Jump to content

Jeziva propoved vehabije : Uvodimo harač za Srbe

Оцени ову тему

Препоручена порука

Важно је да се баја попео на столичицу...

Tako je u mogucnosti..:P

"Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo."

Подели на овим сајтовима

Samo me zanima, ko li mu je kalif kome će svi nemuslimani plaćati porez :)

Iznogud?

.smeha.

Kalif umesto kalifa .

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ja mislim da mu damo tih 10 posto jer ocigledno ove kolichine marihuane koje trenutno konzumira, mu nisu dovoljne.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

ja bih pre rekao da on konzumira shit :lol:

kad smo vec tu, evo smesna slika, nema veze sa temom, jer taj Bi 'l' al' bar skakuce po stolici greengrin

drugs1.jpg

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

i opet kad smo vec kod droga, ne mogu da nadjem onu temu gde je onaj sa sarenim ocima prevario bracni par da ga puste u stan i da mu daju zlato navodno da skine neke cini, evo upravo sam pronasao kojom drogom je to odradio, osim ako nije vrhunski hipnotizer

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Zaky opet pijes tog tvog ceskog piva :D

Подели на овим сајтовима

Turci v Hatayi nechtějí mezi sebou Al-Kájdu

http://youtu.be/DBuZ07D8HYo

Turci u Hatayi neće među sobom Al-Kaidu, lažne izbjeglice, teroriste.

Prijete im ovakio: kad se vratimo u Tursku poubijaćemo sve alavite!

Kažu da su opasni i za Turke, većina njih nisu nikakvim Sirijcima ustvari.

Подели на овим сајтовима

Takvi ti isti su i oni u Bužimu, inače u Bužim dovlače Čehe i Čehinje i ostale iz cijele zapadne Evrope pa ih tamo islamiziraju, turče i poturčuju, takva evropska centrala je to za poturčivanje, pokažem vam to na videu čim ga nađem. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...