Jump to content

ЖРУ ДИВАН online- Уживо из призренске Богословије! Среда, 20. фебруар 2013. године у 20:00

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

iQmsd4upbhggG.png

Драги пријатељи,

Изузетна ми је радост и част што ћемо у среду, 20. фебруара у 20:00 часова имати на нашем ЖРУ дивануonline прилику да угостимо професоре и децу из призренске Богословије.

Ако Бог да и ја ћу бити у Призрену, те ћемо вам се сви заједно јавити. Молим вас да ову вест поделите са свим вашим пријатељима и познаницима да би што више људи учествовало у овом разговору. 

Очекујте пуно изненађења те вечери, то је оно што вам могу обећати. Биће веома живо, имаћемо госте са свих страна света . Наравно, омогућићемо и вама да се уживо укључите у разговор. 

Како и где гледати, постављати питања?

Предавање ће бити емитовано на насловној страници Поука.орг, форума Живе речи Утехе, сајту Епархије рашко-призренске... довољно је да дођете на сајт и кликнете на youtube линк (плејер) који ће бити постављен на овим страницма.

Позивамо и остале православне презентације да преузму код (линк) који ћемо поставити.

Свако може учествовати директно питањима преко јутјуба, ове теме, фејсбука (на нашем страницама).

Видимо се у среду.

Ваш zru

Подели на овим сајтовима

• Гости

Замолио бих браћу свештенике да се укључе у овај разговор. Верујем да има много оних који су и сами завршавали призренску Богословију. 

Рекох, имаћемо веома пријатна изненађења за све гледаоце и слушаоце :)

Подели на овим сајтовима

E baš lepo. Pozdravi oče sve naše tamo i pošalji im naše pozdrave i ljubav. S radošću se nadam razgovoru (predavanju).

A šta su iznenađenja večeri? Gosti? Nagradna igra :)?

U kojem će pravcu ići razgovor? Školovanje?

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Најава се налази и на сајту СПЦ. 

http://spc.rs/sr/uzhivo_iz_prizrenske_bogoslovije

Замолио бих све православне интернет презентације да вечерас преузму код са Поука (јутјуб код).

Јесте да је вечерас утакмица, али верујем да ће ипак многи издвојии своје време да буду са децом из Призрена.

Подели на овим сајтовима

Замолио бих браћу свештенике да се укључе у овај разговор. Верујем да има много оних који су и сами завршавали призренску Богословију. 

Рекох, имаћемо веома пријатна изненађења за све гледаоце и слушаоце :)

Pomaže Bog, draga braćo. Moj pradeda i moj deda su završili prizrensku Bogosloviju. Oba su stradala početkom II svetskog rata u bosanskim jamama - otac Milan Banjac Sveti drvarski sveštenomučenik i otac Ilija Rodić, koji će se, uzdam se u Gospoda, takođe biti uskoro kanonizovan. S poštovanjem, Vaša sestra u Hristu Biljana Popović

Подели на овим сајтовима

Pozdrav svima! Na zalost ne mogu da vas gledam uzivo, pomenite me u molitvama. Moje Kosovo!

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...