Srdjan Написано Фебруар 23, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2013 Google Tech Talks September 2, 2008ABSTRACTWe have been brought up to believe that the mind is located inside the head. But there are good reasons for thinking that this view is too limited. Recent experimental results show that people can influence others at a distance just by looking at them, even if they look from behind and if all sensory clues are eliminated. And people's intentions can be detected by animals from miles away. The commonest kind of non-local interaction mental influence occurs in connection with telephone calls, where most people have had the experience of thinking of someone shortly before they ring. Controlled, randomized tests on telephone telepathy have given highly significant positive results. Research techniques have now been automated and experiments on telepathy are now being conducted through the internet and cell phones, enabling widespread participation. Speaker: Rupert SheldrakeRupert Sheldrake, Ph.D. is a biologist and author of more than 75 technical papers and ten books, the most recent being The Sense of Being Stared At. He studied at Cambridge and Harvard Universities, was a Fellow of Clare College, Cambridge and a Research Fellow of the Royal Society. He is currently Director of the Perrott-Warrick project, funded from Trinity College Cambridge. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 23, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2013 Telepatija je spojenost, jednost ili kako vec nazvati... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 23, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2013 Nadjite neki tekst na razumljivom jeziku za većinu ,pa ga postavite,sigurno je da postoji... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 23, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2013 Pod telepatijom se podrazumeva uglavnom spontano prenošenje misli i osećanja jednog čoveka drugome. Najdramatičnije telepatsko iskustvo su takozvane 'krizne utvare', kadosoba pod velikim stresom, u velikoj krizi, emituje živopisni signal. Uprvim ozbiljnim ogledima u oblasti psihičkih istraživanja, 1880. godine,došlo se do zaključka da su većina takozvanih duhova, u stvari, fantazmi živih, odnosno priviđenja.Viktorijanci, začetnici ovih istraživanja, bili su naročitoimpresionirani brojnim slučajevima priviđanja osoba za koje seispostavljalo da su gotovo u istom času kad su bile tako viđane,preživljavale veliki bol ili smrt. Za vreme Prvog i Drugog svetskog rata bio je ogroman broj takvih 'kriznih utvara', kada suvojnici masovno umirali na dalekim bojnim poljima. Evo jedne od tipičnihpriča: 'Tokom poslednjeg rata, moj muž je bio pozvan u vojsku udecembru 1941. godine. Zatim je otplovio preko mora. Jedne noći dok samležala budna, čulo se lupkanje po prozorskom oknu. Čula sam kako nekostavlja ključ u ulazna vrata, a zatim sam ugledala muža koji je stajaopored mene i gledao me. Poljubio me je u obraz, stegao mi ruku i nestao.Krajem 1945. saznala sam da mi je muž umro u logoru za ratnezarobljenike na Dalekom Istoku, i to baš u vreme kada mi se javio, uaprilu 1942. godine. Međutim, ovakvi slučajevi često su fenomenastralne projekcije, kad se iz osobe koja se našla u kritičnom trenutkuizdvaja njen astralni dvojnik i posećuje nekog. Pretpostavlja se ipak darecimo umirući ili ranjeni može na daljinu, telepatski poslati i čitavmisaono-energetski paket u vidu žive slike ili čak filma. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 23, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2013 Snovi su bogat izvor psihičkih iskustava. Za vreme spavanja,buka iz spoljnog sveta značajno je smanjena, što daje više radnogprostora suptilnim psihičkim čulima.Ovo bi moglo objasniti ne samo telepatsku komunikaciju primljenu u snu,već i mnoge dokazane slučajeve predskazivanja i to kod ljudi kojinemaju psihičke moći. Rezultati koji su dobijeni '60 i '70 godinaprošlog veka bili su značajni po svim standardima. Većina od tihistraživanja (u Mamonidskom medicinskom centru u Njujorku), bila sukoncentrisana na sposobnost da se pogode 'ciljne' slike u snu.Eksperiment je tekao ovako: sanjaču je mentalno sugerisana neka slika, aonda bi ga u određenoj povoljnoj fazi sna probudili i pitali da li gaje za vreme sna naročito opsedala kakva slika. Rezultati koje supostigle izvesne osobe dale su neoboriv dokaz da telepatija kroz snovepostoji. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 23, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2013 Izgleda da telepatija najbolje funkcioniše između osoba koje subliske ili emotivno vezane. Psihološka veza koja često postoji izmeđublizanaca može biti neverovatna. Tako, na primer, bliznakinje Eler subile smeštene u bolnicu za mentalnoobolele u Severnoj Karolini, pod dijagnozom šizofrenija. Uprkos jakomopiranju one su smeštene u različite sobe. Nakon prve noći, ove dve32-godišnjakinje nađene su mrtve. Umrle su istovremeno, a tela su imnađena u identičnom položaju fetusa: razlog smrti nije se mogao otkriti.Ima takođe priča o blizancima koji su bili razdvojeni po rođenju i takorazdvojeni živeli potpuno sinhronizovano. Takve telepatske veze mogupostojati između članova porodice, naročito između majke i dece ilibliskih prijatelja. Jedan desetogodišnji dečak otkrio je da ima bliskogprijatelja sa kojim je mogao razgovarati pogledima. Nakon što seodselio, njegovog prijatelja zgazio je kamion. 'Trgao sam se iz sna sastrašnom glavoboljom od koje nisam mogao zaspati. Kasnije sam otkrio dase to dogodilo baš u trenutku kada je poginuo moj prijatelj' - pričao jedečak kasnije. Ima isuviše sličnih slučajeva da bi se mogli pripisatipukoj slučajnosti. YOKA је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Фебруар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2013 Да скратимо причу. О мисленом свету много боље, тачније и спасоносније говоре православни старци... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука