Ayla Написано Фебруар 21, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 On 21. 2. 2014. at 17:24, Гром рече Е брате, немо се љутиш, ал'имам лоше мишљење о људима који сами себе хвале! Такви никад ништа добро не ураде а хвале се ко да су не знам шта урадили. Само такав један може да се хвали како он добро васпитава децу не знајући каква ће деца бити кад порасту. Све нешто мислим да ти родитељи хвалисавци подижу проблематичну децу. Жао ми деце коју васпитаваш, зато сам ти оно и написао. Zaista mi nije jasno o čemu se radi... VSB ne poznajem, kroz njegovo pisanje sam zaključila da je čovjek sa mjerom...hvalisnje nisam primijetila. Osjećam potrebu da pokažem negodovanje zbog tvog posta koji je, blago rečeno, neumjesan. Žališ njegovu djecu? Na osnovu čega takav komentar? Valjalo bi povesti računa o načinu na koji se obraćamo jedni drugima NovoIme, Volim_Sina_Bozjeg, Sanja Т. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 21, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 On 21. 2. 2014. at 18:30, Гром рече Ово јесте хвалисање. Хвалисавци говоре о себи и ономе шта раде не изражаваући сумњу да можда и није тако. Мудар човек никада неће говорити о себи хвалећи своје дела и наводећи их за пример добра. Онај ко стварно ради добро нема потребу да се хвали, њега хвале дела. Хвалисавци будући да немају дела то надомештају хвалећи себе иако за то нема основа. самореклама је за хвалисавца најважнија ствар у животу. Ко ово зна лако препознаје хвалисавца. Деведесет девет посто да хвалисавац неће умети добро да васпита своју децу. Коме не би било жао деце таквог родитеља? Čovek ne gnjavi temu molim te tvojim pogledom izmedju redova.(treba ti zabraniti tumačenje nečijih reči) Ja sam rekao koji je moj princip vaspitavanja a vidim da se tebi dopao jer inače ne bi spomenuo hvalisanje. I pošto si me uvredio kad si spomenuo moju decu bilo bi bolje da se malo izbegavamo neko vreme ako se slažeš. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 21, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 admini, reagujte Сунчица. је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 21, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 @w.a.mozart Drago bi mi bilo da napraviš paralelu i navedeš razloge zbog čega: On 21. 2. 2014. at 15:39, w.a.mozart рече ... ako biram izmedju samerhila i marije montesori, ostajem pri samerhilu Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 21, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 @grom Brate, uspori malo i ne vredjaj sagovornike. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 21, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 On 21. 2. 2014. at 7:09, Ђуро Станивук рече Био је један филм о дечаку који се родио на броду..име му беше неки број не сећам се...углавном, сцена када он размишља и објашњава клавир као феномен оквира који у себи садржи бесконачност...ограничен број дирки-неограничен број комбинација... Legend of 1900 Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 21, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 On 21. 2. 2014. at 19:09, w.a.mozart рече admini, reagujte http://www.youtube.com/watch?v=dT6JqtSzYSk w.a.mozart, Сунчица. and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Фебруар 21, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 On 21. 2. 2014. at 20:00, obi-wan рече Legend of 1900 Ja sam čitao knjigu na osnovu koje je snimljen film. Alesandro Bariko - Pijanista Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Sad pročitah ovo: http://suzanamiljkovic.wordpress.com/2014/02/18/o-roditeljstvu-ili-zasto-su-francuski-roditelji-superiorni/ Zanimljiv je tekst... florenntina је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Фебруар 28, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2014 Претјераном љутњом на дјецу и галамом на њих, само их раздражујемо и улазимо у врзино коло непослушности, њихове побуне и контрирања. ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Март 2, 2014 Пријави Подели Написано Март 2, 2014 Једино миран и радостан у срцу и разборит умом родитељ, може ваљано да васпитава дјецу. Такав родитељ на дјецу преноси оно што је у њему и сваку конфликтну ситуацију рјешава на прави, користан начин за дјецу. ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 2, 2014 Пријави Подели Написано Март 2, 2014 Ne ubijati dečju znatiželju! Tako ja pokušavam. (ako zapne tu sam, a ako ne zapne nema me) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 2, 2014 Пријави Подели Написано Март 2, 2014 Dugo sam bila u fazi apsolutne brige i kontrole svakog pokreta i riječi. Štitila ih od svega i svačega, trudila se da rastu u miru i harmoniji, štedila ih svajke ružne informacije...prepravljala bajke "u hodu" jer svaka priča je morala da ima sretan kraj. Čak sam i u igračkma vidjela potencijalnog neprijatelja, pa su i one prolazile strogu konrolu prije nego bi ih oni dobili za igru... Nije dobro, ali pravdala sam to ljubavlju i brigom...što i nije opravdanje. Kako su godine išle strahovi su rasli...kontrola se pojačavala. Onda je uslijedio momenat kada sam osjetila njihovu brigu zbog moje brige... Shvatila sam da su odrasli i da su spremni. Riješila sam malo da se odmaknem i posmatram. Sada su dovoljno veliki da ih pustim da se "spotaknu", ali tu sam da ih uhvatim prije nego dodirnu zemlju. Vidim da se odlično snalaze. Izrasli su i ponosna sam. Ipk je dobro odrađeno sve Драган άσημος :) and JESSY је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Април 13, 2014 Пријави Подели Написано Април 13, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=gSjwudfIE4A&feature=em-upload_owner ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Bas htedoh da otvorim temu o vaspitanju dece, posto ovo moje malo dolazi na red, ali vidim ima ova tema pa valjda mogu da prikljucim i moje pitanje. Na forumu mi bas fale ove teme, ima mnogo ljudi sa decom a samo se prica o nekoj politici i sl. Elem, problem su mi babe i dede koje ga uce nekim sitnicama koje on posle napravi krupnim. A on je poceo na svako NE da odgovara udarcima i negodovanjem. Verujem da nije samo moje dete ovakvo pa bih volela da cujem iskustva mama i tata sa foruma. Kako vaspitavati ovako malu decu? Imadoh priliku juce da prisustvujem svadji majke i cerke (2 godinice) na ulici i bas bih volela da izbegnem tako nesto sa sinom. Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука