Jump to content

LjubavNada3

Члан
  • Број садржаја

    17
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Everything posted by LjubavNada3

  1. :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Boze sacuvaj!!!! Dusa mala...
  2. Da u planu je da razgovaram sa svojim dragim...Hocu...Hvala vam od srca...
  3. Imam 27 god, nisam imala sresan dogadjaj. Imam sina 2 godine star, radim 30 sati sedmicno, imam supruga kojeg mnogo volim ali on mi je sto se tice obaveza kao jos jedno dete...studiram imam jos 1godinu, imam bolesnu majku itd. Mislim da sam pretrpana...pa sam onda odustala i onoga sto mogu...Evo dosla sam na posao, doruckovala, sada cu lepo da uzmem kalendar/planner i da se bolje organizujem, moram da imam raspored....Pokusacu da ne pravi ciljeve koji nisu realni...Ugasila sam FB, sada planiranje i molitva...pa polako da se pocnem odvikavati losih navika...Neka mi je Bog na pomoci...Hvala svima na lepim savetima...Mnogo mi znaci...Naucila sam dosta od vas... 4869
  4. ahahahah posle 15 godina...divno... kako sada steci strpljenje heehhe
  5. Tekst je odlican, sada pralazim na page 4. I am taking notes .hvala.
  6. Pomaze Bog!!! Zadnji nekoliko meseci postala sam previse opustena i moze se reci da nemam mnogo kontrole nad sobom. Kada sam god pod sresom po ceo dan nesto grickam...jedem jedem jedem i nemam kontrole. (ceo zivot sam umjereno jela i nikada nisam imala problema sa kg)Ne ucim kada treba nego nekoliko dana pred test, ti nekoliko dana pred test ne spavam mnogo, pijem mnogo kafe, jedem jako nezdravo i moze se reci da sam prava azdaja. Jako sam nerovozna. Sve nekako ostavljam za sutra... Nemam discilpline...cak sto se vise trudim da nesto promenim samo postanem jos gora. Najgore je sto brzo odustanem...volim sve lako, ne volim da se nimalo napatim da dojem do nekog cilja, navikla sam na konfort...moze se reci da sam razmazena... Ne volim da sam mnogo vezana za bilo sta a poslednje vreme internet, hrana, muzika previse...kako da se oslobodim pre nego sto budem potpuno zarobljena i naviknem se na ovakav nacin zivota. Jer ovaj nacin zivota nije zdrav ni za dusu, ni telo... Sta vama pomaze da steknete disciplinu, kontrolu nad sobom? Svaki savet je dobro dosao... Hvala :-)
  7. Pomaze Bog, Nas kum je imao nesrecu na poslu pre 3 meseca. Tek je izasao iz bolnice, doktori su se borili da mu spase ruku. Bogu hvala ruka je izgleda spasena sa mnogo muke ali nazalost saku su morali da ostrane. On je mlad covek ima 29 godina. Tesko podnosi sve. Krsten je ali spabo odlazi u crkvu...Dali znate za neku knjigu ili film da mu posaljem...nesto sto ce mu dati malo utehe... Na svetoj gori se malo za njega a i u dve crkve ovde gde zivim...Zelim nesto vise da ucinim pored molitve...Vas savet bi mnogo znacio. Hvala!
  8. Ceco, Mislim da je jako vazno za zenu da nadje malo vremena za sebe. Ja imam sina od 20 meseci ali u isto vreme, radim, studiram i predsednik sam humanitarne org imam bolesnu majku itd. Tako da sam mnogo zauzeta. Muz radi mnogo samo nedelju ima slobodno. Vecinom radim od kuce sto znaci cuvam sina, rucak, ciscenje i moram taj dan da zavrsim sve sto zehtevaju od mene na poslu. Budem bas stresna u toku dana jer radim 5 stvari u isto vreme. Kada sam u firmi pomaze mi jer komuniciram sa ljudima... Meni pomaze to sto 2 puta u sedmici odem u firmu takodje kada sin ode da spava uvece otvorim dobru duhovnu knjigu da napunim bateriju i caj od kamilice me malo smiri od svakodnevne trke, frke i galame :-).Mislim da bih trebala baka i deka da malo pomognu oko dece da ti mozes jednom 2 puta sedmicno da izadjes iz kuce sama na nekoliko sati jedna mala setnja, odlazak u crkvu sama ili kafa sa drugaicom koja te razumem...Moram da ti kazem da mi takodje mnogo pomaze setnja u prirodi...Ako nemas mnogo drugarica koje su majke pocni u ckrvi, parku gde god se kreces da upoznajes majke... Zelim ti sve najbolje. Nadji malo vremena za sebe...to ce ti pomoci a i bices jos bolja majka..ako si non stop nerovozna neces biti srpljiva i onakva kakva bih trebala biti. A svi znamo koliko je potrebno strpljenja majkama...Takodje organizuj se sta kada radis...kada u toku dana cistis, kada kupas decu, kada idete u setanja. Meni se desavalo da krecemo negde a nisam ispeglala garderobu pa panika trka, sada moramo se spremati, moram peglati moramo pakovati se...Znaci dobra organizacija je jako vazna...Ja bez rasporeda nista ne zavrsim na vreme onda mi se nagomila mnogo obaveza i onda nastaje stres i panika.... Ne daj se...Zelim ti sve najbolje... Srecno :0104cheesy:
  9. Sestro, jako mi je zao sto prolazis kroz ovo sve. Tesko je dati savet jer svaciji brak je posebna prica. Ali ja cu ti reci sta bih ja uradila da sam u tvom slucaju. Savetovala bih se sa svojim duhovnikom, ako ga nemas onda moli se Bogu i polako trazi osetices sama kome mozes da se otvoris i kome mozes da verujes. Ja od kada sam upoznala svog duhovnika zivot mi se promenio. Redovno se ispovedaj, moli, uzimaj Sveto PricesceTo ce ti pomoci da "bolje vidis" dace ti snagu i mir...u suzama iskrenu molitvu prinesi Gospodu i veruj bez imalo sumlje da On moze da ti pomogne. U celoj toj tami moras da pronadjes mir a samo ga mozes dobiti od Gospoda. Veruj mi iako je sada sve tesko ovo ce sve da te ojaca mnogo ces da naucis. Moli se za svoga supruga i potrazi dobre osobine u njemu. Nije ni njemu lako vidis da ga djavo uzeo pod svoje sto bi nasi ljudi rekli. Potrebna si deci i muzu. Moli Boga da ti da mudrost i snagu da izdrzis sve i da spasis svoju porodicu. Veruj mi sesto ne postoji odlican brak svi imamo neke probleme, moramo da pomazemo jedni drugima. Razvod bi trebao da bude zadnja opcija. Udala si se za tog coveka jer ga volis...a on je eto vidis slab bio i pao je ali ako ga samo volis kada je dobar onda ja to nebih nazvala ljubavlju.Oprosti sestro ako zvucim hladnokrvno, to mi nije cilj zaista mi je jako zao...znam da ti je mnogo tesko i da jedva podnosis sve ali hocu da ti pokazem i drugu stranu ti volis svog muza zato se bori za njega. Ako si u opasnosti, plasis ce da ce tebe i decu povrediti onda nadji neki drugi smestaj ako mozes i nastavi da se molis za njega...Znam da je lakse meni govoriti jer nisam u tvojoj situaciji ali ja mislim da je najbolje ovako postupiti. Neka ti je Dragi Gospod na pomoci...Svako dobro od Gospoda -Gospode Isuse Hriste, Sine Boga Zivoga , pomozi nam da razumemo svoja stradanja u ovom zivotu. Daj nam Blagi, snage da se kroz stradanje vezbamo u trpljenu I da kroz razne nevolje prodjemo duhovno ocisceni I spremni izaci pred lice Tvoje. Amin. -Нема више начина на које се може волети: волети увек, у ствари, значи оставити себе и поћи другима...Волети – значи заборавити себе ради другог,умрети за себе да би се живело за другог.Волети, понекад је то болно јер,запамти добро: волети значи распињати себе за другог. -
×
×
  • Креирај ново...