Jump to content

Шта нам фали?

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

???? ?? ?????? ?? ????? ...

?? ??? ???? ????????????

????, ????, ??? ?? ???? ?????? ?? ?????  klapklap 0405_feel:) 0102_laugh

????? ?? ?????? ???? ??????. ? ??? ??????, ????? ??? ?? ???? ????? ???? ???????? ? ?????????????????-?????? ?? ?? ?? ???? ???? ??????? ????? ???????? ?? ???? ??????? ? ??????? ???????????.

?????? ?? ??? ???? ???? ? ???????????, ????????, ???????????, ????????, ????????????, ????????????, ????? ????....

??, ?? ??????????? ?????? ???? ?????.
Подели на овим сајтовима

• 10 months later...
  • Одговори 61
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

I da čujemo - šta nam to još fali? leteti

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Кратко сам овде да бих уочила све предности и мане овог форума, али за сада видим да фали само мало добре воље, мало да се људи покрену и да не трче на теме на којима ће се свађати, него на теме где ће се дружити и размењивати позитивна мишљења и емоције.

Додуше, то је до људи, не до форума.

Мени се форум, што се подфорума и тема тиче, много свиђа и мислим да има лепо уравнотежену понуду и духовног садржаја као и садржаја који се не тичу конкретно вере већ свакодневног живота, разбибриге и сл.

Подели на овим сајтовима

Moram priznati da si potpuno u pravu - potpis. leteti

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Што да буде просто кад може компликовано  :drugarstvo:

Брате Медо, јел може то исто, али не философски, већ онако народски ?

Подели на овим сајтовима

Што да буде просто кад може компликовано  :bla:

наравски  dada

разликовање шта јесте а шта није, и бити свестан где стојиш ал заиста.

то се зове поимање сурове реалност и престанак гајења илузија да ће да падне са неба или да ће неко нешто да удели.

значи, отимање својег назад, зарађивање будућности и опирање телесној, духовној, менталној, културолошкој и социјалној смрти у садашњости.

упрошћено речено, удавити кукање, помоћи себи, остварити заједницу.

Подели на овим сајтовима

Што да буде просто кад може компликовано  :bla:

наравски   dada

разликовање шта јесте а шта није, и бити свестан где стојиш ал заиста.

то се зове поимање сурове реалност и престанак гајења илузија да ће да падне са неба или да ће неко нешто да удели.

значи, отимање својег назад, зарађивање будућности и опирање телесној, духовној, менталној, културолошкој и социјалној смрти у садашњости.

упрошћено речено, удавити кукање, помоћи себи, остварити заједницу.

Тако, брате, говори српски да те цео свет разуме  dada

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

I da čujemo - šta nam to još fali? 0110_hahaha

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Glasam za kuglof  4chsmu1

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...