Vaske Написано Јул 3, 2012 Пријави Подели Написано Јул 3, 2012 И ја сам као и Жељко одувјек био црна овца по питању многих ствари и фаза у животу. Мени је предност била само у томе што имам језик оштар као жилет, па нико не воли да заподире расправљање са мном. Кад кренем са контра питањима, е то је тек било роштиљање. Тако да ми тај статус црне овце у суштини никад није био некакав терет, чак штовише, једна врло конфорна позиција. И још нешто, ако си сигуран у оно што радиш, ономе ко ти се поставља као препрека на том пут, по мени, треба зубе показати! Олимп, коЖељ њацИ , Милан Меденица :) and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Земунац Написано Јул 3, 2012 Пријави Подели Написано Јул 3, 2012 Веома занимљива тема, актуелна свакако, па и ја да кажем коју Читајући поруке, заиста нисам могао да верујем да у тој мери је заступљен статус ''црне овце'' у очима других људи по питању вере и одласка у Цркву. У таквим условима, а поготово када се рефлектује у дому, вероватно не могу ни да замислим колико је тешко изградити себе као хришћанина. Богу хвала, имао сам велику, огромну срећу јер ми је Господ подарио родитеље који су се изузетно старали о мом духовном животу. Отац ме је од малих ногу повео у Цркву, суботом на веронауку и тако је све кренуло. Он је био тај који је ударио ''камен темељац''; радио на томе да научим по коју молитву, да будем што редовнији на Литургији недељом итд. Данас као студент теологије могу слободно да кажем да је отац највећи ''кривац'' што сам ту где јесам, наравно да сам сам слободно донео одлуку касније да желим Богословски и родитељи су то поштовали, али су они ти који су ми усадили љубав према Богу као малом и вечно сам им захвалан због тога. Не верујем да би данас био ту да није било њих. Што се тиче хране у току постова и ту нема никаквих проблема као у многим кућама што је стварно драгоцено. У почетку је постио отац, па сам полако кренуо у средњој школи слободном вољом и ја, а данас опет Богу хвала сви постимо и трудимо се! Из тог разлога за мене немерљиво дивљење изазивате сви ви који немате могућности као ја да искажете своју љубав према Богу, и надам се да ћете успети као прави мисионари у својим кућама да приволите искључиво својим примером и остале укућане, комшије да и они увиде Светлост живота. Олимп, Andre Williams, Иван ♪♫ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 3, 2012 Пријави Подели Написано Јул 3, 2012 Nit' vise busanja u grudi Pravoslavljem, nit' vise cudjenja kad ides u crkvu Протомајстор and pink panter је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 3, 2012 Пријави Подели Написано Јул 3, 2012 Кад смо код секте , мене је само једна колегиница са посла питала дали сам секташ, али кад сам јо ј казао да идем у Православну Цркву смирила се. У мом роден град нас не зову секташи, веќ црквари. О да, мене је својевремено газда позвао на разговор па ме испитивао да ли сам "члан неке секте" зато што се крстим пре ручка. Касније ми је старији колега рекао да је газда хтео да ме одмах отпусти, али га је он убедио да бар прво поразговара са мном. Jefimija88 and gandalf је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јул 3, 2012 Пријави Подели Написано Јул 3, 2012 Гдје сам бјеше оно читао да када један у породици постане хришћанин сви око њега постају мученици ЛоЛ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јул 3, 2012 Пријави Подели Написано Јул 3, 2012 О да, мене је својевремено газда позвао на разговор па ме испитивао да ли сам "члан неке секте" зато што се крстим пре ручка. Касније ми је старији колега рекао да је газда хтео да ме одмах отпусти, али га је он убедио да бар прво поразговара са мном. Хтео да те отпусти зато што си се крстио? Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 3, 2012 Пријави Подели Написано Јул 3, 2012 Хтео да те отпусти зато што си се крстио? Да. Нисам ја правио неки циркус и метаније, само онако дискретно пре ручка са колегама се прекрстим... Jefimija88 and gandalf је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јул 3, 2012 Пријави Подели Написано Јул 3, 2012 Да. Нисам ја правио неки циркус и метаније, само онако дискретно пре ручка са колегама се прекрстим...Па што је онда хтео да те отпусти? Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 3, 2012 Пријави Подели Написано Јул 3, 2012 Па зато што сам "секташ"... Jefimija88 је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gandalf Написано Јул 3, 2012 Пријави Подели Написано Јул 3, 2012 Гдје сам бјеше оно читао да када један у породици постане хришћанин сви око њега постају мученици ЛоЛ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јул 3, 2012 Пријави Подели Написано Јул 3, 2012 Него Звонко, како је изгледао тај разговор са шефом? Ако је он сматро да си ти неки секташ, да то није нормално крстити се пред ручак шта си му рекао што је за њега било прихватљиво, тј. због чега је променио мишљење? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gandalf Написано Јул 3, 2012 Пријави Подели Написано Јул 3, 2012 Гдје сам бјеше оно читао да када један у породици постане хришћанин сви око њега постају мученици ЛоЛ u tekstu o neofitima , greske pocetnika u veru Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 3, 2012 Пријави Подели Написано Јул 3, 2012 Него Звонко, како је изгледао тај разговор са шефом? Ако је он сматро да си ти неки секташ, да то није нормално крстити се пред ручак шта си му рекао што је за њега било прихватљиво, тј. због чега је променио мишљење? Па био је кратак разговор. Рекао сам му да нисам члан никакве секте и да може да провери. Мислим да никада није променио мишљење, увек га је екстремно нервирало, али сам ја убрзо после тога дао отказ јер је он мене нервирао још више. Не би било пристојно за форум да описујем његове карактерне особине. Иначе се не ради о неком "неписменом бизнисмену", већ о веома угледном професору универзитета, члану једне "демократско-патриотске" странке. Чисто као показатељ каква је свест и знање о вери у нашем народу... Andre Williams, Иван ♪♫, Срђан Шијакињић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Јул 3, 2012 Пријави Подели Написано Јул 3, 2012 Па био је кратак разговор. Рекао сам му да нисам члан никакве секте и да може да провери. Мислим да никада није променио мишљење, увек га је екстремно нервирало, али сам ја убрзо после тога дао отказ јер је он мене нервирао још више. Не би било пристојно за форум да описујем његове карактерне особине. Иначе се не ради о неком "неписменом бизнисмену", већ о веома угледном професору универзитета, члану једне "демократско-патриотске" странке. Чисто као показатељ каква је свест и знање о вери у нашем народу... Ma mislio profesor da si neki mudžahedin. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јул 3, 2012 Пријави Подели Написано Јул 3, 2012 Па био је кратак разговор. Рекао сам му да нисам члан никакве секте и да може да провери. Мислим да никада није променио мишљење, увек га је екстремно нервирало, али сам ја убрзо после тога дао отказ јер је он мене нервирао још више. Не би било пристојно за форум да описујем његове карактерне особине. Иначе се не ради о неком "неписменом бизнисмену", већ о веома угледном професору универзитета, члану једне "демократско-патриотске" странке. Чисто као показатељ каква је свест и знање о вери у нашем народу... Реко причаш о Америци ...него реци ми имаш ли таквих проблема и у америке рецимо кад негде седнеш да ручаш и прекрстиш се ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука