VizantijskoPlavo Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Sve, sve, ali ne znam NIKOG ko drži uramljenu fotografiju sebe samog Mislim, to rade roditelji i ponosne sestre, ali da neko drži svoju fotografiju, to nisam srela... ja jesam. cak sam srela ljude koji drze sebe na ekranu na mobilnom, da da i to postoji 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Хм, непредвидива и опасна ова Џеси,ко је не зна,скупо би је платио... dada Прво је товарила форум копи-пејст светоотачке и филозофске поуке , да би напрасно прешла на текстове из Блиц-жене,Ане и друге женске "литературе" Мислим да је малчице претерала са мање више истоветним темама, и бзв ложи мушку популацију која се примила ко млади павијани... Старији и искуснији ликови пиопут мене ће дискретно да се повуку са ових небулоза тема.... е брате Зоске, сад си ме стварно изненадио, да не кажем разочарао....ја се трудим да постављам мало тема о вери, мало о психологији, па мало да вас развеселим, а ти тако.... нисам се то од тебе надала...( не помаже чак ни кампсада....) ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 нисам се то од тебе надала ako si se od nekog mogla nadati ,onda je to Zoske DankaM and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 cak sam srela ljude koji drze sebe na ekranu na mobilnom, da da i to postoji Ajoj "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Vlada Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Ja spadam u tih 19 i jos u 5 minimum Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука