Jump to content

19 tipova muškaraca za izbegavanje

Оцени ову тему

Препоручена порука

Sve, sve, ali ne znam NIKOG ko drži uramljenu fotografiju sebe samog :D

Mislim, to rade roditelji i ponosne sestre, ali da neko drži svoju fotografiju, to nisam srela...

ja jesam. cak sam srela ljude koji drze sebe na ekranu na mobilnom, da da i to postoji :D

'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.'

-Isaija 40:31

Подели на овим сајтовима

Хм, непредвидива и опасна ова Џеси,ко је не зна,скупо би је платио... dada Прво је товарила форум копи-пејст светоотачке и филозофске поуке , да би напрасно прешла на текстове из Блиц-жене,Ане и друге женске "литературе" Мислим да је малчице претерала са мање више истоветним темама, и бзв ложи мушку популацију која се примила ко млади павијани... Старији и искуснији ликови пиопут мене ће дискретно да се повуку са ових небулоза тема....

е брате Зоске, сад си ме стварно изненадио, да не кажем разочарао....ја се трудим да постављам мало тема о вери, мало о психологији, па мало да вас развеселим, а ти тако.... :nene: нисам се то од тебе надала...( не помаже чак ни кампсада....)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 10 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...