DankaM Написано Март 10, 2013 Пријави Подели Написано Март 10, 2013 Baš sam pitala dragog da li mu smeta kad mu kažem da je sladak (a često mu to govorim, zato što je sladak). Kaže da ne, a mislim da mu i ništa drugo ne smeta, sve dok ima piva Silence , Paradoksologija, DYNABLASTER and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2013 Најгора ствар по мени,кад ти каже :"Ти си баш добар" ,што у преводу значи,"не би била са тобом и да смо сами на пустом острву"... значи, дефиниција бр.1... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2013 hahahahhahaa, e jeste blesavi vi muski! зато и вреди постављати овакве теме.... VizantijskoPlavo је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2013 Sto bi rekao Pervan kad ti kaze dobar si,kao da ti je rekla NE POSTOJIS... a kad ti kaze uhh stvarno si bezobrazan, zivotinj... tooo to je dobro... јаој, какво мишљење имате о женама.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2013 onda odgovoriš mangupski: "Dobar sam ja i u drugim stvarima. Hoćeš da ti očistim krajnike?" где ли си то научио....? kirios1 је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2013 a mislim da mu i ništa drugo ne smeta, sve dok ima piva е, моја Данка.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2013 @ zeljko i neverovatni vlada... .mense. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Март 10, 2013 Пријави Подели Написано Март 10, 2013 U tome je štos.. Moramo da se slažemo, ali ne da se razumemo, ovo je začin u čorbi. Ja svoju ženu ne bih ni hteo da razumem, jer ona treba da bude onaj drugi deo koji nemam i koji mi fali, i obrnuto isto tako, naravno. Kad bih je razumeo, ne bi mi više ni falila. Malo svoje klikere moramo svi da imamo.. sto jes jes! 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 10, 2013 Пријави Подели Написано Март 10, 2013 @ zeljko i neverovatni vlada... .mense. Ма џаба ти, ми већ имамо ко нам набавља пиво ! Зосима, Oglo, Јадранка-Дервента and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2013 Ма џаба ти, ми већ имамо ко нам набавља пиво ! vi ste onda stvarno sretni muskarci.... Баба је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Март 10, 2013 Пријави Подели Написано Март 10, 2013 Najslađe jeste kada čujemo: "Vi muškarci vi...!!" To poziva na borbu. parter hahahah 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 10, 2013 Пријави Подели Написано Март 10, 2013 vi ste onda stvarno sretni muskarci.... Наравно. Е сад иде онај други део, мен се чини ни Невјеројатни а ни аз нисмо баш љубитељи балканског менталитета. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 10, 2013 Пријави Подели Написано Март 10, 2013 Inspirisali ste me da napišem kratku crticu.. koju vam poklanjam. ----------------- Dok su sedeli jedno pored drugog, pogledi su im lutali od TV ekrana, preko zidnih tapeta, do lustera. Krajičkom oka bi posmatrali jedno drugo, nesposobni da se pogledaju u oči. Teme su za razgovor bile tako očigledne i nebitne. Od situacije u komšiluku i dosadne Petrovićke, do nabavke zimnice. Zajedno su 10 godina, i da nema dece, još manje bi razgovarali. Mišu, maco, kuco, medeni, ljubavi, i sve one slatke reči koje su govorili jedno drugom u prvih par godina, nestale su poput izmaglice. Zakletve na večnu ljubav i svakodnevno "volim te" ostale su da lebde u prošlosti i da ih teraju da se kaju zbog svog izbora. Isti glas partnera, boja i ton na koji su navikli, činili su da jedno u drugom gledaju polužive robote a ne svoje drugo ja. Muž tada učini nešto što nije tako dugo, i nije ni znao da li to on sam čini svojom voljom ili ga neka nevidljiva sila tera da govori. Obrati se svojoj ženi: "Ljubavi moja, nikad nemoj zaboraviti da kakav god bio i šta god ti pričao, ti si moj izbor i moj život. Znam da ne gledaš više u meni onog dasu koji te je osvojio kada ti je na haubu automobila okačio ceduljicu sa ispisanom pesmom i cvetom, ali taj dasa i dalje može da ti napiše pesmu a tom istom dasi može da uvek zaigra srce kada ne zna gde si. Volim te." Žena se osmehnu i kaza mu "Budalo moja." Noć je bila kratka za nežnosti i reči koje su bile u njima neizgovorene tolike godine. (Neverovatni Vlada, Bračni saveti jednog probisveta, Prosveta, 2022.) JESSY, Срђан Шијакињић, VizantijskoPlavo and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Код вас жене причају? Занимљиво... Баба and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 одох ја одавде Баба је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука