Благовесник Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 ЦИА ослобађе своје сараднике, а овим и оваквим пресудама, народима на Балкану се оставља, вечити повод за нове расправе, кошкања и ратове... Завади-па-владај! Tačno. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Неће ваљда своје да терају на робију?, могу они још да раде ...их..па Косово и Метохија нису докрајчени, још се мрдају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Srbaljska nazijonska ekipa je dobila zasluženu pravdu, neki drugi možda nisu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Tačno. Не долази Станишић на чело Службе државне безбедности (СДБ) још децембра 1991., таман кад је могло и да се дође до мирољубивог решења међу народима бивше Југе... али то некима није одговарало, требала им је једна-две војне базе на Балкану, и знало се како се до тога, једино и може доћи... Уосталом, „Лос Анђелес тајмс” писао је 2009. године да је Станишић наводно годинама био „главни човек америчке ЦИА у Београду”. А неки медији су и недавно писали о састанцима Станишића и извесног официра ЦИА, Вилијама Лофгрена 1992. године, наводно у Топчидерском парку. Паметном доста. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Не долази Станишић на чело Службе државне безбедности (СДБ) још децембра 1991., таман кад је могло и да се дође до мирољубивог решења међу народима бивше Југе... али то некима није одговарало, требала им је једна-две војне базе на Балкану, и знало се како се до тога, једино и може доћи... Уосталом, „Лос Анђелес тајмс” писао је 2009. године да је Станишић наводно годинама био „главни човек америчке ЦИА у Београду”. А неки медији су и недавно писали о састанцима Станишића и извесног официра ЦИА, Вилијама Лофгрена 1992. године, наводно у Топчидерском парку. Паметном доста. Очигледно је да све што знате, знате из медија, ништа ново нисте рекли, читали сте што и ми остали. Паметном доста ако то зовете "својим мишљењем". Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Требало би све да их пусте. Нису они криви људи, рођени су ретардирани... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Odlicno je sto su ih oslobodili. Ovim "oslobadjaju" i Milosevica i Srbiju. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Очигледно је да све што знате, знате из медија, ништа ново нисте рекли, читали сте што и ми остали. Паметном доста ако то зовете "својим мишљењем". Није баш тако... Да ће Станишић бити ослобођен ја сам написао: Golub, on 28 Feb 2013 - 15:37, каже! ДаклеМ,овај голуб зна (слути) и нешто мало више него што у медијима пише... Јер, текуће године, двадесет осмог дана, фебруара месеца у 13. часова и 37. минута, моја маленкост, тј. Голуб је написао да ће Станишић бити ослобођен, ТАДА ТО НИСТЕ МОГЛИ ПРОЧИТАТИ НИГДЕ! Ни у једним медијима! И пре ослобађања Перишића сам се кладио да ће исти бити ослобођен, и добио опкладу, нараФска ствар! Будите лукави као голубови... 'оће ли неко да се опклади да ће генерал Младић доживотно да заглави прдекану?! "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Odlicno je sto su ih oslobodili. Ovim "oslobadjaju" i Milosevica i Srbiju. A onim ostalim presudama kad su dobili preko 1000 godina zatvora? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 требала им је једна-две војне базе на Балкану, и знало се како се до тога, једино и може доћи... Ono sto je bilo uopste nije bilo "jedino". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Није баш тако... Да ће Станишић бити ослобођен ја сам написао: Golub, on 28 Feb 2013 - 15:37, каже! ДаклеМ,овај голуб зна (слути) и нешто мало више него што у медијима пише... Неко није написао, забележио. Шта сад, једини сте који је знао? Много специјална личност "овај голуб" што гу- гу битне ствари под псеудоном. Детињарије. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Ко је сада овде Црвени Барон!? Ауроре и Билбија, збунили сте ме начисто Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 'оће ли неко да се опклади да ће генерал Младић доживотно да заглави прдекану?! Ако Вам није тешко напишите по чему закључујете? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Ко је сада овде Црвени Барон!? Ауроре и Билбија, збунили сте ме начисто Mene Ameri placaju da sejem konfuziju. Oce CIA da me skine sa platnog spiska... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Неко није написао, забележио. Шта сад, једини сте који је знао? Много специјална личност "овај голуб" што гу- гу битне ствари под псеудоном. Детињарије. Никакве битне ствари, а још мање неочекиване, чак и за једног наивног голуба, нису ове хашке ослобађајуће пресуде... ко има очи то се видело из авиЈона... само ја волЕм да се кладим, али нико неће :=( радо пијем и једем џабалеску... Перишићева слобода ми је донела једну укусну вечеру и две чаше изврсног црног вина... Живео Хаг! "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука