Драшко Написано Април 4, 2015 Пријави Подели Написано Април 4, 2015 Ne to je druga stvar ako razbijas cirilicni natpis, to je mrznja prema kulturi i pismu jednog naroda a zastava predstavlja drzavnu vlast. Па онда би се застава мењала нон стоп, како се мења власт. Тешко нама док год пратимо "трендове" оних чије заставе палимо. И док пратимо "харизме" које немају културу, мудрост....да не говорим о другим основама. Милан Ракић and Плутон је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 4, 2015 Пријави Подели Написано Април 4, 2015 Zastava predstavlja drzavnu vlast? E stvarno svasta... Pa sto se ne menja zastava zajedno s vlascu? Ili hoces da kazes da srpska trobojka sa dvoglavim orlom ne predstavlja srbiju nego drzavnu, vucicevu, vlast? pa recimo, 1991 godine srpska zastava nije bila kao danasnja ....imali smo znacio dve razlicite zastave ....i dve drzave ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 4, 2015 Пријави Подели Написано Април 4, 2015 Па онда би се застава мењала нон стоп, како се мења власт. Тешко нама док год пратимо "трендове" оних чије заставе палимо. И док пратимо "харизме" које немају културу, мудрост....да не говорим о другим основама. Reko sam zastava predstavlja vise nego samo vlast i politiku jedne drzave. Mislim u ovom slucaju on je spalio zastavu ne zbog toga sto mu je ruzna nego zato sto protestuje protiv politike te drzave ako se to uopste moze zvati politika. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 4, 2015 Пријави Подели Написано Април 4, 2015 zastava predstavlja i drzavu i vlast u drzavi i jedno i drugo, ustavom je propisana i ne mora uopste biti nacionalna tj narodna zastava, brkate stvari, seselj je zapalio drzavnu zastavu hrvatske, hrvatska nacionalna zastava izgleda kao ona iz ndh, ovu koju je tudjman uveo je malko drugacija, drzavna zastava je element suverenosti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 4, 2015 Пријави Подели Написано Април 4, 2015 Reko sam zastava predstavlja vise nego samo vlast i politiku jedne drzave. Mislim u ovom slucaju on je spalio zastavu ne zbog toga sto mu je ruzna nego zato sto protestuje protiv politike te drzave ako se to uopste moze zvati politika. Свеједно, где му је памет? То је само адут који баца у руке КГК (Колинди Грабар Китаровић) Само нам је то потребно, и само то фали нашима у Хрватској... да момчад у сусједству добију повод да још више отежају живот Православнима и Србима. feeble and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 4, 2015 Пријави Подели Написано Април 4, 2015 Citajuci ovu temu cini mi se da spaljivanje hrvatske zastave vise destabilizuje balkan nego operacija oluja i etnicko ciscenje 250 000 ljudi, to se jos uvijek u hrvatskoj slavi kao herojsko djelo i nikom nista, dozvoljeno je slaviti genocid i etnicko ciscenje svake godine i to nije nikakva destabilizacija regiona. To samo pokazuje u kakvom se stanju srbija nalazi. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Април 4, 2015 Пријави Подели Написано Април 4, 2015 http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/459627/Izbeglicka-udruzenja-U-Hrvatskoj-pokrsteno-30000-Srba Онаквим испадима Шешељ само погоршава амбијент у ком живе преостали Срби у Хрватској. Мржња само ствара већу мржњу. Из зла не може да настане добро. Ако је начитан како га хвале требало би да је прочитао и Нови Завет а ако и јесте не чини ми се да је извукао неке поуке... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 4, 2015 Пријави Подели Написано Април 4, 2015 Свеједно, где му је памет? То је само адут који баца у руке КГК (Колинди Грабар Китаровић) Само нам је то потребно, и само то фали нашима у Хрватској... да момчад у сусједству добију повод да још више отежају живот Православнима и Србима. Ja ne branim njegov postupak, samo sam reko da ne bi sravnio spaljivanje zastave jedne drzave sa unistavanjem cirilicnih natpisa jer to je nesto sasvim drugo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 4, 2015 Пријави Подели Написано Април 4, 2015 I opet da rezonujemo, zamislite da Tompson u zagrebu zapali spsku zastavu. Tesko da bi onda bilo "zstava smo predstvja vlast" nego bi ste propistali po Poukama ne bi moglo da se zivi od srBstva, otacastva, casti, patriJotizma, kneza Lazara, Dusana i slicno... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 4, 2015 Пријави Подели Написано Април 4, 2015 Свеједно, где му је памет? То је само адут који баца у руке КГК (Колинди Грабар Китаровић) Само нам је то потребно, и само то фали нашима у Хрватској... да момчад у сусједству добију повод да још више отежају живот Православнима и Србима. brate uopste nije tako, prvo su oni seselja dirali, znaci jos nije sletio u beograd kad je putovao iz haga hrvatska vlast je navalila na njega, cak je sazvala sabor da zasjeda o seselju pa i evropski parlament sto su kompleksi prve kategorije, sta bi ti ucinio na njegovom mjestu, oni srbi koji su odlucili da zive u ndh a neugodno im je rade to na svoju odgovornost i svojom voljom, sta mi ostali treba da povijamo glavu njima da bude lakse, malo morgen, nas 90 % smo budale sto nismo u NDH a oni su pametni mozes misliti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 4, 2015 Пријави Подели Написано Април 4, 2015 Онаквим испадима Шешељ само погоршава амбијент у ком живе преостали Срби у Хрватској. Мржња само ствара већу мржњу. Из зла не може да настане добро. Ако је начитан како га хвале требало би да је прочитао и Нови Завет а ако и јесте не чини ми се да је извукао неке поуке... i tebi kao i drasku isti odgovor : brate uopste nije tako, prvo su oni seselja dirali, znaci jos nije sletio u beograd kad je putovao iz haga hrvatska vlast je navalila na njega, cak je sazvala sabor da zasjeda o seselju pa i evropski parlament sto su kompleksi prve kategorije, sta bi ti ucinio na njegovom mjestu, oni srbi koji su odlucili da zive u ndh a neugodno im je rade to na svoju odgovornost i svojom voljom, sta mi ostali treba da povijamo glavu njima da bude lakse, malo morgen, nas 90 % smo budale sto nismo u NDH a oni su pametni mozes misliti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 4, 2015 Пријави Подели Написано Април 4, 2015 Ja ne branim njegov postupak, samo sam reko da ne bi sravnio spaljivanje zastave jedne drzave sa unistavanjem cirilicnih natpisa jer to je nesto sasvim drugo. Paljenje zastave je gore. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 4, 2015 Пријави Подели Написано Април 4, 2015 sta bi ti ucinio na njegovom mjestu НЕ знам брате, али ако знам какви су они и ако имало такта и мудрости имам, не бих се латио упаљача. То је доливање ватре. Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 4, 2015 Пријави Подели Написано Април 4, 2015 Свеједно, где му је памет? То је само адут који баца у руке КГК (Колинди Грабар Китаровић) Само нам је то потребно, и само то фали нашима у Хрватској... да момчад у сусједству добију повод да још више отежају живот Православнима и Србима. Upravo zbog ovoga treba i mora postojati Seselj, da se ovo zaustavi. Jer guranjem pod tepih se nista ne resava, problem treba na sunce pa ga resavati a ne cutati o njemu .. Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 4, 2015 Пријави Подели Написано Април 4, 2015 Upravo zbog ovoga treba i mora postojati Seselj, da se ovo zaustavi. Jer guranjem pod tepih se nista ne resava, problem treba na sunce pa ga resavati a ne cutati o njemu .. Мора, тачно. Прави дипломата и одлично он то решава. Срђан Шијакињић and Плутон је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука