Милан Меденица :) Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 сефора не треба инсистирати на помирењу већ решити узрок свађе, помирење долази као природно после тога ... а и деца су заборавна само тако, понекад је потребно само их пустити мало да се издувају и не придавати томе значаја ... кад они виде да то није вредно ружних односа, престаће и они да инсистирају на доминацији над другим. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Цитат сефора не треба инсистирати на помирењу већ решити узрок свађе, помирење долази као природно после тога ... а и деца су заборавна само тако, понекад је потребно само их пустити мало да се издувају и не придавати томе значаја ... кад они виде да то није вредно ружних односа, престаће и они да инсистирају на доминацији над другим. Ја их обично запослим. Рецимо зовем их да ми помогну у кухињи ( правимо палачинке ) и започнем разговор са њима о ... неком цртаном филму Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 ово је заиста лепо... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 успут буди речено, није добро ни игнорисати проблем кад настане јер уме да вуче корен из нечег неочигледног и да се репетира изнова и расте ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Цитат успут буди речено, није добро ни игнорисати проблем кад настане јер уме да вуче корен из нечег неочигледног и да се репетира изнова и расте ... Наиме, посвађале су се око неке ситнице. Мислим да је у питању била оловка. Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Цитат Цитат успут буди речено, није добро ни игнорисати проблем кад настане јер уме да вуче корен из нечег неочигледног и да се репетира изнова и расте ... Наиме, посвађале су се око неке ситнице. Мислим да је у питању била оловка. I ti si hrabro zaplakala? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 tebe ću da vidim kad dobiješ c's Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Цитат tebe ću da vidim kad dobiješ c's Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат Открићу Вам моју тајну ... Ја сам сваки пут када су деца била немирна или непослушна глумила да плачем. Сваки пут су ми се извињавали и говорили ми да ће бити добри ! isus-sinai Наиме, веома је битно научити дете ( до треће године ) да каже: погрешио сам, извини, променићу се ! joj kolko imas lijepih tema ali u nekima ,kako ti zamisljas tvoj svijet sa djecom,djeca do tri godine netrebaju se manipulisati prinudjavati da neke grijehe uvidjaju jel ih nemaju ,udji u djeciji svijet jednog momenta ,izadji iz tvojih zelja pa pogledaj rezultate slava3 dada 0110_hahaha Када сам рекла да плачем ... Ти се ме сигурно замислила како ја седим и плачем !? 0102_laugh Нешто друго сам хтела да кажем !? Шта ? Пример ... Деца се посвађају и неће да причају. Шта радити ? nisam tako zamislila 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha,sta znam vi ste svi mlada generacija sto nisam u mojoj mladoj generaciji tolko bas se trudila nisam ni zamisljala ni razmisljala kako da vaspitam ,jednostavno zivjeli ,antiautorejski odrasli ,tako da skoro sami se vaspitali, 0110_hahaha 0110_hahaha ja samo bila u pratnji dok su rasli i mene trebali , nekako nerazumijem kad vidim da se bezbroj knjiga cita za upustva kako djecu vaspitati tako da porastu neprimjetno dok se vaspitanjem bave roditelji sta i kako da ih nauce ,isto su bez razmisljanja imali da idu sta znam muziku da sviraju uce dobrovoljno ne pod pritiskom sport skola , tako se odvijalo redom jednostavno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rada ex guscije pero Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Meni se nešto čini da je ovaj domaći autor knjige o vaspitanju u pravu kad kaže da je teško vaspitavanje jer je malo djece,gdje ih je mnogo tu sve ide kako treba jer stariji nekeko vaspitno utiču na mlađe znam šta je "pisac htio reći"jer ja ponekad znam svojoj djeci reći kad me naljute "ma što vas ne rodih 5-oro pa bi vi znali što sad ne znate" i to je tačno e sad,što ih nisam rodila 5-oro ili ne znam koliko...ne znam koliko se mogu opravdati jer zbilja nisam zdravstvano dobro,ali mi je žao, mnogo žao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 ако сматраш да треба да се оправдаш, онда сматраш и да треба неко да те грди што ниси још родила дечице ... мислим да је то погрешно, грдити неког за тако нешто ... него, причај мало са Богом о деци bliss jeeee клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Шта радити када Вам се дете врати из школе са лошом оценом ? Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Заједно прођите лекције које су детету тешке. „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Годинама радим са децом. И са обзиром какви су родитељи, пре би они требали да се васпитавају од саме деце... florenntina је реаговао/ла на ово 1 http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Цитат Годинама радим са децом. И са обзиром какви су родитељи, пре би они требали да се васпитавају од саме деце... А често и професори... bighugbighug florenntina је реаговао/ла на ово 1 „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука