Jump to content

Predsednik Nikolić na inauguraciji novog pape

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ne znam sta se tripujes. Nikolic je odavno video da nema vajde od one price koju je furao sa Sekijem, pa je sa naprednom strankom promenio pricu na pro evropsku odnosi sa svima itd...

Ovo sto si ti rekao imalo bi logike da je on kao onaj Nikolic/Radikal otisao. Ovo mu je i duznost i ideologija i politicki plan i program.

A malo je licimerno pricati da nikolic ovo radi zbog Srbije a Tadic kada je radio isto on je bio "izdajnik". Smeshno.....

ova slika objasnjava sve...

Brate,ne tripujem se već ozbiljno kažem.Ja nisam ni za jednog ni za drugog a ni za ovog trećeg,ali znam da je jedna stvar kad nesto zamisljas kako se radi i kad se nešto zaista radi.Nikolićeva poseta papi je simbolična stvar i nema nikakve veze sa foteljom.Radi čovek ono što mora i vozdra.

Koji je ono Srbski vladar stavio konopac oko vrata i otišao da se pokloni sultanu radi spasa Srbije i naroda srbskog?

Veliki župan Stefan Nemanja kad je izašao pred cara Manojla a i knez,buduđi despot,Stefan Lazarević je istoo uradio pred sultanom Bajazitom jer je sarađivao sa carem Žigmundom od Luksenburga.

Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći

Подели на овим сајтовима

haha poredjenje Stefana Nemanje sa nevernim Tomom, vrlo humoristicno :lol:

ovi svi sto su na vlasti su veleizdajnici, ko to sad ne vidi ili ne veruje vreme ce pokazati...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Отприлике штогод смо школованији ми смо све глупљи народ,О Боже незнају шта раде опростијим,папи на инаургацију лудост,нитије он војвод,националиста,радикал он је један обичан мајмун,који је дозволио да Србијом манипулишу Еу,НАТО,Ватикан.

Подели на овим сајтовима

samo me nervira što mi (narod) finansiramo sve te političke "šetnje" po belom svetu, a ništa dobro nisu uradili

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

Papa, nije samo vjerski poglavar već i poglavar države koja nije priznala nezavisno Kosovo, a njegov odluka može da ima političku težinu. Prosto je, što god mi mislili o Tomi ili papi...emocije i dopadanja/nedopadanja tu ne igraju neku ulogu

Подели на овим сајтовима

Ako je, dakle, pozvan, a pozvan bi bio onda predsednik Republike Srbije i ne Toma Nikolić, onda radi dobrih međunarodnih odnosa ne može da odbije da ne ode.

Nije pozvan.

Na konferencijama za novinare pater Lombardi (šef ureda za štampu) je dva puta naglasio da je uobičajena praksa Svete Stolice da NIKOGA NE POZIVA, a da su dobrodošli svi koji žele doći.

Dakle, predsjednik Nikolić nije morao otići, neće oz svih država doći šefovi država.

To je odluka državnog vodstva Srbije koja je mogla biti i drugačija i ne bi bilo nikakvog diplomatskog skandala.

Odluka je donesena očito jer državni vrh drži, iz nekog razloga (ili više njih), da je tako najbolje.

Подели на овим сајтовима

ova slika objasnjava sve...

580674_488698584511287_1997985089_n.jpg

Nedostaju samo Srbi koji aplaudiraju i sanjaju da i oni sednu za "trpezu" ... 

Sto bi se reklo....nasla vreca zakrpu. 

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Brate,ne tripujem se već ozbiljno kažem.Ja nisam ni za jednog ni za drugog a ni za ovog trećeg,ali znam da je jedna stvar kad nesto zamisljas kako se radi i kad se nešto zaista radi.Nikolićeva poseta papi je simbolična stvar i nema nikakve veze sa foteljom.Radi čovek ono što mora i vozdra.

Voleo bih da mi objasnavas kako radjenje posla nema veze sa poslom(foteljom). 

Veliki župan Stefan Nemanja kad je izašao pred cara Manojla a i knez,buduđi despot,Stefan Lazarević je istoo uradio pred sultanom Bajazitom jer je sarađivao sa carem Žigmundom od Luksenburga.

Ne znam sto poredis Stefana Nemanju sa Tomislavom Nikolicem, mene bi bilo sramota.

O paraleli izmedju pape i Bajazita tek necu da pricam. Ovaj prvi je direktni agresor ovaj drugi je neutralan.

OVde se uopste ne radi o tome, ovde se radi da je Tomislav Nikolic pre godinu dana pricao jednu pricu, a sad radi drugu stvar. Nema veze sa time sto on "bleji" sa papom, to je normalno za predsednika jedne drzave, ima veze sa time sto je on promenio pricu od ne-papa do bleja-sa-papom zbog fotelje.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

OVde se uopste ne radi o tome, ovde se radi da je Tomislav Nikolic pre godinu dana pricao jednu pricu, a sad radi drugu stvar. Nema veze sa time sto on "bleji" sa papom, to je normalno za predsednika jedne drzave, ima veze sa time sto je on promenio pricu od ne-papa do bleja-sa-papom zbog fotelje.

I Srbi su to nagradili, izabrali ga za predsednika. Sto  znaci da Srbi cene i nagradjuju izdaju, prevaru a lojalnost ismevaju. Covek upravo radi i ponasa se kako Srbi i ocekuju da se ponasa i radi.

Nikolic je pravi predsednik za Srbe.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

U Srbiji živi oko pola miliona katolika. Mnogo katolika je Srba.

Nikolić, kakav je takav je, predsednik je svih koji žive u Srbiji i sasvim je logično da će kao predsednik i građana katoličke konfesije biti njihov predtstavnik na inaguraciji,

Sama inaguracija nema baš nikakav verski karakter pa ne vidim u čemu je uopšte problem ?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...