kordun Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Култура и Милошевић у истој реченици. Свашта. У темељу његове „културе“ је само култ жртвовања сопственог народа зарад своје гузице. nipodastavas srpski narod, pravis idiote od nas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 pa jos je i pogino u hagu braneci srpske zrtve, da srpske zrtve one haske hijene su iznosile da smo sami sebe ubijali zbog kulta milosevica, mozes misliti Da. NATO agresija protiv milosevica je zapravo agresija protiv citave srbije i srpskog naroda. Ako srpski narod osudi milosevica kao zlotvora onda je srpski narod sam osudio sebe kolektivno, to je istorijska tehnologija, a to i jeste njihov glavni cilj. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 pa jos je i pogino u hagu braneci srpske zrtve, da srpske zrtve one haske hijene su iznosile da smo sami sebe ubijali zbog kulta milosevica, mozes misliti Није он пријатељу погинуо у Хагу, бранећи српске жртве, него бранећи себе да је одговоран због тих жртви. Опасни сте. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Da. NATO agresija protiv milosevica je zapravo agresija protiv citave srbije i srpskog naroda. Ako srpski narod osudi milosevica kao zlotvora onda je srpski narod sam osudio sebe kolektivno, to je istorijska tehnologija, a to i jeste njihov glavni cilj. to i jest najveca muka koja nas snadje, to kao da je narod osudio karadjordja pa reko upropastio nas je jos je i pobjego u rusiju, samo ja nesto ne znam da je narod osudio karadjordja, oni milosevicu zamjeraju sto nije uspio i time sa sebe prebacuju odgovornost na njega, jako posteno i casno Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Није он пријатељу погинуо у Хагу, бранећи српске жртве, него бранећи себе да је одговоран због тих жртви. Опасни сте. zar ti mislis da se on nadao nekoj slobodi? da se borio za svoju guzicu kako rece ovaj radioaktivni ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Није он пријатељу погинуо у Хагу, бранећи српске жртве, него бранећи себе да је одговоран због тих жртви. Опасни сте. On nije bio u hagu zbog srpskih zrtvi nego je optuzen za ratne zlocine nad drugim narodima ako nisi u toku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 to i jest najveca muka koja nas snadje, to kao da je narod osudio karadjordja pa reko upropastio nas je jos je i pobjego u rusiju, samo ja nesto ne znam da je narod osudio karadjordja, oni milosevicu zamjeraju sto nije uspio i time sa sebe prebacuju odgovornost na njega, jako posteno i casno Kao gubitnik rata to je istorijska tehnologija. Ne moze se tvrditi da su namjere srbije i srpskog naroda bile cestite 90ih a da su sve vodje i generali zlotvori. Zalosno je to sto oni ne razumeju to. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Kao gubitnik rata to je istorijska tehnologija. Ne moze se tvrditi da su namjere srbije i srpskog naroda bile cestite 90ih a da su sve vodje i generali zlotvori. Zalosno je to sto oni ne razumeju to. ma nije oni su u pravu, milosevic je zaista teski zlocinac, tudjman kad posalje svoju regularnu vojsku , svoje najelitnije brigade, 1 gardijsku, 2 gardijsku, 4 gardijsku da zauzmu pola bosanske krajine, plus tamo da uzmu grahovo i dinaru iza ledja kninu to je brate mirotvorstvo i za nobelovu nagradu, da ne pricam o 50 000 pripadnika regularne hrvatske vojske na koridoru, a kad milosevic sa seseljem posalje 100 dobrovoljaca to je udruzeni zlocinacki poduhvat i to visesmjerni i protiv srba i protiv ustasa Istochnik and nana је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Da? A kako to doprinosi ajde me prosvetli. Jel tako sto govori po forumu da je citav srpski narod zlocinac i kolektivno odgovoran za sve ratove? Ne izmisljaj... Ako ne razumes moj sarkazam molim te nemoj ni da ga citiras jer ispadas smesan... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 ma nije oni su u pravu, milosevic je zaista teski zlocinac, tudjman kad posalje svoju regularnu vojsku , svoje najelitnije brigade, 1 gardijsku, 2 gardijsku, 4 gardijsku da zauzmu pola bosanske krajine, plus tamo da uzmu grahovo i dinaru iza ledja kninu to je brate mirotvorstvo i za nobelovu nagradu, da ne pricam o 50 000 pripadnika regularne hrvatske vojske na koridoru, a kad milosevic sa seseljem posalje 100 dobrovoljaca to je udruzeni zlocinacki poduhvat i to visesmjerni i protiv srba i protiv ustasa Prikane, Milsevic nije mogao da posalje ista drugo osim dobrovoljaca jer po ustavu vojska jugosalvije nije mogla da cini dejstva po sopstvenoj teritoriji a Srbija nikada nije proglasila ratno stanje. Sva vojska koja se borila u hrvatskoj i bosni je bila dobrovoljacka "na papiru". Prisilne mobilizacije su vrsne tri puta i svaki put su mobilisani dobijali epitet dobrovoljci... prisilni dobrvoljci... ma ekstra. Dokle planirate da zivite u bajkama, je tema za sebe http://www.uciteljneznalica.org/clanak-RECENZIJA%20Mr.%20Milisav%20Sekulić,%20Dobrovoljci%20-%20prećutana%20istina,%20Udruženje%20boraca%20rata%20od%201990.%20godine%20opštine%20Rakovica,%202003-160.htm пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 On nije bio u hagu zbog srpskih zrtvi nego je optuzen za ratne zlocine nad drugim narodima ako nisi u toku. У току сам. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Prikane, Milsevic nije mogao da posalje ista drugo osim dobrovoljaca jer po ustavu vojska jugosalvije nije mogla da cini dejstva po sopstvenoj teritoriji a Srbija nikada nije proglasila ratno stanje. Sva vojska koja se borila u hrvatskoj i bosni je bila dobrovoljacka "na papiru". Prisilne mobilizacije su vrsne tri puta i svaki put su mobilisani dobijali epitet dobrovoljci... prisilni dobrvoljci... ma ekstra. Dokle planirate da zivite u bajkama, je tema za sebe http://www.uciteljneznalica.org/clanak-RECENZIJA%20Mr.%20Milisav%20Sekulić,%20Dobrovoljci%20-%20prećutana%20istina,%20Udruženje%20boraca%20rata%20od%201990.%20godine%20opštine%20Rakovica,%202003-160.htm to po tvojoj pameti a ja tvrdim da je sva vojska sem jna 1991 godine bila ilegalna, sta velis na to.... regularna jugoslavenska vojska je po ustavu bila duzna da brani ustavno pravni poredak jugoslavije a ne da lize sladoled pred tudjamnovim teroristickim zborom narodne garde kog su vodile ustase iz egzila, ali onaj ko je zelio smrt jugoslavije taj je i stao iza te ustaske vojske poput vatikana, njemacke i kasnije cijelog zapada, amerika kobajagi tek kasnije se osvetila jugi zbog onih zemalja nesvrstanih a sve je to i krenulo uz njen blagoslov,a milosevic da je zelio smrt jugoslavije ne bi osnivao novu jugoslaviju i ne bi molio aliju da bude predsjedavajuci samo da ne ide u rat, vama je mozak ispran Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 zar ti mislis da se on nadao nekoj slobodi? da se borio za svoju guzicu kako rece ovaj radioaktivni ? Пријатељу, слободан милошевић, те је потпуно ослободио од Србије. Видиш и сам, морао си отићи на трули запад, како би ти фриждер био пун а ми овде рударимо последице слободанове гузицње. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Пријатељу, слободан милошевић, те је потпуно ослободио од Србије. Видиш и сам, морао си отићи на трули запад, како би ти фриждер био пун а ми овде рударимо последице слободанове гузицње. meni je kriv tudjman i zapad, ne milosevic, milosevicu mogu da zamijeram sto je sebi dozvolio da ga zapad izigra, jer je bio garant moje slobode, vojska jugoslavije je bila garant krajini po medjunarodnom ugovoru, pod tim uslovima je jna povucena iz rata, hrvatska priznata, a unprofor razgranicio vojsku, kasnije tudjman jednu po jednu teritoriju otimao sve do oluje kad je oteo sve na oci uprofora i cijelih ujedinjenih nacija a milosevic nije smjeo prst da digne jer mu nije dao zapad to je istina a ne ono sto si gledao na b 92 i u hagu Istochnik, Иоанна and nana је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 zapad je takodjer srbe u vise navrata sprecio da dobiju rat u svoju korist, najprije 1993 godine kad je bila operacija maslenica, zatim dva puta na bihacu 1994 i 1995 godine kad je i nato vise sedmicao tukao vojsku i kopneno i vazdusno, znam ja ko je meni kriv, nece mene beograd uciti ko mi je kriv.... sve to mozete gledati u reprizi sada u ukrajini, eno tamo je mir sada, dok hunta ne pripremi vojsku, vidices sad poslje uskrsa kad krenu, to isto je i tudjman radio nama Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука