Natasa. Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Posteno s njegove strane, drzi rec. Jedino sto smara sa tim kako nikad nece doci u Srbiju - mislim se, ukapirali smo <_<. Sto se tice njegove muzike - ne volim je, dosadan je. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Ништа им не фали као пјевачима. Мислим да има доста хрвата који су добри "естрадни умјетници". Али имају једну велику грешку код себе - хрвати су! (добар разлог да не волим њих и њихову музику) Како бих волео да видим MRI скен мозга таквих ликова као ти. Остајете ми вечита енигма. Драшко, Милан Ракић, Natasa. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 @@Недићевац, Ovo nije stormfront! Ako budes uporan u ovakvim mudrostima bices banovan pre ili kasnije, cisto da ne bude da nisi znao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 A to što mrzi tvoju majku, tvog oca, tvoju sestru, brata, ako imaš decu i tvoju decu, to ništa, ti ga dalje voliš? Ma da se zadivim tvojoj ljubavi.. Verovatno si zadivljen i Bozijom ljubavlju koja voli i demone bez obzira sto oni izgaraju od mrznje prema njemu?! Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 A to što mrzi tvoju majku, tvog oca, tvoju sestru, brata, ako imaš decu i tvoju decu, to ništa, ti ga dalje voliš? Ma da se zadivim tvojoj ljubavi.. kada je rekao da mrzi srbe? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 A to što mrzi tvoju majku, tvog oca, tvoju sestru, brata, ako imaš decu i tvoju decu, to ništa, ti ga dalje voliš? Ma da se zadivim tvojoj ljubavi.. mene mrze celi zivot i svaki dan i to najmiliji,pa? sa svih strana mi satiru porodicu,pa? trebam li da kukam? zivim u bedi vise psihickoj nego materijalnoj,pa podnosim na svoj nacin. ja se nikad nisam srela sa njim pa da mi on licno kaze da me mrzi zbog predaka sto su i ako su radili. a i to me briga.ja cu uzivati u necijoj muzici dok ja zelim a ne na osnovu insinuacija. izvinjavam se na agresivnosti. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Фебруар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Ja nisam Bog. Ja sam samo ja, čovek. Verujem u Boga, verujem da je Bog ljubav, verujem da je svaki čovek jednak, slobodan i ravnopravan u pravima i dostojanstvu, i to je to.. Kad je bogati mladić pitao šta je potrebno da dobije večni život, Hristos reče: "Da ne ubiješ, ne činiš preljube, ne ukradeš, ne svedočiš lažno, poštuj oca i mater, i ljubi bližnjeg svog kao samog sebe." Dovoljno je, a još ne osećam poziv da budem savršen. Najviše sklizavali jesu oni koji su smatrali da su dostignuli nekakva poznavanja, prosvetljenja, da su dospeli savršenstvo. Eto, ja nisam savršen, ja sam samo ja. Ako me neko udari, uzvratiću, jer nisam savršen. Ne lažem sebe ni druge da sam svetitelj, jer ovo nisam. Možda ću jednoga dana da budem, Bog zna, ja ne znam, ali danas nisam. Danas sam lupež, i kurvar, i grešnik, a moguće da mi se poneki greh i sviđa. Mali sam, slab sam, ljubomoran sam, ali ipak gledam nekako da opstanem. Bog mi je otac i znam da me voli, ali znam isto da sam nevaljao i da nisam nikome za primer. Crno ovce u stadu Božijem, to sam ja. I pomalo volim. I kad neko ponižava i potcenjuje ono što ja volim, onda ne ostajem ravnodušan, jer ne mogu da budem ravnodušan. Ono malo ljubavi što imam moram mudro i razumno da raspodelim, a toliko ljubavi da budem iznad svega nemam. Još sam od ovoga sveta i ne stidim se toga, jer takvo mi je vreme. I mala šljiva je mala šljiva dokle joj ne dođe vreme i ne poraste da i ptice nebeske sebi nalaze gnezda na njemu, ali dotle je samo mala šljiva. Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Dragi mogo bi Oliveru da pises tekstove R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Ja nisam Bog. Ja sam samo ja, čovek. Verujem u Boga, verujem da je Bog ljubav, verujem da je svaki čovek jednak, slobodan i ravnopravan u pravima i dostojanstvu, i to je to.. Kad je bogati mladić pitao šta je potrebno da dobije večni život, Hristos reče: "Da ne ubiješ, ne činiš preljube, ne ukradeš, ne svedočiš lažno, poštuj oca i mater, i ljubi bližnjeg svog kao samog sebe." Dovoljno je, a još ne osećam poziv da budem savršen. Najviše sklizavali jesu oni koji su smatrali da su dostignuli nekakva poznavanja, prosvetljenja, da su dospeli savršenstvo. Eto, ja nisam savršen, ja sam samo ja. Ako me neko udari, uzvratiću, jer nisam savršen. Ne lažem sebe ni druge da sam svetitelj, jer ovo nisam. Možda ću jednoga dana da budem, Bog zna, ja ne znam, ali danas nisam. Danas sam lupež, i kurvar, i grešnik, a moguće da mi se poneki greh i sviđa. Mali sam, slab sam, ljubomoran sam, ali ipak gledam nekako da opstanem. Bog mi je otac i znam da me voli, ali znam isto da sam nevaljao i da nisam nikome za primer. Crno ovce u stadu Božijem, to sam ja. I pomalo volim. I kad neko ponižava i potcenjuje ono što ja volim, onda ne ostajem ravnodušan, jer ne mogu da budem ravnodušan. Ono malo ljubavi što imam moram mudro i razumno da raspodelim, a toliko ljubavi da budem iznad svega nemam. Još sam od ovoga sveta i ne stidim se toga, jer takvo mi je vreme. I mala šljiva je mala šljiva dokle joj ne dođe vreme i ne poraste da i ptice nebeske sebi nalaze gnezda na njemu, ali dotle je samo mala šljiva. Sve je to lepo sto priznajes da je to greh i da smo svi gresni ali zasto onda svoj greh postavljas kao merilo i sud kojim meris i sudis drugima? Greh si postavio za vrlinu jer jos nije doslo Carstvo?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 @@Недићевац, Ovo nije stormfront! Ako budes uporan u ovakvim mudrostima bices banovan pre ili kasnije, cisto da ne bude da nisi znao. У, јеее....једном капо - увек капо... Ако администрацији не смета ни корисничко име ни аватар, онда је ова његова изјава крајње бенигна. Уосталом, било је овде много стормфронтовских изјава на рачун Србије и Срба па ником ништа. Реално, провокација је више него очигледна, али са параметрима регистрације а не са изјавом. Само један детаљ: "Поред тога, Недићева влада обезбеђивала је комуникације, омогућавала привредну експлоатацију Србије од стране Немачке и врбовала раднике за рад у Немачкој. Даље, бавила се про-немачком, антисемитском, расистичком и антикомунистичком пропагандом. Недићева влада управљала је Бањичким логором и бројним другим мањим установа за терор и елиминацију противника окупације и нацизма." Дакле, ако ово није довољно да се оваква регистрација удаљи, онда је изјава, да је хрватским музичарима једини проблем што су хрвати, млака као сарма четири сата после скидања са ватре. А, да, Драгојевић - Шмагојевић...нулица. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Фебруар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Sve je to lepo sto priznajes da je to greh i da smo svi gresni ali zasto onda svoj greh postavljas kao merilo i sud kojim meris i sudis drugima? Greh si postavio za vrlinu jer jos nije doslo Carstvo?! Ako ti pljunem u lice i ti mi se ljutiš, onda si i ti grešnik, zar ne.. Da'l je greh ili ne, ovo ne znam, ali ja govorim o dostojanstvu. I dosad nisam čuo da je dostojanstvo greh, barem ne veliki greh. Ameri npr. su veoma otvoren narod dokle neko nije neprijateljski raspoložen prema njima; u onom trenutku kad posumnjaju u ovo drugo oni zatvore vrata i dugo ne zaboravljaju. Da li je sad to uvređeni ego, ili dostojanstvo, ili greh, ali oni drže do sebe, i njima je Bog danas dao vlast i kod njih danas nije sramota kazati da veruješ u Boga. A mi jurimo Hrvatima i kad nas oni pljuju, i jurimo Turcima koji su nas vekovima tlačili i ubijali i čemu se i danas ponose (nijedan Turčin se ne kaje za osmanlijsko carstvo, naprotiv, ono je za njega zlatno doba i Alah dao da se ono vrati), i sve smo manji i manji, a da li smo otvoreni, hm.. Ne znam, ali meni je američka opcija nekako dražija. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 http://srbin.info/2013/03/oliver-dragojevic-pa-sta-ako-sam-srbin/ "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 Tako to obicno ide... to sto mrzis dobijes, tako da sledi zakljucak: nema smisla mrzeti Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука