Jump to content

Јавно обраћање Немање - Којот Eyesburn

Оцени ову тему

Препоручена порука

Хехе,занимљиво,ја Немању знам јако дуго,па нећу коментарисати,а шта ви мислите о овом обраћању?

http://www.youtube.com/watch?v=-EaNjbHsewo&feature=player_embedded

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

lol u pravu je :lol:

pa sta je iso na pro pain, sad je ocelicen :lol:

a pandura je uvek bilo takih, iako u poslednje vreme se slabo kontrolise, ima raznih, treba biti oprezan i odmereno reagovati

hteo sam se potuci sa jednim ali se krio iza znacke, jer mi je naredjivao da ispljunem zvaku pre vremena jer ce pokvariti dreger, (bio sam pijan ali sasvim priseban i vozio sam bolje na alkoholu uvek), a ima i manijakalnih u civilu od kojih treba bezati hahaha kad me na exitu napao jedan nabildovani celavi u kozi nekoj polugo S&M jer sam ga slucajno po celi malko polio pivom, ja reko sta oces pa nemas nista na glavi 0110_hahaha i onda je poceo da vristi bukvalno, to nisam vido ni na filmu musko da vristi tako, i sa svojih 3-4 kompanjona me nabili na neki gvozdeni stand, mogo sam nindza fazon al bilo je suvise riskantno pa sam se morao izvinuti lol

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

e da, nije morao bas da psuje onolko javno lol

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

jao, ja se secam kad sam bila na jednom njegovom 'certu, da je taaako blebnuo sa bine, mislili smo slomice se

al' volem ga srcee

'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.'

-Isaija 40:31

Подели на овим сајтовима

Al' vrh mi je kad kaže da se proalkoholisao od kad su mu zabranili da se drogira, pardon, da koristi marihuanu u verske svrhe XD što je inače uobičajeno kod mene u starom kraju: puna Karaburma rastafarijanaca...

Živo me zanima da li je zaboravio da I-tal zabranjuje alkohol greengrin pa čak i so...

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Al' vrh mi je kad kaže da se proalkoholisao od kad su mu zabranili da se drogira, pardon, da koristi marihuanu u verske svrhe XD što je inače uobičajeno kod mene u starom kraju: puna Karaburma rastafarijanaca...

Živo me zanima da li je zaboravio da I-tal zabranjuje alkohol greengrin pa čak i so...

Па пази, има ту нечега (не мислим на растафаријанске, него на законске забране). Нема логике да марихуана буде забрањена, а алкохол дозвољен. И ми што пијемо алкохол се исто дрогирамо, па нас не претресају на улици. Алкохол је по много чему штетнији од марихуане. Можемо имати било какав став о конзумирању вутре, али је чињеница да људи који то раде нису никакви криминалци, а држава их баш таквима прави.

Подели на овим сајтовима

Па пази, има ту нечега (не мислим на растафаријанске, него на законске забране). Нема логике да марихуана буде забрањена, а алкохол дозвољен. И ми што пијемо алкохол се исто дрогирамо, па нас не претресају на улици. Алкохол је по много чему штетнији од марихуане. Можемо имати било какав став о конзумирању вутре, али је чињеница да људи који то раде нису никакви криминалци, а држава их баш таквима прави.

kako nisu kriminalci ako je zabranjeno proizvoditi, prodavati kupovati i konzumirati narkotike.

voziti, raditi itd u alkoholisanom stanju je takodje nelegalno, tako da ne vidim kako to mi "možemo" da budemo pijani kad ne možemo. ono što možemo je da malo popijemo i budemo kolko tolko svoji, jer alkohol (naravno zavisi koja vrsta, blaže i sporije deluje na organizam a i zavisi od doziranja), a .uduvan ne možeš biti "malo", već jedan dim za nekoliko sekundi može stvoriti kod konzumenta stanje slično teškom pijanstvu.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

kako nisu kriminalci ako je zabranjeno proizvoditi, prodavati kupovati i konzumirati narkotike.

Својевремено је у Америци било забрањено производити, продавати, куповати и конзумирати алкохолна пића, чиме је вештачки створено мнооого криминалаца, што правих, што формалних криминалаца који су само пили вино. У стварности, нити је винар Пера (Peter) био кримос, нити су били кримоси боеми који су ужвали у вину. Једини прави кримос је био Ал Капоне, а и њега не би било (бар не у том облику) без забране.  

voziti, raditi itd u alkoholisanom stanju je takodje nelegalno, tako da ne vidim kako to mi "možemo" da budemo pijani kad ne možemo. ono što možemo je da malo popijemo i budemo kolko tolko svoji, jer alkohol (naravno zavisi koja vrsta, blaže i sporije deluje na organizam a i zavisi od doziranja), a .uduvan ne možeš biti "malo", već jedan dim za nekoliko sekundi može stvoriti kod konzumenta stanje slično teškom pijanstvu.

Ми можемо не само да мало попијемо, већ и да будемо мортус пијани сваки дан, све док никога другог не угрожавамо. Такав је закон за алкохол. А могуће је направити табелу у којој се пореде марихуана и ракија и да показати да је заправо ракија много опаснија.

Једина суштинска разлика између алкохола и осталих дрога је друштвена прихватљивост. Којот се од Индијанца са Анда разликује по томе што је  Индијанац рођен тамо где је кока друштвено прихваћена вековима (јер расте свуда око њих), а Којoт је рођен овде где је алкохол друштвено прихватљив и певају му се песме.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...