Margareta Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Jedan magarac davno, izvalio po prezimenu da mi je ćale musliman... pa tako, iz čista mira... imala sam to negde i sačuvano, sad mi smešno. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 izvalio po prezimenu da mi je ćale musliman... Одма је било јасно да си страни шпијун. А шатро све нешто о животињама, ово оно... Margareta, Лидија Миленковић, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Одма је било јасно да си страни шпијун. А шатро све нешто о животињама, ово оно... Nemo' mene u te stvari, nemam ti ja veze sa tim Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Jedan magarac davno, izvalio po prezimenu da mi je ćale musliman... pa tako, iz čista mira... imala sam to negde i sačuvano, sad mi smešno. Pa jel il nije? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Мене су коначно почели да узнемиравају на Интернету. Осећај је сјајан. Најзад си примећен RYLAH and Рада. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Pa jel il nije? Šta je l' il' nije? Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Jedan magarac davno, izvalio po prezimenu da mi je ćale musliman... pa tako, iz čista mira... imala sam to negde i sačuvano, sad mi smešno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Pa jeste, ali ne vidim zašto je to sad bitno :.mislise. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Pa jeste, ali ne vidim zašto je to sad bitno :.mislise. Зато што ако јесте не видим у чему је узнемиравање. Мислим ниси конкретно навела то у чему је узнемиравање а из овог пасуса не могу да закључим јер је кратак. Иначе мени су на основу презимена закључивали баш свашта а било је и узнемиравања тј. више малтретирања по националној основи а то је тек смешно, с обзиром да ме познајете овде на форуму. Значи закључивали су да са хрват, шиптар,словенац, македонац, и маџар. Ово последње ми није јасно никако, а онда су по тим закључивањима следиле увреде. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Значи закључивали су да са хрват, шиптар,словенац, македонац, и маџар. Ово последње ми није јасно никако, а онда су по тим закључивањима следиле увреде. ... djarma ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Ja bih pretio Baronu, al mi blokiro privatne poruke. Crveni Baron and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Ja bih pretio Baronu, al mi blokiro privatne poruke. Frka mi je .... morao sam .... Ђуро Станивук and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Зато што ако јесте не видим у чему је узнемиравање. Мислим ниси конкретно навела то у чему је узнемиравање а из овог пасуса не могу да закључим јер је кратак. Иначе мени су на основу презимена закључивали баш свашта а било је и узнемиравања тј. више малтретирања по националној основи а то је тек смешно, с обзиром да ме познајете овде на форуму. Значи закључивали су да са хрват, шиптар,словенац, македонац, и маџар. Ово последње ми није јасно никако, а онда су по тим закључивањима следиле увреде. Nije bilo uznemiravanje nego pretnje, iz čista mira. Lepo, stigla poruka sa glupostima, pretnjama zbog toga. Imala sam screen shootove negde, ali mislim da ih više nemam. Da krenem da parafraziram, banovali biste me zbog psovki. Uglavnom, mislim da je bio lažan nalog, nisam to do dana današnjeg ispitala, a iskreno, i ne zanima me više... Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Frka mi je .... morao sam .... Znam 'de zivis..... razmisli o tome! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Nije bilo uznemiravanje nego pretnje, iz čista mira. Lepo, stigla poruka sa glupostima, pretnjama zbog toga. Imala sam screen shootove negde, ali mislim da ih više nemam. Da krenem da parafraziram, banovali biste me zbog psovki. Uglavnom, mislim da je bio lažan nalog, nisam to do dana današnjeg ispitala, a iskreno, i ne zanima me više... Никад ми нису били јасни ликови који прете преко нета, заправо уопште ликови који прете. у 99% случајева човека никад ниси видео, јер преко нета причаш с њим, а потом немаш појма какав је човек и која је онда сврха претње? То насиље путем нета слично је оном на трибинама. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука