Jump to content

О васпитању деце

Оцени ову тему

Препоручена порука

Мој први предлог је да се отвори један родитељски пф. где ћемо све родитељске теме да окупимо, с обзиром да их има овде на форуму, хвала Богу, па да и ми родитељи имамо неко кутак за ћаскање.

Potpisujem!

Za koji mesec postajem roditelj, tako da...

Ijaooooooooooooooooooo...jedva cekam!

са срећом да ти буде живо и здравооо greengrin

Hvala  facenew22222222

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 862
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Постављена слика

У сутрашњем "Блицу": Школе плеса и народних игара

"Блиц" у суботу, 26. фебруара 2011. године, представља текст "Школе плеса и народних игара намењене деци из градова Србије: Деца могу да почну да плешу већ са четири године".

У тексту објављујемо списак адреса и контаката школа плеса и народних игара из градова и већих места широм Србије.

facenew22222222

Подели на овим сајтовима

и само да знате ово неће бити копи тема.. мораћу сва наредна издања да прекуцавам јер неће бити у он лајн издању... па немој случајно да не буде захвалница за труд  greengrin facenew22222222

Подели на овим сајтовима

и само да знате ово неће бити копи тема.. мораћу сва наредна издања да прекуцавам јер неће бити у он лајн издању... па немој случајно да не буде захвалница за труд   :):(

ekstra

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

имам један проблем.... greengrin

ко ми хоће помоћи? greengrin

наиме ова "кампања" важи само за БЛИЦ СРБИЈА не и за БЛИЦ РС тако да нисам у могућности достављати њихове приједлоге и савјете ... ал ме то неће понукати да сам смислим неке.. будимо креативни...  :bla:

ко ће ми помоћи???? :)

:)

Подели на овим сајтовима

Каква помоћ ти треба, конкретно ?

текстови на ову тему које објављује Блиц не излазе он лајн већ само у писаном издању Блиц СРБИЈА што ја опет не могу прекуцати у ову тему јер живим у Бања Луци а код нас је Блиц РС  ne_shvata dada

Подели на овим сајтовима

Aко сам добро разумела, треба неко из Србије да сваки дан купује Блиц и да прекуцава овде текст везан за тај конкурс ? Тј да оде он лине на сајт Блица и копипејстује текст ?

Подели на овим сајтовима

Ja na žalost ne mogu pomoći, jer sami ja iz Republike Srpske. Šta kažete da temu prebacimo u pdf- brak i porodica, mislim da tamo bolje odgovara?

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Милева, слажем се.

Вуче, да, видим, написао си да текстови не излазе у онлине издањима

не излази он лајн гарантујем и није ријеч о конкурсу 0442_feel

Подели на овим сајтовима

Oпрости, да, није конкурс, него како је ти зовеш "кампања".

Ех ... не знам да ли смем да се обавежем ... да не испалим после из објективних разлога...

Размислићу...

Подели на овим сајтовима

Свака част Блицу, али чисто сумњам да ће један од предлога бити да одведете дете у Цркву...

ако је широка "народна маса" лишена ЖРУ-а МИ нисмо па смо овде научили да треба недјељом у Цркву. Тако да ћемо ми родитељи са ЖРУ-а управо ЖРУ-ом поклопити тај могући Блицов пропуст....  :bla:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...