kordun Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 milane rakicu, kada citam tebe o milosevicu isto mi je kao da citam b 52 televiziju, jes imo kakvu saradnju sa njima u proslosti, makar helikoptersku.... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 zbog toga sto ne bi pljuvao po milosevicu ni za ono sto znas da nam je svima kriv vec bi cutao a ne bi davao krila laznim argumentima koji su preko milosevicevic ledja natovareni cijelom srpskom narodu, specijalno srpskim zrtvama, eto zbog toga, sta ti mislis da ja nesto volim milosevica, ne razumijes ti to.... Добро свака част патриото! Ево ја јавно изјављујем да сам издајник, што према узусима Николе Видњевића не ћутим о највећем злу које је задесило српски народ... Ако сам због тога издајник и непатриота и НЕКА сам! Плутон and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Добро свака част патриото! Ево ја јавно изјављујем да сам издајник, што према узусима Николе Видњевића не ћутим о највећем злу које је задесило српски народ... Ако сам због тога издајник и непатриота и НЕКА сам! nisi ti izdajnik nego si obmanjen medijski, ti si zrtva ove nato propagande koja ispira mozak vec dve decenije, a o najvecem zlu koje nam se desilo i treba da pricas i budes srecan sto je onda postojao makar onakav slobodan milosevic, ovi danasnji politicari mu nisu ni do koljena ni po podrsci koju im narod daje ni po intelektu ni po kulturi, po nicemu.... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Ево ја јавно изјављујем да сам издајник Знао сам Миланче, али......волим те и таквог...лакше ми је кад признаш ....дођи падни ми на груди...иако си плећатији од мене Милан Ракић, GeniusAtWork, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Што је Милошевић допустио, односно намерно их је сам створио, како би сваког секунда у земљи Србији у то време, био унутрашњи и вањски рат против србије и Њега као Србије. Довољно чувана документација, чека у пеленама свој раст и то више нико не може изменити. Сам шешељ је очигледни доказ тога. Држава је дужна да исплати одштету свим грађанима србије, јер их је све време држала у рату, унутрашњем и спољном. Ни секунда предаха, Србији није дозволио Милошевић, јер је све време ратовала а у таквом стању се несме распитивати о економији илити о слободи грађана, јер је незванично а у пракси потпуно званично ратно стање. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 meni su mutne istine koje se otkrivaju po b 92 televizijama iza nato bombi, tu literaturu ne pratim, nije bilo u skolskom programu zavoda za nastavna sredstva i udzbenike.... Istochnik and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 nisi ti izdajnik nego si obmanjen medijski, ti si zrtva ove nato propagande koja ispira mozak vec dve decenije, a o najvecem zlu koje nam se desilo i treba da pricas i budes srecan sto je onda postojao makar onakav slobodan milosevic, ovi danasnji politicari mu nisu ni do koljena ni po podrsci koju im narod daje ni po intelektu ni po kulturi, po nicemu.... Јесте. И медијски сам обманут. Ја који сам читав живот провео у војсци медијски обманут. Какво ли је тке стање Краља Облака? И да додам приде и алкохоличар сам, јер је опште познато да су хеликоптераши вееелики алкоси и да у хеликоптер не улазе ако не нагурају барем 1,5... Шта сам још? Volim_Sina_Bozjeg, cloudking, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 nisi ti izdajnik nego si obmanjen medijski, ti si zrtva ove nato propagande koja ispira mozak vec dve decenije, a o najvecem zlu koje nam se desilo i treba da pricas i budes srecan sto je onda postojao makar onakav slobodan milosevic, ovi danasnji politicari mu nisu ni do koljena ni po podrsci koju im narod daje ni po intelektu ni po kulturi, po nicemu.... Који издајник у нас Србаља је сметао слободану милошевићу да води државу више од 10 гопдина? Ко је бре тај??? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Ja vjerovatno nikad ne bi imao dobru rijec da kazem o Milosevicu kad ga ne bi najveci srpski neprijatelji toliko oklevetali, a cim jesu znaci da nije mogao da bude los inace ga ne bi napadali uzalud. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Јесте. И медијски сам обманут. Ја који сам читав живот провео у војсци медијски обманут. Какво ли је тке стање Краља Облака? И да додам приде и алкохоличар сам, јер је опште познато да су хеликоптераши вееелики алкоси и да у хеликоптер не улазе ако не нагурају барем 1,5... Шта сам још? eno te drasko zove na rakiju, mani se sad helikoptera ziv bio! Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 meni su mutne istine koje se otkrivaju po b 92 televizijama iza nato bombi, tu literaturu ne pratim, nije bilo u skolskom programu zavoda za nastavna sredstva i udzbenike.... Оно што је Милошевић сервирао, првенствено путем РТС-а и „сарадничких“ медија није ништа мање одвратно од Б92 „извештавања“. Што се мене тиче, чак је и горе. cloudking је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Ja vjerovatno nikad ne bi imao dobru rijec da kazem o Milosevicu kad ga ne bi najveci srpski neprijatelji toliko oklevetali, a cim jesu znaci da nije mogao da bude los inace ga ne bi napadali uzalud. pa jos je i pogino u hagu braneci srpske zrtve, da srpske zrtve one haske hijene su iznosile da smo sami sebe ubijali zbog kulta milosevica, mozes misliti Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 nisi ti izdajnik nego si obmanjen medijski, ti si zrtva ove nato propagande koja ispira mozak vec dve decenije, a o najvecem zlu koje nam se desilo i treba da pricas i budes srecan sto je onda postojao makar onakav slobodan milosevic, ovi danasnji politicari mu nisu ni do koljena ni po podrsci koju im narod daje ni po intelektu ni po kulturi po nicemu.... Култура и Милошевић у истој реченици. Свашта. У темељу његове „културе“ је само култ жртвовања сопственог народа зарад своје гузице. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Оно што је Милошевић сервирао, првенствено путем РТС-а и „сарадничких“ медија није ништа мање одвратно од Б92 „извештавања“. Што се мене тиче, чак је и горе. isto je servirao al bar nije sopstveni narod razapinjao na stub srama ko b92 ili danasnji rts, moderiran sa par nato bombi sa produzenim dejstvom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Da? A kako to doprinosi ajde me prosvetli. Jel tako sto govori po forumu da je citav srpski narod zlocinac i kolektivno odgovoran za sve ratove? Gde je cloudking to napisao, može link? cloudking, Милан Ракић and Плутон је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука