јулија Написано Фебруар 20, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 Срдачан поздрав вам шаље Стална делегација Републике Србије при Унеску са Амбасадором Зорицом Томић на челу. Уз вас смо! ђакон Владислав, RYLAH, marko_13 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 20, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 Овај Диван из Призрена је нешто најлепше што нам се на ЖРУ десило! Сања Николић, МАРКО Мaленчић, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 20, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 Pomaže Bog, draga braćo. Moj pradeda i moj deda su završili prizrensku Bogosloviju. Oba su stradala početkom II svetskog rata u bosanskim jamama - otac Milan Banjac Sveti drvarski sveštenomučenik i otac Ilija Rodić, koji će se, uzdam se u Gospoda, takođe biti uskoro kanonizovan. S poštovanjem, Vaša sestra u Hristu Biljana Popović Срдачан поздрав вам шаље Стална делегација Републике Србије при Унеску са Амбасадором Зорицом Томић на челу. Уз вас смо! Dobro nam dosli ovde na Pouke... МАРКО Мaленчић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 20, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 https://plus.google.com/hangouts/_/9e116b88076c7affddfec3bb9253ffe6e414c3fa?authuser=1&hl=sr ovo je link za uzivo ukljucenje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 20, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 Срце ми је пуно! Драгана Милошевић and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 20, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 Одавно ништа лепше нисмо имали. Заиста сјајно. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 20, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 Divni utisci i osećanje svepravoslavlja. Pogotovo kad se uključio i italijan, tu bio i preosvećeni vladika makedonac, otac iz J.Amerike, brat igor iz Grčke,... javljali se ljudi iz celoga sveta. A sve da se podeli ljubav sa svima, pogotovo sa braćom iz bogoslovije na Kosovu i Metohiji. Na mnogaja ljeta svima. Pozdrav. мирођија је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Фебруар 20, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 Ово дружење неможе се речима описати и заиста пре свега Богу хвала и оцу Ивану за овакво лепо вече и предивне младе богослове из Призрена ! Мало је неумесно рећи али било би добро да се овакво дружење понавља пуно чешће јер је ово МЕЛЕМ за душу слушати ! Бог вас благословио !!!!!!!!!!!!! мирођија је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 20, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 Људи, хвала свима! Вечерас смо имали преко 7500 укључених компјутера који су слушали и гледали овај ЖРУдиванonline Поздрав за све вас из нашег Призрена! Сања Николић, мирођија, Andre Williams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospod je pastir moj! Написано Фебруар 20, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 Mnogo mi je zao sto sam propustila ovo ukljucenje iz Prizrena. Da li ce biti moguce da se poslusa snimak i gde? Hvala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Sabic Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Hvala vama u ime svih roditelja bogoslova koji su u Prizrenu.Kada su prosle godine krenuli sa skolom nismo imali drugog nacina da ih kontaktiramo osim telefona ciji su impulsi papreno skupi.Preplakala sam svaki dan kad ga nisam cula a nisam bila u mogucnosti da placam ogromne racune.Vrlo brzo je taj problem resen.Nas Vladika Teodosije i njegovi saradnici obezbedili su nam zaista sve uslove da komuniciramo sa nasom decom koji su kilkometrima daleko od nas.Hvala i mnogo na tome i na svemu sto su ucinili za njih i nas!Hvala i Vama na jucerasnjem druzenju!Ponovite druzenje ali obavestite nas malo ranije da se bolje organizujemo,bice nas duplo vise.Svako dobro od Gospoda Vam zelim! Sabic Jelena,ponosna majka prizrenskog bogoslova RYLAH, Silence , Драган Јашић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silence Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 http://youtu.be/kJo8qqWdcHE RYLAH, Andre Williams, nana and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miki Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Оче Иване, гледао сам синоћ диван из Призрена и одушевио сам се! Прије свега вашом креативношћу и позитивношћу а друго колико смо срећни што смо се родили баш сада, у најбољем периоду људске историје! Раније је то све било могуће да се реализује само од стране корумпираних и некреативних државних телевизија, неефикасне цркве као организације.. Слава Господу и свим кретивним људима који стварају реалну вриједност у свијету и чине га тако фантастичним! P.S. Само издржите да не уплићете политичаре и политику (а и социјализме у разним облицима - антиамериканизам, комунизам..) и одстаћете тако фантастични, још и бољи ! .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 22, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Hvala vama u ime svih roditelja bogoslova koji su u Prizrenu.Kada su prosle godine krenuli sa skolom nismo imali drugog nacina da ih kontaktiramo osim telefona ciji su impulsi papreno skupi.Preplakala sam svaki dan kad ga nisam cula a nisam bila u mogucnosti da placam ogromne racune.Vrlo brzo je taj problem resen.Nas Vladika Teodosije i njegovi saradnici obezbedili su nam zaista sve uslove da komuniciramo sa nasom decom koji su kilkometrima daleko od nas.Hvala i mnogo na tome i na svemu sto su ucinili za njih i nas!Hvala i Vama na jucerasnjem druzenju!Ponovite druzenje ali obavestite nas malo ranije da se bolje organizujemo,bice nas duplo vise.Svako dobro od Gospoda Vam zelim! Sabic Jelena,ponosna majka prizrenskog bogoslova Ове речи свима нама много значе. Хвала вам у име читаве екипе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 22, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 P.S. Само издржите да не уплићете политичаре и политику (а и социјализме у разним облицима - антиамериканизам, комунизам..) и одстаћете тако фантастични, још и бољи ! Наравно Мики Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука