Jump to content

Američki preduzetnik žali se francuskoj vladi

Оцени ову тему

Dragi

Препоручена порука

Они планирају да буду ти индустријалци који се возе у лимузинама, док им радници шљакају по 60,70 сати недељно. .

.meha.

Oni su zaj....li Supehika iz Alan Forda. On je otimao od siromasnih da bi davao bogatima a ovi nasi libertarijanci bi otimali od sebe da daju bogatima ...

Znaci, da znaju ovi iz General Motors svima bi im napravili zelene kartone ....

.smeha.

• Волим 1

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 34
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Pa naravno. Americke kompanije placu za takvima kao sto ste vi. Vi bi radili po 60-70 sati nedeljno a ne kao ove francuske sobarice, navijali za smanjenje plata i poreza jer tako se stimulise industrijalac da otvara nova radna mesta i mahali mu od radosti dok prolazi putem u nekoj limuzini.... Dok vi hitate kod lekara da mu iz svog dzepa platite a ne kao ovi supljoglavi evropljani da imate zdravstveno osiguranje. A uz put bi ustedeli i na kolima jer bi pesacili a i zdravije je, a jos pride bi mozda mogli da platite deci skolovanje ...

Samo da vas pitam. Jel se vi skolujete da budete pametniji ili ....?

Ко каже да би ја радио 60 сати. Нек ради свачији ћаћа 60 или 70 сати ко тражи толико. За мене је максимум 40, и повремено прековремено дана ако треба због посла није проблем, али да буде плаћено. А навео сам САД не због радног времена, већ уопште, Французе и њихов стил и поглед на живот не волим, 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Sta? Nisu prostrli crven tepiha za libertarijanca? Kakvi mamlazi... Ne mogu da verujem...

Прострли су тепих на аеродрому, да видиш није лоше :)

А ти што су муштрали из имиграционог су Кинези. Ти прижљекујеш Кинезе да владају свијетом...е па прижељкуј само. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Јуче сам се вратио из Сингапура. Знаш како су ме из имиграционог избили, шокиран сам био. Понашали су се као прави социјалистички мамлази...сад ћу написати један пост у теми "искуства форумаша".

Nije valjda da kritikuješ kapitalistički "westminster-system" Singapura.. greengrin

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

Прострли су тепих на аеродрому, да видиш није лоше :)

А ти што су муштрали из имиграционог су Кинези. Ти прижљекујеш Кинезе да владају свијетом...е па прижељкуј само. 

Komunjare. Tacno sam znao da nije do Singapura ....

Подели на овим сајтовима

Nije valjda da kritikuješ kapitalistički "westminster-system" Singapura.. greengrin

Узео сам то као испад појединаца. Послије атмосфера града и како изгледа све ми је поништило од тих осјећаја на почетку.

Подели на овим сајтовима

Узео сам то као испад појединаца. Послије атмосфера града и како изгледа све ми је поништило од тих осјећаја на почетку.

Doduse ni sa otvaranjem racuna nije islo bas najbolje .... Ali soliteri su im bas visoki ...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Doduse ni sa otvaranjem racuna nije islo bas najbolje .... Ali soliteri su im bas visoki ...

Шташ сад не може савршено, било би боље да дозволе и то, мада не провјерих у страним банкама.

Имају само 7% пдв па ти види.

Подели на овим сајтовима

Justo, imigracioni službenici u mnogim zemljama su čiste psihopate. I ovi koji se na taj račun zajebavaju nisu ni svesni koliko ljudi u svetu pati zbog takvih. Radi se o uništavanju ljudskih života, samo što to pogađa mali broj ljudi, pa nije bitno za glasove na izborima i nikoga nije briga. A imajmo na umu da nisu ti službenici neka elita, nego nasumični likovi kojima se zalomilo da dobiju ovlašćenje da odlučuju o ljudskim sudbinama. I sad zamisli kad kroz sve prolaziš nekoliko puta godišnje. To ne bi trebalo da bude pitanje liberalizma, već ljudskosti niko ne bi trebalo da podržava ljudsku patnju, naročito hrišćani, ali eto. Nekakva imaginarna "odbrana našeg" je većini bitnija od sudbine malog običnog čoveka koji samo hoće da ga puste da živi, ništa više od toga. U mom iskustvu najgori su bili SAD, Italija i Srbija, a najbolji Nemačka, Austrija i Kolumbija.

Подели на овим сајтовима

Bla bla!

Ili gde bi radije živeli, u Americi ili u Francuskoj?

Na Novom Zelandu... gringrin

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Шташ сад не може савршено, било би боље да дозволе и то, мада не провјерих у страним банкама.

Имају само 7% пдв па ти види.

Nemci 21 ...mislim ...pa ti vidi ...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...