Баба Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Ја сам мислио да ја претерујем у Вучићослављу али оно што Вулин ради је непроцењиво, после сваке његове изјаве ја се осећам објективно. Плутон, Милан Ракић and cloudking је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Mladjoni bez uvrede sad cu ti reci i necu nastavljati pricu sa tobom,verovatno ti je to tako neko ispricao pa si ti zakljucio da je ok stav pa ga preuzeo na sebe. Hag je ozbiljna institucija koliko god neozbiljno i lose radila. Seselj je optuzen za velike zlocine. Nigde u praksi u svetu nemas da te stvari koje si ti nabrojao odlazu presudu toliko dugo,nigde. Jer da imas onda bi tom logikom imao mali milion kriminalaca kojima se jos sudi. Nigde na svetu ne postoji da jedan okrivljeni bude u pritvoru 12 godina i da ne bude za to vreme osudjen ili oslobodjen. Nigde,valjda ces razumeti,nigde,jos jednom da ponovim nigde. Pa sve da se Seselj sam zakljucao i da nece da ide nigde iz Haga on ne bi bio 12 godina tamo u pritvoru. Znam ja da je dzabe to sto ti odgovaram,jer ocigledno ne shvatas i ne razumes,tvoj argument je trazio je da se brani sam,a u Hagu polovina pritvorenika su se branila sama,pa su na presudu cekali ne 12 godina,nego 3,4,5,6. I ne moze sudu da bude nebitno kad ce biti neka presuda,ja ne znam uopste odakle to moze da ti padne na um takvo misljenje. Sudu je nebitno kad ce da ga osude,brate mili. Naravno da je sudu bitno da postupak sto krace traje i da se sto pre dokaze krivica ili nevinost nekoga. To je postulat pravde,prava,sudova,svega. Neverovatno kakve ti stavove imas i na koji nacin razmisljas. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Ajde da otvorimo temu sa glasanjem "Gde Vulin ima tetovazu Vucica" i kad se zavrsi glasanje, da pozovemo coveka da ga pitamo... ? Crveni Baron and Баба је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Ajde da otvorimo temu sa glasanjem "Gde Vulin ima tetovazu Vucica" i kad se zavrsi glasanje, da pozovemo coveka da ga pitamo... ? Па да нас затворе... Баба and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Lepo je to kada priznaj uda su djindjieve ubice zlotvori. I lepo je kada priznas da je Djindjic zlotvor koji je trazio da ubijaju Srbe. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 1. Odbijanje adovkata 2. Strajk gladju 3. Trazenje vremena da "prouci" anglosakosonsko pravo 4. Vredjanje suda da bi bio kaznjavan i da bi odlagao duzinu sudjenja 5. Namerno otrkivanje svedoka. Gde imas taj rudnik u kome iskopacvas ove glupostié Svako ima prevo sam da se brani Morao je da strajkuje da bi ostvario too svoje pravo i to pravo mu je priznato nakon 5 godina protvora i sdtrajka gladju. Za tih 5 godina je proucio angflosaksonsko pravo i nikakvo dodatno vreme nije trazxio. Sud nije vredjao i sudjenje nije odlozenio ni jedan jedini dan zbognjega. Otkrivanje svedoka nije utiocalo ni nasta i na sudjenju ih nije otkrio ni jednoga. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Gde imas taj rudnik u kome iskopacvas ove glupostié Svako ima prevo sam da se brani Svako ima mnoga prava, medjutim kada namerno koristis sva moguca i nemoguca prava koja imas - ti si taj koji odugovlaci sudjenje, a ne sud. Kriviti HAg jer mu sudjenje traje 12 godina je glupo.... Ja mu nigde nisam poricao pravo da odugovlaci sudjenje...... ali sam samo pokazao na njega kao velikim delom odgovornog za to. Sto je jasno svakom.. ko nije zaljbuljen u njega.. tako da sam tebe otpisao... Kritikujes kult licnosti djindjica dok imas kult Licnosti seselja... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Otkud on zna da je nevin? Odkud tuzilastvo zna da je kriv? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 On je radio sve u njegovoj moci da taj postupak traje sto duze... a ovi njegovi fanovi misle da oni njemu ne mogu da dokazu nista pa ga zato drze 12 godina : Ti nemas ali nikakvo zanne o sudjenju Seselju i sada samo mlatis praznuy slamu. Ne znas ni ko ga tuzi, ni za sta ga terete, ni gde, ni kako ... nista ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Неће ваљда Србија опет остати без војводе А таман се захуктао. Мислим да желе психички да га сломе. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Otkrivanje svedoka nije utiocalo ni nasta i na sudjenju ih nije otkrio ni jednoga. Objavljivao ih sve.. kako ne utice? Majke ti? To je direktno zaplasivanje svedoka.. ajd ti svedoci protiv nekog krimosa a on da otkrije "svedocio protiv mene zeljko bilbija" da cuju njegovi ortaci iz bande, jel bi svedocio!? nije nista... svasta... to je najruznija najnekulturnija i najkorumpiranija stvar koju na sudjenju mozes da uradis.. da bi imaol dobro sudjenje moras iamt izasticene svedoke od uticaja optuzenog ili tuzilastva... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Odkud tuzilastvo zna da je kriv? Nemaju pojma... ali je zlu ne trebalo ipak bolje da ga zatvore... za svaki slucaj... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Неће ваљда Србија опет остати без војводе А таман се захуктао. Мислим да желе психички да га сломе. Pa naravno da nece ostati bez Vojvode ... Tu je Nikolic ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Ti nemas ali nikakvo zanne o sudjenju Seselju i sada samo mlatis praznuy slamu. Ne znas ni ko ga tuzi, ni za sta ga terete, ni gde, ni kako ... nista ... Pa nismo svi mi Zeljko Bilbija.. Tuze ga za joint criminal enteprise, terete ga Ujedinjenje nacije itd... Ne berini.. ja se upucujem u ono o cemu pricam.. ne izjavljujem gluposti tipa "inflacije povecava traznju za novcem" hahahah oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Сад би било бесмислено певати "Врати се војводо"... Плутон, Crveni Baron, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука