове буне имале пуно оправдање, а после 1999. нисмо добили ништа а изгубили смо много. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Не капирам? Па после пропасти Првог устанка, 1815. г. је подигнут Други, који је завршен Бечким конгресом на коме смо добили доста, и којим је покренут процес који се завршио потпуном независношћу... Тако да су жртве из два устанка и Хаџи - Проданове буне имале пуно оправдање, а после 1999. нисмо добили ништа а изгубили смо много. I? Sve je znaci bila budalastina i glupost.Evo danas nam oduzimaju nezavisnost i teritorije oslobodjene u tim ustancima, prvom svetskom ratu, balkanskim ratovima, drugom svetskom ... samo sled budalastina i nekakvih budala koji su ginuli ... zasto bi se Srbi uopste borili za bilo sta? Zasto bi se na kraju krajeva cimali i oko vere kada bi sve bilo jednostavnije da se poturcimo, pokatolicimo ili nesto drugo ... zasto bi se odricali komoditeta i izlagali neprijatnostoma kada bi sve bilo znatno jednostavnije kada bi se povijali kako vetar duva ... Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Март 24, 2013 Пријави Подели Написано Март 24, 2013 Pa sa obzirom na pedigre mislis li i da su albanci primitivna rulja, mozda i jevreji da su prilicno prizeman narod ili jos neki narodi? O šiptarima mislim sve najgore budući da sam se gledao preko nišana sa njima,i nisu hrabri borci.Divlje pleme koje funcioniše na stari način,oni su svesni koliku moć ima podmićivanje-uostalom tako su i oteli Kosovo. Sta kaze srbin sa "pedigreom" o drugim narodima? Kojim drugim narodima? Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука