Jump to content

Нова атомска сила

Оцени ову тему

R.Žiskar

Препоручена порука

Кад га лупиш онда нек пуца све. :)

Па да С.Кореја је слободарска земља, њени грађани под пуном слободом једва да mогу изаћи из земље, и не могу осим ако некако не успију побјећи, под пуном слободом су одсјечени од свијета, немају интернет ни телефон, осим у локалној мрежи. Права слобода. 

Drze ih na kvacilu, pa onda jednom kada ih puste da izadju nece stati do Seula  i americkih baza ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

То не знам. Знам само да га је после одвео у наше месаре да му покаже да не гладујемо. Не знам које године је то било. Тај човек је који нам је то испричао је угледна особа доктор, који је и сам радио у Сад-у

Бојим се друже да се та прича "квалификује" за некакву "урабну легенду"... Која би земља донирала некој држави 750 милиона ондашњих долара кроз, првенствено ваздухопловство тамо где људи "живе у руинираним зградама, умиру од глади и полиција туче људе по улици..."?

Подели на овим сајтовима

Drze ih na leri, pa onda jednom kada ih puste da izadju nece stati do Seula  i americkih baza ....

Oni da otvore te granice, ja mislim da ne bi niko ostao u toj državi...   Sem možda faraona i uže familije.

Подели на овим сајтовима

Oni da otvore te granice, ja mislim da ne bi niko ostao u toj državi...   Sem možda faraona i uže familije

Не би ни они... 

Подели на овим сајтовима

Бојим се друже да се та прича "квалификује" за некакву "урабну легенду"... Која би земља донирала некој држави 750 милиона ондашњих долара кроз, првенствено ваздухопловство тамо где људи "живе у руинираним зградама, умиру од глади и полиција туче људе по улици..."?

То ми испричао живи човек (сада више није) из свог личног искуства. Највероватије је таква пропаганда била због Комунизма.

Амери су финансирали и помагали исламске терористе на Косову иако су их оцрњивали на својим медијима као опасност намбр ван по светску безбедност.... тако да....

Подели на овим сајтовима

Naravno da je mnogo veći problem jer je mnogo veća šansa da će je upotrebiti, imajući u vidu koliki se manijaci pitaju oko toga.

Амери су већ пробали тај производ на живим људима, нико други није. Дакле, ко је тачно ту манијак?

Подели на овим сајтовима

Молио бих администрацију форума да ми одговори, зашто се бришу моји коментари?

Подели на овим сајтовима

Osnovna uloga A bombe je odvracanje od napada. Ameri nikada nece napasti S. Koreju. Mogu samo da lazu okolo kako ovi umitu od gladi. I da kupuju Koreanske proizvode koje im salju Kinezi. A i jednima i drugima mogu samo da pljunu pod prozor.

Ameri

pod okupacijom drze juzni deo Koreje i naravno da ih brine napredak

slobodnog dela Koreje. Salju satelite, vrse atomske probe, grade auto

puteve i jacaju ekonomiju ... a Ameri sve to nemocno posmatraju i strepe

od buduceg oslobodjenja i ujedinjenja Koreje.

Црног ђавола би ти похвалио да америка крене на њега. То што је неко против амера не значи да ваља.

Ти се изгледа жестоко трипујеш да америка дозвољава или не дозвољава неком да напредује а за напредак те кине рецимо управо су задужене америчке компаније које су прешле са америчког тла на кинеско.

Не капирам твоју логику ама баш никако.

Амери су већ пробали тај производ на живим људима, нико други није. Дакле, ко је тачно ту манијак?

И једна и друга власт.

И једни и други ће да гађају живе људе и највише ће да страдају они који не воде те ратове. Као и у сваком рату.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Што ми Срби немамо неку атомку. Па кад Амери крену нешто да зезају са Косовом, само извршимо нуклеарну пробу и мирна бачка.

Како је то лепо кад си мали а можеш да зезаш Амере без последица. :D

Подели на овим сајтовима

И једна и друга власт. И једни и други ће да гађају живе људе и највише ће да страдају они који не воде те ратове. Као и у сваком рату.

Тачно.

Али зашто се онда у целом свету диже паника кад једна Северна Кореја уради пробу нуклеарне експлозије а сви ћуте као женски полни органи кад то уради једна Француска, рецимо? Или једна Русија? Или једна Кина? 

Рецимо, поређења ради, један Пакистан је нуклеарна сила за коју не дижу оволику прашину у вези нуклеарног програма. Мени Пакистан улива много мање поверења од Северне Кореје из простог разлога што Севернокорејанци знају какав би био резултат (у тренутним односима снага) у случају да буду први на обарачу. Са друге стране, један Пакистан је пун фундаменталиста и сваки час се појаве неке побуњеничке снаге које могу, без очигледног разлога притиснути дугме.

Међутим, Пакистан игра како му се свира, слично као и неки мањи имаоци нуклеарног програма.

Реалан однос је да постоје три нуклеарне силе, Русија, Кина и Америка. Остали су, очигледно, њихове испоставе. 

Подели на овим сајтовима

Nije loše. Pun je...prodavačica. A i poneki oficir se šeta levo-desno i razgleda.

:)

Подели на овим сајтовима

Nije loše. Pun je...prodavačica. A i poneki oficir se šeta levo-desno i razgleda.

Ти сад па идеш у детаље. Гледај рафтове, мани људе. Снимано је мноооооого рано ујутро кад је већина на послу :)

Иначе, колико се сећам код њих је свако трећи војно лице.

Подели на овим сајтовима

:)

Pa dobro ... nisu mogli da puste obicnu raju ... malo krem drustvo i tako to ...

Za TV ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Али зашто се онда у целом свету диже паника кад једна Северна Кореја уради пробу нуклеарне експлозије а сви ћуте као женски полни органи кад то уради једна Француска, рецимо? Или једна Русија? Или једна Кина? 

Откуд ја знам.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...