Istochnik Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Пријатељу, слободан милошевић, те је потпуно ослободио од Србије. Видиш и сам, морао си отићи на трули запад, како би ти фриждер био пун а ми овде рударимо последице слободанове гузицње. Ne, to ti propaganda govori da rudarite posledice politike njegove, tako ce i dalje govoriti. Vi rudarite zato sto je srbija izgubila sav svoj suverenitet 2000 godine i presla iz statusa polu kolonije do totalne kolonije sa jeftinom radnom snagom, u drugim rijecima oni koji su skakali 5 oktobra u beogradu su sami sebi unistili buducnost. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 zapad je takodjer srbe u vise navrata sprecio da dobiju rat u svoju korist, najprije 1993 godine kad je bila operacija maslenica, zatim dva puta na bihacu 1994 i 1995 godine kad je i nato vise sedmicao tukao vojsku i kopneno i vazdusno, znam ja ko je meni kriv, nece mene beograd uciti ko mi je kriv.... sve to mozete gledati u reprizi sada u ukrajini, eno tamo je mir sada, dok hunta ne pripremi vojsku, vidices sad poslje uskrsa kad krenu, to isto je i tudjman radio nama Ima li nesto da smo mi sami krivi? Ili ce za svaki problem da se nadje krivac u drugome? Mnogo me nervira taj vas kukavicluk i mizerija. A i sami ste toga svesni i onda na silu pokusavate da nabijete taj nacionalni ponos samo iz razloga da time pokrijete surovu realnost koja lepo kaze da smo em nesposobni em kukavice... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Ne, to ti propaganda govori da rudarite posledice politike njegove, tako ce i dalje govoriti. Vi rudarite zato sto je srbija izgubila sav svoj suverenitet 2000 godine i presla iz statusa polu kolonije do totalne kolonije sa jeftinom radnom snagom, u drugim rijecima oni koji su skakali 5 oktobra u beogradu su sami sebi unistili buducnost. cista kolonija kojoj naredjuju da uvodi sankcije bratskoj i mucenickoj pravoslavnoj bijelorusiji, kasnije ce traziti i rusiji, sad je jos malo rano za to al bice.... ta ista bijelorusija nas je pomagala i rizikovala kada su nama sankcije bile udarane i to one totalne, hermeticke i zlocinacke, e moja srbijo u koliku rupu si upala, kukala ti majka Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 zapad je takodjer srbe u vise navrata sprecio da dobiju rat u svoju korist, najprije 1993 godine kad je bila operacija maslenica, zatim dva puta na bihacu 1994 i 1995 godine kad je i nato vise sedmicao tukao vojsku i kopneno i vazdusno, znam ja ko je meni kriv, nece mene beograd uciti ko mi je kriv.... sve to mozete gledati u reprizi sada u ukrajini, eno tamo je mir sada, dok hunta ne pripremi vojsku, vidices sad poslje uskrsa kad krenu, to isto je i tudjman radio nama A predstavi da nije bilo nikakve intervencije zapada nego da je milosevic dostigao sve politicke ciljeve tada, vise ne bi bilo ni smisla za sankcije jer je rat zavrsen znaci borba ja gotova. Onda bi isti ovi koji pricaju protiv milosevica podigli njemu spomenik minimum 100 metara visine. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 cista kolonija kojoj naredjuju da uvodi sankcije bratskoj i mucenickoj pravoslavnoj bijelorusiji, kasnije ce traziti i rusiji, sad je jos malo rano za to al bice.... ta ista bijelorusija nas je pomagala i rizikovala kada su nama sankcije bile udarane i to one totalne, hermeticke i zlocinacke, e moja srbijo u koliku rupu si upala, kukala ti majka Dace Bog udaricemo ekonomski katanac i Rusiji... samo polako... Opasni smo mi, svet jos nista nije video... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 A predstavi da nije bilo nikakve intervencije zapada nego da je milosevic dostigao sve politicke ciljeve tada, vise ne bi bilo ni smisla za sankcije jer je rat zavrsen znaci borba ja gotova. Ona bi isti ovi koji pricaju protiv milosevica podigli njemu spomenik minimum 100 metara visine. danas je narod takav, malo ga pritisnes on se odma predava, tanki ljudi brate.... slobu je cijela srbija u nebesa dizala danas pljuju po njemu, tu se ne zna ko pije ko placa Crveni Baron and Istochnik је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 A predstavi da nije bilo nikakve intervencije zapada nego da je milosevic dostigao sve politicke ciljeve tada, vise ne bi bilo ni smisla za sankcije jer je rat zavrsen znaci borba ja gotova. Ona bi isti ovi koji pricaju protiv milosevica podigli njemu spomenik minimum 100 metara visine. A koji su to Milosevicevi visi ciljevi? Velika Srbija? Zlocinacki projekat koji bi podrazumevao nevidjenu agresiju prema okolnim narodima. ne hvala. Iz takve drzave bih pobegao brze nego Bilbija i ti... A spoenik bi ste u opet i utom scenariju opet dizali vi... VelikosrBi... Heroji i mucenici. Savrseni bogoliki pregaoci pravoslavlja... Ne znam, dostojan li sam da ucestvujem sa vama na istoj temi? Mislim da ne... Moracu da se odjavim. Oprostite o uzviseni... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 danas je narod takav, malo ga pritisnes on se odma predava, tanki ljudi brate.... slobu je cijela srbija u nebesa dizala danas pljuju po njemu, tu se ne zna ko pije ko placa Isti taj Slobo je napravio taj obrazac, npr. uvodeci blokadu na Drini kad su ga pritisli ili potpisivanjem Kumanovskog sporazuma. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 danas je narod takav, malo ga pritisnes on se odma predava, tanki ljudi brate.... slobu je cijela srbija u nebesa dizala danas pljuju po njemu, tu se ne zna ko pije ko placa Da al ne treba narodu ni zamjeriti toliko, ne treba podcjeniti snagu zapadne propagande u srbiji, ide totalna zombifikacija naroda oni su naucili i karakter naroda i imaju specijaliste za propagandu da bi narod sam sebe krivio i svoje lidere zbog svoje bjede. Иоанна and kordun је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Isti taj Slobo je napravio taj obrazac, npr. uvodeci blokadu na Drini kad su ga pritisli ili potpisivanjem Kumanovskog sporazuma. to govori upravo suprotno onome za sta ga ovi optuzuju, to govori pod kolikim je bio pritiskom zapada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Da al ne treba narodu ni zamjeriti toliko, ne treba podcjeniti snagu zapadne propagande u srbiji, ide totalna zombifikacija naroda oni su naucili i karakter naroda i imaju specijaliste za propagandu da bi narod sam sebe krivio i svoje lidere zbog svoje bjede. to spada u domen specijalnog rata, cudi me kako milan rakic to nije studirao ko vojnik, ako ejste slabo mu se primilo Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 to spada u domen specijalnog rata, cudi me kako milan rakic to nije studirao ko vojnik, ako ejste slabo mu se primilo Evo jedan kratak video iz doba kada je srbija imala nesto od suvereniteta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Da al ne treba narodu ni zamjeriti toliko, ne treba podcjeniti snagu zapadne propagande u srbiji, ide totalna zombifikacija naroda oni su naucili i karakter naroda i imaju specijaliste za propagandu da bi narod sam sebe krivio i svoje lidere zbog svoje bjede. Koja zapadna propaganda u Srbiji devedesetih? Ljudi aj stvarno se malo skoncentrisite. Ja ne znam tacne datume kad ste izbegali iz Srbije ali ovo sto pisete prelazi granice pristojnosti. Cuj zapadna propagnda u srbiji koja nema internet a od televizija ima prvi i drugi program RTS (plus treci kanal) sa kojim su nam svakodnevno ispirani mozgovi o hordama hrvatskih ustasa koji siluju decu i kolju babe. Secam se jednog priloga kad je potreseni novinar s teskom mukom objasnjavao kako je u jednoj bolnici otkrio ogroman broj leseva ubijenih beba. PA to je bilo strasno cela nacije je saosetila sa tim bolom a dobrovoljacki spiskovi su buknuli od novih prijava... Par nedelja kasnije isti taj novinar se na televiziji izvinjavao jer "nije bio dobro" video i da je to sto je on mislio da su bebe zapravo bili dzakovi medicinskog materijala... Ali da... zapad je vrsio tesku propagandu u Milosevicevoj Srbiji... ja duvam al vi ste drugari na teskim drogama... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Evo jedan kratak video iz doba kada je srbija imala nesto od suvereniteta. Tipicno gebelsovsko ispiranje mozga. Toliko je efiksano da ni bezanje iz zemlje i godine provedene placajuci porez neprijatelju nije moglo da ga ispere... pa sad moramo svasta da citamo po forumima mi koji smo ostali da radom pomazemo obnovu zemlje koju volimo uprkos svemu... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 da radom pomazemo obnovu zemlje koju volimo uprkos svemu... Ne mozes ti radom da obnovis koloniju, mozes da obnovis zemlju za koju radis koja sebe bogati na racun srbije i svih gradjana, srbija ima ulogu da bude kolonija i da njeni gradjani budu jeftina radna snaga. Ja ti to ozbiljno bez sarkazma. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука