Иван Ивковић Написано Јул 19, 2015 Пријави Подели Написано Јул 19, 2015 Kontam: "ja se tebi svidjam, a ti meni?!" Па нисам тако мислио... Ал' нема везе. Мислио сам да ћеш рећи нешто типа: "'Леба се ти нећеш најести од певања..." Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 20, 2015 Пријави Подели Написано Јул 20, 2015 само арогантно бато, сурово и са висине mora da ga zvizne po kolenima. Kad su u pitanju romanticne veze - nema mesta hriscanstvu? Predosecala sam, da vam pravo kazem. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 20, 2015 Пријави Подели Написано Јул 20, 2015 Ima , kako nema ? Ja već godinama praktikujem hrišćanski podvig u svojoj vezi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 20, 2015 Пријави Подели Написано Јул 20, 2015 Kad su u pitanju romanticne veze - nema mesta hriscanstvu? Predosecala sam, da vam pravo kazem. Како нема места хришћанству? Па царство небеско се на силу придобија. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 22, 2015 Пријави Подели Написано Јул 22, 2015 Da ne bude kontraefekta? ;( Muskarci su se zalili da je film... Nesto. Kao, Seron previse u fokusu i tsl. Citala po internetima. Tačnije, Šarliz Teron. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 22, 2015 Пријави Подели Написано Јул 22, 2015 Ta! Kad popijem sve su mi iste. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јул 22, 2015 Пријави Подели Написано Јул 22, 2015 A, kako prici arogantnom decku? Otkud znaš da je arogatan?Možda je to tvoja psihička projekcija i izgovor da mu ne priđeš. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука