Jump to content

Vojislav Šešelj se iz Haga vraća u Srbiju u julu!

Оцени ову тему

Odahviing

Препоручена порука

Ne mozes ti radom da obnovis koloniju, mozes da obnovis zemlju za koju radis koja sebe bogati na racun srbije i svih gradjana, srbija ima ulogu da bude kolonija i da njeni gradjani budu jeftina radna snaga. Ja ti to ozbiljno bez sarkazma.

Pa dobro? I?

A sta bi ste vi? Da budemo gospodari univerzuma? Pa sa ovakvim mentalnim kapacitetima mislim da je kolonija poprilican uspeh za Srbiju ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ne mozes ti radom da obnovis koloniju, mozes da obnovis zemlju za koju radis koja sebe bogati na racun srbije i svih gradjana, srbija ima ulogu da bude kolonija i da njeni gradjani budu jeftina radna snaga. Ja ti to ozbiljno bez sarkazma.

U stvari poenta ovog tvog odgovora je da nema alternative za gradjane Srbije od te da istu napuste. 

Zanimljiv koncept  od nekog ko se proglasava za velikog patriJotu i Srbina... Ovo skoro pa zvuci kao strana manipulacija da se populacija iseli iz Srbije i da ona na kraju propadne nacisto...

Provalio sam vas strani placenici! Ne dam Srbiju!

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Sto nisi istuko prijatelja sto ti blati Milosevica?

Nije valjda  i tvoj prijatelj govorio da je Milosevic krao izbore? Kako si mu to dozvolio? Zar ti nista nije sveto?!

Pa nisu svi nasilnici poput tebe cloudking ... ja sam demokrata ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

У реду, нисам ја теби замерио ништа, нити Жељку Билбији, нити Николи Кордуну. Ал` оно што "замерам" је управо ово сад што си рекао. Када си мене нпр. чуо да сам отворено позивао на бомбардовање своје земље? И да ли сам ја мањи патриота, пошто сам приметио да често ви емигранти имате тај уређај-патриомер, ређе користите и верометар. Дакле, по чему сам ја мањи патриота, ако за мене СМ и овај несрећник представљају апсолутно супротно свему ономе што представљају за вас. Зашто, по теби, ја мање волим Србију, ако кажем да су СМ и ВШ највеће зло које је задесило овај народ? Итд, итд...

Po istoj matrici po kojoj je onaj ko je otisao iz srbije u stvarti pobegao ... e po toj istoj matrici su izdajnici koji su za Djindjica koji je trazio bombardovanje Srbije.

Подели на овим сајтовима

Јесте. И медијски сам обманут. Ја који сам читав живот провео у војсци медијски обманут. Какво ли је тке стање Краља Облака?

И да додам приде и алкохоличар сам, јер је опште познато да су хеликоптераши вееелики алкоси и да у хеликоптер не улазе ако не нагурају барем 1,5...

Pa ne znam, bio si vojnik u toj vojsci pa nam reci ... laze li ta vojska ili govori istinu? Jesu li u toj vojsci oficiri listom varalice, lazovi, korumpirani pa da nadju olako pola tuceta takvih koji ce potpisati lazan izvestaj?

Hajde, opisi nam stanje u srpskoj vojsci?

Ako moze ukratko ... tipa, jeste oficiri su u srpskoj vojsci lazljivi i korumpirani ili nisu ...

Подели на овим сајтовима

danas je narod takav, malo ga pritisnes on se odma predava, tanki ljudi brate....

slobu je cijela srbija u nebesa dizala danas pljuju po njemu, tu se ne zna ko pije ko placa

Pa nema tu nista cudno, voleli su ga dok je pobedjivao ...Kao Noleta, svi ga vole dok pobedjuje ... 

A sada ne vole vlastiti poraz ( tako ga osecaju ) pa su to fokusirali na Milosevica. A istovremeni ne vide i pobedu u Republici Srpskoj za koju mogu da zahvale i Milosevicu izmedju ostalih ..

Подели на овим сајтовима

Tipicno gebelsovsko ispiranje mozga. Toliko je efiksano da ni bezanje iz zemlje  i godine provedene placajuci porez neprijatelju nije moglo da ga ispere... pa sad moramo svasta da citamo po forumima mi koji smo ostali da radom pomazemo obnovu zemlje koju volimo uprkos svemu...

E to, to malo patetike ... ko Vucic ...

:))  :))  :))  :))  :))  :))  :))

Vidim blistavu politicku karijeru za tebe u SNS-u ...

Подели на овим сајтовима

• 11 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...