obi-wan Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Uhvatio Mujo zlatnu ribicu, a ona mu kaze: pusti me i ispunicu ti tri zelje..." i on je pusti... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 http://antiutopija.blogspot.com Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Тражио бих јој да имам мало мањи нос. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Тражио бих јој да имам мало мањи нос. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука