Александар Милојков Написано Фебруар 15, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2013 Кејт? Јел има таква? Е, ако има, та сам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 15, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2013 Јел има таква? Е, ако има, та сам. Чуј, има ли! Ти си бре скроз неки необавештен чо'ек. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 15, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2013 @@Александар Милојков, Sto si lepa .smesko. .smesko. .smesko. мирођија and Juan Valdez је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 15, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2013 Комшиница ми радила фризуру. Јел да да је лепа? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 15, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2013 @@Александар Милојков, Da vidis kakva je moja kovrdze na sve strane treba de se sisam .smesko. al ubavije od tebe princezo nemo gringrin gringrin gringrin Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 15, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2013 Ja sam Adamov sin. Mogu svi da "mi pljunu pod prozor" i predaju imovinu. мирођија је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 15, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2013 Ja sam Adamov sin. Mogu svi da "mi pljunu pod prozor" i predaju imovinu. Рођаче! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
μαρὰν ἀθά Написано Фебруар 15, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2013 Постоји документ у Аустријском државном архиву у којем се говори о наруџбини хералдичком друштву из Беча да за потребе новоформиране Албанске државе израде државни грб, дата је скица грба, као и колико је коштала израда грба. Неколико форинти, не сећам се тачног износа. Дакле, албански двоглави орао, застава, државни симбол, није старији више од 100 година. Аустријанци су им створили државу, па су им нацртали и грб. Џаст Жиле, Интегра and мирођија је реаговао/ла на ово 3 "Наситио сам се преслатких причешћа Раја и старао сам се да се не погордим. Напио сам се прегорких вода пакла, али сам се старао да се не утопим у безнађу." Јефрем Катунакијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 15, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2013 Рођаче! Pozdrav SrBine ! http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Angel Bozikov Написано Фебруар 15, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2013 Dvoglaviot orel koj go ima na siptarskoto zname e prezemen od voeno zname na vizantija i poradi toa sekoj pravoslaven hristijanin treba da se fali so nego... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 15, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2013 Ама шћипи значе брђани. То су они после измислили, ка што се Грци стиде Јеладе. Капирате? Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 15, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2013 Ама шћипи значе брђани. То су они после измислили, ка што се Грци стиде Јеладе. Капирате? Shqiptar значи "син орла". Грци се стиде Хеладе? Први пут чујем. О.о Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 15, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2013 Ja sam bogat. :lol: Ја сам влашки војвода! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 15, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2013 Ћирилица хрватско писмо-Мирослављево јеванђеље то доказује, двоглави орао из Дечана шиптарски грб... Папа даје оставку, ''метеори падају'', шта ли ћу сутра чути?... О Свевишњи, поштеди овај мравињак... Џаст Жиле and Интегра је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 16, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2013 Znači opet su Srbi krivi ? I za ovo ? E, moj Milosavljeviću... Не знам од кад се Срби називају Деретићем. Ја видим исти модел идиотлука и у нас и у Албанаца и у Хрвата. Скоро ко да смо фамилија.. А Албаноси су живели близу нас што значи да смо шеровали и мало културе свакако. Двоглавог орла јесмо ми раније користили ал ига нисмо ми измислили. И свакако не значи да трон Душана припада албанцима јер и они користе двоглавог орла, исто као што нама не припада византијско, а Бога ми, ни њима. http://en.wikipedia.org/wiki/Double-headed_eagle oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука