Jump to content

"Феминизам"

Оцени ову тему

Препоручена порука

Добра тема... Сматрам да је феминизам изгубио смисао... Све је то отишло предалеко. Још један начин да се уништи човек, још један начин да се разори друштво и породица као стуб тог друштва. Такође, не волим ни иживљавање мушкараца над женама. Но, феминизам је једноставно последица тог иживљавања. Две крајности: не могу једна без друге (да не постоји једна, не би постојала ни друга)...

Подели на овим сајтовима

Ко има времена да баци поглед мало озбиљније, препоручујем:

http://autof.files.wordpress.com/2010/02/butler-judith-gender-trouble-feminism-and-the-subversion-of-identity-1990.pdf

Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18)

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

188361_435544446522653_79959429_n.jpg

- Бако, јуче сам чула да си рекла да феминизам не изазива код тебе ништа сем одвратности. Шта је лоше у једнакости полова?

- Жене које желе да се упореде са мушкарцима, претварају се у груба, бесформна бића. Оне су изгубиле женску лепоту. Феминисткиње нису добиле мушку снагу, већ су исгубиле финоћу и тананост душе.

- Зашто?

- Зато што је Бог створио жену ради тога, да би била жена. Када човек иде против Божијег устројства, не добија ништа ново, већ само губи оно што има.

http://manastirglogovac.blogspot.com/2013/02/blog-post_6560.html?spref=fb

Подели на овим сајтовима

Уууу,обећавајућа тема,само штета што је већина форумских феминисткиња прешла на онај кловн форум... sHa_sarcasticlol

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

On 22. 2. 2013. at 21:05, Зосима рече
  On 22. 2. 2013. at 21:02, Katarina N рече

4869 greengrin greengrin greengrin

bik.gif

greengrin greengrin greengrin

2930593_1_l.jpg

Подели на овим сајтовима

Кренуо је "разговор" са сликама, па да убацим и ја нешто .smesko.

old%2Bcouple1.jpg

Подели на овим сајтовима

On 22. 2. 2013. at 21:12, Срђан Ранђеловић рече

Кренуо је "разговор" са сликама, па да убацим и ја нешто .smesko.

old%2Bcouple1.jpg

Pa kakve to veze ima sa feminizmom :)?

Подели на овим сајтовима

On 22. 2. 2013. at 21:13, Katarina N рече

Pa kakve to veze ima sa feminizmom :)?

Можда и нема, али често нам се у животу догађају ствари које немају везе са нечим :10900:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 22. 2. 2013. at 21:14, Срђан Ранђеловић рече

Можда и нема, али често нам се у животу догађају ствари које немају везе са нечим :10900:

Slika je svakako lepa :).

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...