Бојан Сарачевић Написано Март 13, 2013 Пријави Подели Написано Март 13, 2013 Такође, честитам избор новог Папе Римске Цркве! 8084.gif Драгана Милошевић and Aristotel је реаговао/ла на ово 2 Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Март 13, 2013 Пријави Подели Написано Март 13, 2013 Галеб на димњаку Сикстинске капеле ВАТИКАН – У напетом очекивању хиљада људи, на Тргу светог Петра у Риму, да се из Сикстинске капеле, у којој се одржава трећи круг гласања за избор новог поглавара Римокатоличке цркве, на димњак је слетео галеб, што ће се највероватније тумачити као некаква симболика. Галеб је слетео на димњак Сикстинске капеле нешто после 17,30 сати за када је најављена могућност да се појави бели дим, односно да је папа изабран. Уколико у трећем кругу гласања нови папа, ипак, не буде изабран, црни дим ће се појавити око 19 сати. Иначе, према неким тумачењима, галеб је симбол мора, снаге и неспутаности. Од најаве одласка Бенедикта XVI са позиције поглавара 1,2 милијарде верника у свету, забележене су две симболике. Прво је током невремена изнад куполе цркве Светог Петра снимљена муња, а дан након доласка Бенедикта XVI у Кастел Гандолфо забележен је мањи земљотрес. Галеб је мирно на димњаку стајао готово пола сата. P.S. Molim da se uoci da je u pitanju Galeb, a ne Golub Бојан Сарачевић је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 13, 2013 Пријави Подели Написано Март 13, 2013 SVE O NOVOM PAPI: Vozi se autobusom i sam sebi kuva! (VIDEO) http://www.telegraf.rs/vesti/592003-sve-o-novom-papi-vozi-se-autobusom-i-sam-sebi-kuva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 13, 2013 Пријави Подели Написано Март 13, 2013 Ајој колико неумесних коментара на ФБ страници "Не псуј БОГА !!!", жалосно заиста. http://www.facebook.com/Ne.Psuj.Boga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 13, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 13, 2013 Биће бановани са странице, такви нам тамо и не требају. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Март 13, 2013 Пријави Подели Написано Март 13, 2013 Bergolja krasi izuzetna skromnost i poznat je po povučenom životu, zbog čega je možda i izabrao ime sveca iz 12. veka, koji je živeo asketskim načinom života i bio potpuno posvećen delima milosrđa."Njegova reputacija skromnosti i jednostavnosti života najbolje je predstavljena činjenicom da 'princ crkve' bira da živi u skromnom stančiću umesto u palati koja mu kao nadbiskupu pripada. Umesto da ga šofer vozi na posao, on je u svoju crkvu išao gradskim prevozom, a uvek je sam kuvao skromna jela za sebe", navode agencije. "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 13, 2013 Пријави Подели Написано Март 13, 2013 SVE O NOVOM PAPI: Vozi se autobusom i sam sebi kuva! (VIDEO) Skandaloznooo... Ima autooobusss... i to mi je skromno, ajde automobil ili motor, a on autobus... a kuva sam jer se boji da ga ne otruju. E moj Bili... Manolis је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 13, 2013 Пријави Подели Написано Март 13, 2013 @ Banujte ako u svemu vide povod za raspravu. Papa mi deluje kao stalozen covek. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 13, 2013 Пријави Подели Написано Март 13, 2013 Рече један мудар човек "Будимо људи!" а некима је заиста то тешко бити. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 13, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 13, 2013 Шта ћемо, ми имамо озбиљан проблем са перцепцијом. Не знам зашто овако исти "бранитељи" нису бранили честитање бугарског Патријарха и ако знамо да су у историји бугарски Митрополити позивали на силовање српских жена и убијање Срба. Но, не треба уопште коментарисати. Само бан и крај приче. Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 13, 2013 Пријави Подели Написано Март 13, 2013 Vidite i sami da neki ne mogu bar na jedan dan ono zlo da skrajnu u cose. Ovo je radost za sve.Bas bih volela da dodje u Srbiju Manolis је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Март 13, 2013 Пријави Подели Написано Март 13, 2013 Ако је истина да како је на почетку времена Бог упитао: Каине, где ти је Авељ? да ће исто тако на крају времена упитати: Авеље, где ти је Каин? онда је јасно колико велику одговорност имамо ми, православни да тачно осетимо шта је раскол, а потом и јерес. Да није суштина свега да пљујемо, да вичемо, да се свађамо, да доказујемо... Него да призивамо, да се молимо, да сведочимо. Ми смо одговорни за нашу заблуделу браћу, јер смо дужни ми јаки слабости слабих носити. Можда ће овај човек, за кога прогнозирају да ће се посветити социјалним проблемима и проблему сиромаштва (што значи да ће бити трн у оку глобализму) успети да бар за мало приближи рмктлц истини и дозволи својој цркви да не одбија братску љубав нас, православних - па иако је језуита. Мислим да је важан корак што је изабрао ново име. Драшко and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 13, 2013 Пријави Подели Написано Март 13, 2013 Nisam primetio da je ovde neko pisao neumerno. Нисам ни поменуо форум већ ФБ страницу. Crveni Baron and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 13, 2013 Пријави Подели Написано Март 13, 2013 Dragi, da li je rimokatolički Beč u transu??? Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 13, 2013 Пријави Подели Написано Март 13, 2013 Dragi, da li je rimokatolički Beč u transu??? Јављају да је скочила продаја Кебаба на улицама Беча за невероватних 252%, кркен зи бите! Јаков. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука