Jump to content

О васпитању деце

Оцени ову тему

Препоручена порука

сефора не треба инсистирати на помирењу већ решити узрок свађе, помирење долази као природно после тога ... а и деца су заборавна само тако, понекад је потребно само их пустити мало да се издувају и не придавати томе значаја ...

кад они виде да то није вредно ружних односа, престаће и они да инсистирају на доминацији над другим.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 862
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Цитат

сефора не треба инсистирати на помирењу већ решити узрок свађе, помирење долази као природно после тога ... а и деца су заборавна само тако, понекад је потребно само их пустити мало да се издувају и не придавати томе значаја ...

кад они виде да то није вредно ружних односа, престаће и они да инсистирају на доминацији над другим.

Ја их обично запослим.

Рецимо зовем их да ми помогну у кухињи ( правимо палачинке ) и започнем разговор са њима о ... неком цртаном филму  :drugarstvo:

Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе.

Подели на овим сајтовима

успут буди речено, није добро ни игнорисати проблем кад настане јер уме да вуче корен из нечег неочигледног и да се репетира изнова и расте ...

Подели на овим сајтовима

Цитат

успут буди речено, није добро ни игнорисати проблем кад настане јер уме да вуче корен из нечег неочигледног и да се репетира изнова и расте ...

Наиме, посвађале су се око неке ситнице. Мислим да је у питању била оловка.

Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Наиме, посвађале су се око неке ситнице. Мислим да је у питању била оловка.

I ti si hrabro zaplakala?

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

Открићу Вам моју тајну ...

Ја сам сваки пут када су деца била немирна или непослушна глумила да плачем.

Сваки пут су ми се извињавали и говорили ми да ће бити добри ! isus-sinai

Наиме, веома је битно научити дете ( до треће године ) да каже: погрешио сам, извини, променићу се !

joj kolko imas lijepih tema ali u nekima ,kako ti zamisljas tvoj svijet   sa djecom,djeca do tri godine  netrebaju se manipulisati prinudjavati da neke grijehe uvidjaju jel ih nemaju ,udji u djeciji svijet jednog momenta ,izadji iz tvojih zelja   pa pogledaj rezultate slava3 dada :) 0110_hahaha

Када сам рекла да плачем ... Ти се ме сигурно замислила како ја седим и плачем !?   0102_laugh

Нешто друго сам хтела да кажем !? Шта ?

Пример ... Деца се посвађају и неће да причају.

Шта радити ?

nisam tako zamislila 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha,sta znam vi ste svi mlada generacija  sto nisam u mojoj mladoj generaciji tolko bas se trudila nisam ni zamisljala ni  razmisljala  kako da vaspitam  ,jednostavno zivjeli  ,antiautorejski odrasli ,tako da skoro sami se vaspitali, 0110_hahaha 0110_hahaha ja samo bila u pratnji dok su rasli i mene trebali , nekako nerazumijem kad  vidim da se bezbroj knjiga cita  za upustva kako djecu vaspitati  tako da porastu neprimjetno dok se vaspitanjem bave roditelji sta i kako da ih nauce  ,isto su bez razmisljanja imali  da idu  sta znam muziku da sviraju uce dobrovoljno  ne pod pritiskom sport  skola , tako se odvijalo redom  jednostavno
Подели на овим сајтовима

Meni se nešto čini da je ovaj domaći autor knjige o vaspitanju u pravu kad kaže da je teško

vaspitavanje jer je malo djece,gdje ih je mnogo tu sve ide kako treba jer stariji nekeko vaspitno utiču na mlađe

znam šta je "pisac htio reći"jer ja ponekad znam svojoj djeci reći kad me naljute

"ma što vas ne rodih 5-oro  pa bi vi znali što sad ne znate"

i to je tačno

e sad,što ih nisam rodila 5-oro ili ne znam koliko...ne znam koliko se mogu opravdati jer zbilja

nisam zdravstvano dobro,ali mi je žao, mnogo žao

Подели на овим сајтовима

ако сматраш да треба да се оправдаш, онда сматраш и да треба неко да те грди што ниси још родила дечице ... мислим да је то погрешно, грдити неког за тако нешто ...

него, причај мало са Богом о деци  bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

Шта радити када Вам се дете врати из школе са лошом оценом ?

Подели на овим сајтовима

Годинама радим са децом. И са обзиром какви су родитељи, пре би они требали да се васпитавају од саме деце...

Подели на овим сајтовима

Цитат

Годинама радим са децом. И са обзиром какви су родитељи, пре би они требали да се васпитавају од саме деце...

А често и професори... bighugbighug

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...