Зосима Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Нови албум ускоро,са занимљивим називом и cover photo... :good2: "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 SLAYER new ! "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Септембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2015 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Октобар 28, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Tenderness I feel Your tenderness Like fresh raindrops fulfilling my needs Source of pleasure You are the only One to satisfy my inmost yearning The One who knows me More than anyone, I'm transparent before Your eyes The love You give me You prove it constantly, I can't deny Your radiant love Release Your love in me Forever Restore Your love in me Faithful Father Teach me how to avoid stumbling through live Change me once again Reveal Your presence, diminish my ego Draw me closer Let me taste Your Beauty Divine Into Your fathom Clease my eyes so I can see Your trusting love's perfection Let my surroundings sense Your atmosphere I'm weary of waiting for love to shine right through me I wish to lay down my life and serve like You showed me Forgive me Father, for being cynical in all ways Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 29, 2015 Гости Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 @@Pancakes, UUU, odlicna... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Hahahah,ne zna se ko je luđi,publika ili bend ...inače ovo je sa čuvenog obscene extreme festivala u češkoj... Ovo je klasik pig squeal način pevanja... Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Pancakes and Зосима је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 @Zosima Ima li ovde teksta ili ovaj samo rice? Steta za ovakvu muziku. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Ima li ovde teksta ili ovaj samo rice? Steta za ovakvu muziku. Шифра: Звучници брује као да неко пева. У кочину бре! feeble је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Pancakes је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Pancakes је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 @feeble А до краја песме је за пола тона нижи. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 My Shameful - This Same Grey Light АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Март 10, 2016 Пријави Подели Написано Март 10, 2016 mornin' Зосима је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Март 25, 2016 Пријави Подели Написано Март 25, 2016 You lock your bedroom door and close the window Indeed you know that there is no way to hide I get in from the door on the backside Baby, I'm your nightmare Baby, I'm your nightmare xD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука