Милан Меденица :) Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 мени лицна редовно прегоревала кад ЦЕО мали клуб у кст-у крене да урла I'M BROKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN 8086.gif dada 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Vidim ja vi svi nešto pričate o Anselmu, a ništa o Layne Staley koji je po meni dosta bolji pevač .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 оу јеа :cheesy2: на тјубу има цео Alice in Chains Unplugged из делова ... Alice In Chains - Rooster - Unplugged - HD Video Lyrics in Closed Captions клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Možda je i najbolji unplugged koji sam gledao i slušao .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Možda je i najbolji unplugged koji sam gledao i slušao :cheesy2: ....мени је нирвана у раме са тиме ...иако су пребијени ко зверови свирали клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Meni se đasvi i akustična svirka Orgazma... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Seko ti i ja možemo komotno ruku pod ruku što se muzike tiče .... mense0198626478946378946 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 E sad ne možemo .... Ne volim ove drekavce 0409_feel ...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Srećan praznik ognjenog Proroka ILije svim forumašima. 0409_feel Ovaj intro u prvoj pjesmi Cosumed,mi se čini jednim od jačih u metal istoriji. Control Denied - Consumed Your face is hiding deep inside my mind Your touch is on my tongue Your face is the deepest depths of my eyes The eyes inside my soul + Prepare for what you cannot see Expect the unexpected And you will save yourself a state of shock A waiting game, waiting to see Expect the unexpected And you will save yourself a state of shock Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Pantera - Walk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 значи нема ко није ставио пантеру :229229229: algabacaju facenew22222222 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 to je popularan mJetal bend pravopop Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука